Helen Doron

kerekt

Új tag
nem értek veled egyet, a picikori nyelv vagy barmely mas "tanulas" nem arrol szol, hogy az adott nyelvet vagy mast tanuljon meg a gyerek , hanem magat a "tanulast" kedvelje meg, amikor majd iskolaba megy, nem mindegy, hogy kötelezően, muszalyból kell tanulnia, vagy szivesen,örömmel tanul mert kiskoraban is örömet okozott neki, jo kis "jatek" volt..... IMHO


Szerintem felesleges, 10-12 évesen 1-2 hét alatt megtanulják, azt amit pici gyerekként hónapokig sajátítanak el. Ebben a korban tanulják az anyanyelvet.
 
Mi próbáltunk angolt tanulni oviban, de egyik gyermek sem akart egy hétnél tovább járni. Most általánosban kezdett a nagyobbik újra tanulni, de úgy látszik a kisebb fogékonyabb rá.
 

RövidnyakúZsiráf

Állandó Tag
Állandó Tag
valakinek nincs meg véletlenül a helen doron mefac cd és a munkafüzetek? Úgy is nagy segítség lenne, ha már ki van színezve és be vannak ragasztva a matricák.
 

Gweny

Új tag
Az én kisfiam is jár, bár még nem régen, de ragadnak rá az angol szavak. Színeket, számokat csak angolul mond mostanában. 2 éves.
 

marcsuka77

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem két kisfiam van mindketten jártak Helen Doronra. Most már iskolások és mindketten kéttannyelvű iskolába járnak. Nekik nagyon sokat jelentett ez a alap sokkal könnyebben tanulnak nem félnek és nem gőrcsölnek ha angolul kell beszélniük.
 
Oldal tetejére