II. Erzsébet, a divatdiktátor

Közzétette a legjobban öltözött britekről szóló éves összesítését a Tatler. A neves társasági magazin 2018-as listáját a szigetország uralkodója, a 92 éves II. Erzsébet vezeti, de szerepel rajta a királyi család több tagja is, köztük az ötéves György herceg, csakúgy mint Amal Clooney jogász és Harry Styles énekes.

II. Erzsébetet divatdiktátorként említette a lap, külön kiemelve a királynő öltözködésének színgazdagságát és a virágminták iránti lelkesedését.

Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos herceg feleségét azért méltatták, hogy "újrahordja ruháit", és nemcsak exkluzív márkák, hanem megfizethető áruházláncok termékeit is viseli.

A harmincas listán van Meghan Markle, Harry herceg újdonsült hitvese, aki a májusi esküvőn viselt Givenchy-ruhájával "elvarázsolta" a magazint. Sussex hercegnője minden egyes megjelenésével újraírja a modern királyi stílust - tették hozzá.

Kamilla cornwalli hercegnő, a trónörökös, Károly herceg felesége is szerepel a listán, nagyobb meglepetés viszont, hogy György herceg is. Vilmos és Katalin ötéves kisfia, az Egyesült Királyság majdani uralkodója a "Róbert Gida-féle sikk" kiváló példája rövidnadrágjaival, térdzoknijával, ingecskéivel - írták.

A hírességek közül Amal Clooney jogászt, George Clooney feleségét kifinomult, de játékos stílusáért méltatták. Dua Lipa szabadidős viseletei és fellépőruhái egyaránt lenyűgözték a Tatler szerkesztőit, akik még az énekesnő "hihetetlenül izmos hasára" is felhívták a figyelmet.

Stella McCartney divattervező, Lily James színésznő és Daniel Kaluuya színész szintén szerepel a listán, amely a Tatler csütörtöktől kapható szeptemberi számában jelent meg.

Az 1901 óta megjelenő magazin a brit felső középosztály és az elitek régi kedvence. Egyes források szerint ennek a kiadványnak a legtehetősebbek a vásárlói a Condé Nast kiadó birtokában lévő lapok közül.

MTI

images
 
A királynő nagyon is jól tartja magát, pedig majdnem olyan idős mint Emmanuel Macron felesége
*
Az angol királynő mindig is elegáns volt, vigyázott nemcsak a szoknya hosszára, de a színek összeállítására is. Az alkalomról nem is szólva. Ezen túl mindig betartotta a protokoll leírt és a nem leírt szabályait.
De!
A jelenleg 40 éves Emmanuel Macron a nála 24 évvel idősebb középiskolai tanárát vette feleségül, aki már többször felháborította a francia embereket, hogy hatalomvágytól hajtva nem fogadja el a mindenkori köztársasági elnök feleségére érvényes protokoll szabályait, hanem nagyobb befolyást szeretne szerezni a közéletben. Ennek köszönhetően már megtörtént az is, hogyXVI. Lajos király feleségéhez, Marie Antoinette-hez hasonlították. Aki népszerűtlen volt alattvalói körében. Brigitte Macron a nyilvános eseményeken nem hajlandó a férje mögött állni vagy ülni, hanem mellette követel magának helyet. Ahogy egy rádióinterjúban elmondta, ő és a férje olyan párt alkotnak, amely modern egység, ahol férfi és nő azonos szinten vannak. Ezzel a feminizmust felhasználni igyekvő kijelentéssel csak az a probléma, hogy például Fülöp herceg sem rendelkezett soha azokkal a jogokkal, mint a felesége, az Egyesült Királyság uralkodója, II. Erzsébet királynő.
Ezen kívül Brigitte Macront már többen figyelmeztették rá, hogy őt a francia nép nem választotta meg semmilyen vezető tisztségre,és férje jogán pedig nem jár neki semmilyen felhatalmazás az ország vezetését illetően.
*
Mindezeken túl, Erzsébet soha nem jelent volna meg semmilyen nyilvános rendezvényen ilyen hajviselettel, ami ha jól látom(?) lehetséges, hogy talán paróka. No ha az, akkor szebbet is felrakhatott volna a "fenséges" fejére.
20180103horizontal-hospital-visit-health-president1.jpg
 
Hogy lehet osszehasonlitani egy politikus feleseget II.Elizabeth kiralynovel?
A politikusok mennek jonnek a kiralyno marad.
Csupa "joindulatot" takar ede22 korban is osszehasonlitnai.
Bojana hogy mit irnak a szelsojobbos vagy a kormany papagaly kommandos kormany mediakba nem kell komolyan venni, mert meg veletlenul sincs igy a valosagba. MAcron ellensegkent van feltuntetve igy a neje se kap szimpatiat a magyar mediakba, pedig igen keveset szerepel a kotelezo protolon kivul.
Ha igaz lenne a feminista kiallasa azt csak dicserni lehetne, mert kiall a nok jogaiert.
 
Hogy lehet osszehasonlitani egy politikus feleseget II.Elizabeth kiralynovel?
A politikusok mennek jonnek a kiralyno marad.
Csupa "joindulatot" takar ede22 korban is osszehasonlitnai.
Bojana hogy mit irnak a szelsojobbos vagy a kormany papagaly kommandos kormany mediakba nem kell komolyan venni, mert meg veletlenul sincs igy a valosagba. MAcron ellensegkent van feltuntetve igy a neje se kap szimpatiat a magyar mediakba, pedig igen keveset szerepel a kotelezo protolon kivul.
Ha igaz lenne a feminista kiallasa azt csak dicserni lehetne, mert kiall a nok jogaiert.
*
No ebbe "rendetlenül", de bele is futottam... Elnézést.:(
 
Az angol királynő, II. Erzsébet minden tekintetben egy kőszikla. Lehet rá számítani minden téren. Az előírások, kötelezettségek a vérében vannak. Az Ő élete sem volt egyszerű, de valahogyan megkísérelte a lehetetlent, hogy mindig, minden klappoljon. Jó erőt, egészséget kívánok az eljövendő időszakra is.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást

Statisztikák

Témák
38,140
Üzenet
4,805,385
Tagok
615,885
Legújabb tagunk
Aluminidova
Oldal tetejére