Ki tud nagyobbat hazudni?

Ivan

Kitiltott (BANned)
Kedves Alberth!
Állítólag Deb Cenben valami kapitális pulykakakas megszökött a piacon és két embert halálra gázolt. Hogy mik vannak..
Azt is hallottam, hogy Deb Cennek van egy vize...hol? Csak nem a Missisippi?
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, Iván jól tudod. Itt folyik a Missisipi és a pulykatenyésztő fekete Tamás bátya kunyhója van a partján. Mióta Kossuth Lajos szabályoztatta a Missisipi folyását, azóta már komoly gőzhajóforgalom van errefelé. Nem is tudom, minek kellet ide a 6-os metró. Talán, mert így lehet a leggyorsabban a mikulási pulykákat Pestre felküldeni. Ugyanis annyi pulyka terem errefelé, ahány fűszál. Ők húzzák még a télapó szánját is a Hortobágyon. Útközben megállnak és a 9 lyukú hídon járják a csárdást.
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Hajjajj..a gőzős füstje, bizony odacsap a környezetnek, meg M. Twain szelleme énekel a hajón és pocsék a hangja. Micsoda elmázolt, sikerűletlen képet festett Csontvári a hétlyukúról. Talán ez az egyetlen rossz képe, mert a többi..Ez kis híd minimum száz éves.
Hiába könnyű volt neki, mert a patika előtt fejbevágta egy látomás..nagyon megszédűlt.
Azthiszem viszont a túzoktenyészetben (Dévaványán) fogok karácsonyi madarat venni, unom a pulykát..hátha a túzok elzavarja azt a lakásban lévő két szellemet..
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Iván!
Nálunk már lehet kapni strucckolbászt. Majdnem vettem is egy szálat, olyan mutatós. A szelleműző hatása miatt forgalmazzák elsősorban. Ezért ne is menj Dévaványára túzokért, mert az őseim amikor ott laktak, pulykatojásokat raktak a túzokkotlós alá. Azóta meg pulykakakasok vannak ott is.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Éjszaka lélekcsere történ, és a télapó helyet cserélt vele, és azúton kellemes napot kivánok mindenkinek!
Kedves István!
Nem kell szerénykedni. Mindig is te voltál a Télapó, csak inkognitóban jársz közöttünk az év többi napján. Nem igaz?
Még lapp-nyelven is kiválóan beszélsz, én tudom...:mrgreen::D:mrgreen:
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
A szellemek garantált ki és elűzését a táltosék végzik, mogyoróvesszővel.
Az egyesített genetikájú nagymadarak neve tupu (túzokpulyka) ilyen tenyészetből fogok vásárolni egy példányt. ÁLLÍTÓLAG meglehet ezeket tanítani beszélni, de előbb gömbvillámkezelést kell, hogy kapjanak. Egyelőre gőzöm sincs hol van ilyen terapeuta..főmadár. Lehet, hogy Cenben működik?
 

katalinaballa

Állandó Tag
Állandó Tag
Metrófodrászat nyílt a kopaszoknak. Az unatkozó kopaszoknak. Hajlakk és zselé mentes áplolás, némi táskával történő fejbőrmasszázzsal.
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Kiderűlt, hogy a tungúz meteor egy záp strucctojás volt..hatalmas erővel vették ezt szét a bomlásának gázai és íme a világ azóta is találgat. Egy tungúz utazó vitte haza ezt a Hortobágyról, Miklós cárnak akarta ajándékozni.. Egy félnégyzetméteres darabját megszereztem és a szobafalamat díszíti..
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Zdrásztvujtye drúzsba! Miklós cár a Holdon akarta felrobbantani, de Lenin és Sztálin elvtárs elodázta a Holdutazást, mert másra kellett a kopejka. Így Tunguzkán robbant a tojás. Egyébként nem strucc tojta, hanem Kolombusz! Amikor a Hortobágyon egy Palánknál kikötött, egy Pacal nevű gazda elvarázsolta. Így szólt a varázsige: ,,Túzoktyúk leszel, míg Tunguzkai meteortojást nem tojsz!"
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Igen, Kolumbusz 1908. juniusában éppen a Köves Tunguszka nevű folyónál sátorozott, amikor eszébejutott, hogy nála van a nagy robbanó tojás.
Így történt, hogy átadta egy RÉMSZAVASTENYÉSZTŐNEK (eredeti neve: rémszarvas! Gondolj a megjelenésére..), aki földhözvágta!
(Jó lenne, ha a történelem topicnál megnyitnát a dr Varga Zsigmond írását -Ősmagyar mitológia a címe- tartalmazó akármit, amellyet sírius küldött a számomra. Mint nyelvtudományi főinstruktorhoz és címzetes ehhezértőhöz ezután kérdéseim lennének. Azaz Kegyelmedhez..mint az ural-altáji nyelvek elismert bajnokához.)
 

Totu Erika

Állandó Tag
Állandó Tag
1164237802.gif
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Én vagyok az Amerikai Egyesült Államok Elnöke!!!
Akkor szólok apádnak, mert éppen nálunk van az öreg Bush vendégségben. Ő a Nemzetközi Tojásgyűjtő Secreting Team president. Innen ismerjük egymást. Én vagyok az alpresident. Van nálam még egy Kolombusz tojása. Akkor tojta, amikor Árpád fehér lovon bevonult Debrecenbe. Kolombusz akkor volt a helyi Pulyka- és Hajógyár igazgatója. Ő fogadta Árpád hajóhadát, tiszteletére tojt egy tojást is. Az USA ex elnökét nagyon érdekli. Karácsonyra a kisfiának szeretné megvenni...:mrgreen::D:mrgreen:

Bush%201.jpg


Debrecenbe kéne menni... Nálunk kíváncsiak a pulykák... Nincs nálad fegyver Georg?
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
A fehér pulyka albínó pulyka és énekel. Szoprán!
Bokor Bush bokor mögűl hallgatja és citerázik hozzá.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Régen Reagan volt Amerika elnöke, most a fiatalabbik Bús. A magyar szavakat nem lehet olyan könnyen kiküszöbölni a világból. A francia Sárközy is példa rá. Ő is itt járt. Fel akarja lendíteni a cívisváros és Paris kapcsolatait. Ugyanis rájött, hogy itt tartózkodik Szép Heléna pillanatnyilag.

afrodite.jpg
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Ezekszerint Honóriát Cenből már eltávolítottátok? Vagy porbafúlt? (vizetek nincs változatlanul, csak esőkor) Már Attila is kapaszkodott pedig utánna..
 
Oldal tetejére