Könyvtár polc és könyv nélkül

Ernoe

Állandó Tag
Lassan én is ugy vagyok vele, a Pyramis is szép de ekkora telekáraknál nem éri meg minden kertben egy pyramist felállitani.
-
Ha belegondolok menyit adtam már ki életemben a sok köny miatt amit magammal hurcolok már gyerekkorom ota fél Europán. Volt amikor 14 euro lakbért fizettem havonta egy négyzetméterért, ha azt megszorzom az évekkel és a könyvek felületével, hozzáadom a költöztködési költségeket, akkor..... :eek:
 

mircsina

Állandó Tag
Mióta kaptam a lányomtól egy Kindle-t, azóta rengeteget olvasok. Imádom, mert nekem megfizethetetlenek a könyvek árai, a neten mindig találok kedvemre valót, érdeklődésemnek megfelelőt. Az sem utolsó dolog, hogy a betűk nagyságát lehet variálni, így még mszemüveg sem kell hozzá. Nem kell vaskos könyveket cipelgetni, élmény az utazás közbeni olvasás! Egyszerűen imádom az e-book olvasómat!
 

Merwoman

Állandó Tag
Amióta Kindlém van ezer könyvet tudok magammal cipelni :)Néha azért olvastam el 2* ugyanazt ,mert vékony volt a könyv.
A Kindlét azért szeretem ,mert hangulatomtól függően nyitom ki reggel -este azt amit ép szeretnék olvasni . Továbbá kellemes színei vannak , bár könyvillata még nincs :( Nem kell kinyomtatni a könyvet védhetjük a fákat ! Nekem ez fontos ! A könyvek árai megfizethetetlenek :(

Egyszóval = szívecske .jpg az e-bookomat :) S nem beszélve arról remek ajándék !
 

Lantos Samú

Állandó Tag
Mindig könyv "fan" voltam, olvastam gyűjtöttem, míg meg nem kaptam az első ebook olvasómat. Azóta mintha mindig könyvtárban járnék, csak nem kell időre vissza vinnem. A könyv illata valóban, de... :)
 
Oldal tetejére