Kedvenc filmem

Sassy

Állandó Tag
Állandó Tag
Én most néztem meg a Honey-t, másodszorra. Első alkalommal sokkal jobban tetszett, úgy néz ki ez egy "egyszernézős" film.;)
 

csavaR-GO

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap pedig az Édes novembert láttam (most másodszor), és ez a film még mindig nagyon tetszik nekem.
Akiben van egy szikrányi hajlam a romantikára, annak ajánlom!:)
 

Sassy

Állandó Tag
Állandó Tag
A Szuperhaver(The Iron Giant) rajzfilm a jobb fajtából és a Transformers-t, a filmet. Mindekettőt csak ajánlani tudom!:)
 

Tündy

Új tag
Szia!
Tegnap megnéztük a Macskafogó 2. részét.Most már értem,hogy a reklámban miért mondták a készítők, hogy nagy teher,hogy van egy első rész is.Többet vártam,és szerintem ezzel sokan így vannak.Nagyon gyenge volt a story,tele máshonnan lopott ötlettekkel,-mint Transformes,Mátrix-os elemek.
A Nemzet Aranya 2.-dik részét megnézte már valaki?
:..:
 

Hermin

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Alvin és a mókusokat,sikerült jókat vidulni rajta,vicces mókusok vicces hangokkal ala hélium érzés:D
És egy klasszikust a Jó reggelt Vietnám-ot..Nem tudom megunni azt a filmet
 

hekerek

Új tag
Sziasztok!
Én a Zodiákus című filmet néztem meg.Ez egy többszörös gyilkosról szól akit nem tudnak elfogni a rendőrök. Mindenkinek ajánlom.
 

Bantik

Állandó Tag
Állandó Tag
Több, mint 10 év aktív vadászat után sikerült megszereznem a Farinelli a kasztrált c. filmet, úgyhogy most tobzódom!:)))
 

kros

Állandó Tag
Állandó Tag
Túl vagyunk családilag a Macskafogó-2. című alkotáson.
Nos, mivel nem láttam az 1. részt, így nincs mihez hasonlítani. És így szerintünk egyáltalán nem rossz. A két gyermekek, 10 éves lányom és 8 éves fiam nagyon jól érezték magukat, s nekik tetszett.
Igaz, ők nem olvasnak kritikákat...
 

Ainethil

Állandó Tag
Állandó Tag
Jaj, Magyarországon megjelent a Macskafogó 2? Szívesen megnézném, de az biztos, hogy nem fog felérni az első film kultikus hírnevéhez. Nem is tudom, hányszor láttam gyerekkoromban moziban, aztán persze videón is...

Én most láttam a Sweeney Todd című Tim Burton-filmet, Johnny Depp-pel és Helena Bonham Carterrel a főszerepben. Csak erős idegzetűeknek és musicalbarátoknak ajánlanám :) Ezzel együtt nekem nagyon tetszett (bár szerintem túl véres volt). Gyönyörű volt a film noirra hajazó, gótikus-viktoriánus esztétika.

Most viszont színházban szeretném látni a darabot. Kíváncsi vagyok, Mo.-n bemutatják-e a darabot valaha... Nagyon hiányzik a magyar színház.
 

Ladyani

Állandó Tag
Állandó Tag
A Főnix Útja

Tegnap a Főnix Útja c. filmet.
Sok emberke lezuhan egy repülővel a sivatagban, se víz, se kaja.A roncsokból építenek egy újat. A Végét kicsit összecsapták, de szerintem jó volt.
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
A tízparancsolat

Elég szórakoztató vígjáték volt.
Kár, hogy a jó kezdetet nem tudták végig fokozni.
 
Oldal tetejére