Jelenleti iv II.

m118

Állandó Tag
Állandó Tag
napi idézet:"Nézz hosszan egy gyermekarcba,látni fogod:látni fogod ha van sors,hát hamar elkezdődik."
 

gmeli74

Állandó Tag
Állandó Tag
"Az emberek dalokat írnak arról, hogy "énekelnek az esőben", de a valóságban, amikor bőrig áznak, akkor csak siránkoznak." - pedig én szeretem az esőt :)
 

gmeli74

Állandó Tag
Állandó Tag
"Csak légy becsületes önmagaddal. Ismerd fel, mit érzel a dolgokkal kapcsolatban. Figyeld meg magadat. Nincsen semmi kivetnivaló a kínos érzésekben, csak ne tagadd és ne titkold el őket. Így tanuljuk meg, hogy az emberek mások, és a maga módján mindenkinek igaza lehet. Ha nem vagy képes tiszteletben tartani önnön érzéseidet, nem tarthatod tiszteletben másokét sem. A világmindenség törvényének értelmében senki sem hatolhat be az elmédbe, és nem olvashat benne, ha te nem engeded. Ez a nyíltság művészete."
 

gmeli74

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kutyának nem kell se luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszélen talált bottal. Lehetsz gazdag vagy szegény, buta vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Ő csak szeretetet kér és ad. Hány emberről mondhatod ezt el? Hány ember szeret feltétlen és olthatatlan szeretettel? Hány ember mellett érzed, hogy ami te vagy, az különleges?
 

Crossbow

Állandó Tag
Állandó Tag
"Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd a tenyeredben a végtelent!"
 

Julis_82

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit jelent az, hogy "hello"? (...)
- Én mindig úgy véltem, azt jelenti, hogy "hello".
- Pedig nem azt jelenti (...). Azt jelenti, hogy "Ne beszéljünk semmi fontosról". Azt jelenti, hogy "Mosolygok, de nem figyelek, úgyhogy menj el".

/Kurt Vonnegut/
 

csuzy

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Vilmák!
Sok az égen a közös dolog: a Nap, a Hold és a Csillagok.
Ma mégis mind Nektek ragyog, hiszen ma van a Névnapotok!
 
Oldal tetejére