Hírek Kellemes húsvéti ünnepeket!

A keresztény egyházak tanítása szerint húsvét Jézus Krisztus feltámadásának és vele az emberiség megváltásának ünnepe, amelyet a 325-ben tartott első niceai zsinat döntése értelmében a tavaszi napéjegyenlőséget követő holdtölte utáni első vasárnapon (március 22. és április 25. között) tartanak.

1711715289956.jpeg
 
Kellemes politikamentes ünnepeket kívánok a ház asszonyának is.
Talán, mert várt,minket még vissza is kapcsolom a szállingózókat kis időre.
Illatos rózsával köszöntöm a lakókat.
1711773702908.png


"Nyílj ki, nyílj ki, rózsabimbó,
Nincsen már tél, elment a hó...

Nyílj ki szép virág."
"'Csak élj, te csapodár;
Ismerlek rosz madár.
 
Utoljára módosítva:
A keresztény tanitásokból megmaradt bennem annyi, hogy Nagypénteken nem szoktak kellemes húsvétot kívánni, annak ellenére, hogy ismerjük a Happyend-del végződő történetet.

Gondolom Antonio Vivaldi "A négy évszak, Tavasz" zenéje ma helyénvaló kísérője a jókívánságaimnak.Kati Debretzeni az egyik kedvenc hegedűművészem ez időben. :)
 
Utoljára módosítva:
Bocs, de ha hinni lehet a videó címének ez az Ősz tétel... persze ez semmit nem von le a zene szépségéből és a jószándékodból.

Bocsánat, hogy figyelmetlen voltam és egy rossz linket, a "Tavasz helyet az Öszt" tettem be, de szerettem volna egy videot, amin a művésznő is látható.

Akkor most korrigálom:


A zenekar, Orchestra of the Age of Enlightenment, ismereteim szerint az egyik legfigyelemreméltóbb interpreter Vivaldi és egyáltalán a Barock zene területén.
Én apaként lettem rájuk figyelmes, mert az oktatás területén is tevékenykednek, koncerteket adnak iskolákban, és projekteket szerveznek a gyermekek hangszerjátékkal való megismertetésére.

Okvetlen megemlítem, hogy Kati Debretzeni egy "migráns", aki 15 éves korában hagyta el a szülöhazáját és volt ahol befogadták öt és ennek a gyümölcsét élvezhetjük a felvételen. :)
 
Okvetlen megemlítem, hogy Kati Debretzeni egy "migráns", aki 15 éves korában hagyta el a szülöhazáját és volt ahol befogadták öt és ennek a gyümölcsét élvezhetjük a felvételen. :)
Okvetlen megemlíteném, hogy nem egy illegális migráns volt, mint a mostanában európába illegális módon milliószámra érkezők, hanem a '80 -as években emigrált Romániából (kolozsvári születésű), Izráelbe.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,117
Üzenet
4,798,952
Tagok
615,575
Legújabb tagunk
nagykata71
Oldal tetejére