Kapcsolatteremtés "The Reconnection"

sz_gy2004 témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2010 Február 17.

 1. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Nagy koszonet Derzsinek a szerkesztesert! :)

  dr. Eric Pearl – Frederick Ponzlov: Így szólott Salamon


  [​IMG]

  „Azért jöttem, hogy segítsek emlékezni arra, aki vagy… Arra a nagyszerűségre, aki vagy… A nagyszerűségre, amely benne van minden emberi életformában… És a tiszteletre, amely mindenkinek kijár. Amint ezt teljes mértékben felismered, a mennyország a tiéd.” - Salamon
  dr. Eric Pearl – Frederick Ponzlov: Így szólott Salamon

  Miért érdeklődnek korunk vezető orvosai, kvantumfizikusai és kutatói világszerte az iránt a látszólag véletlen találkozás iránt, amelyben dr. Eric Pearlnek volt része egyik páciensével? Mi volt az ebben a találkozásban, amitől Eric pályája radikálisan felívelt, de végső soron hatással van milliók életére… és nagy valószínűséggel mélységes befolyással lesz a tiédre is? Mi ez a jelenség?


  Kapcsolatteremtő Gyógyítás című nemzetközi sikerkönyvében dr. Eric Pearl megtanította olvasóit, hogyan férhetnek hozzá az energia, fény és információ átfogó spektrumához, amely korábban mindenki számára elérhetetlen volt. Így lehetővé tette, hogy teljes mértékben meghaladjuk az energiagyógyítás „technikáit”, és drámai, gyakran azonnali, életre szóló gyógyulásokat és változásokat érjünk el.


  Az első könyv megjelenése óta az olvasók világszerte a folytatást várják, de Eric úgy vélte, ennek akkor jön el az ideje, ha lesz valami új mondanivalója.


  dr. Eric Pearl – Frederick Ponzlov: Így szólott Salamon

  Most dr. Pearl elérkezettnek látta az időt, hogy Frederick Ponzlov közreműködésével újabb könyvet írjon, amelyet olvasva rákényszerülhetsz, hogy mindent újragondolj, amit eddig a gyógyításról, a tudatosságról és négydimenziós, földi létezésünkről olvastál és tudni véltél. Salamon vezetésével elsőkézből ismerheted meg azokat a gondolatokat, amelyek a Kapcsolatteremtő Gyógyítás kialakulását kísérték – a meglátásokat, amelyek forradalmasították a gyógyítást, és kezünkbe adták a kulcsot a mindannyiunk életében jelenlévő mérhetetlen erőhöz és hatalomhoz.
  Halljuk hát Salamont!
   

  Csatolt fájlok:

 2. Ka1975

  Ka1975 Tag

  szia érdekelne ez a Kapcsolatteremtő Gyógyítás.
  Tudnál róla infót írni?
   
 3. Éleskés

  Éleskés Kormanyos Fórumvezető Kormányos

  Keress rá a Létezés Öröme központra.
   

Megosztás