Ki tud nagyobbat hazudni?

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Ululu szikláit még én faragtam ki az ősidőkben. Bizony a csákányom sokszor kicsorbult, de megérte. Szenthely lett. Ezen a nyáron VI. Benedek buddhista szertartást fog celebrálni Ululu tövében. Én szállítom az élelmiszert a zarándokoknak Debreczen városából.

AyersRock.jpg
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Az U--Lulunál azonban -uff- a mézeskalácsot a Cenből odautazó Bivalyvásártér utczai árus fogja prezentálni. Deb Cen legújabb vizi utcájának - a Pulykakakas utcza ez- hótdogboltja pedig kecskesajtot fog árulni.
Sajna a ceni Kenguruközből a magas vízállás miatt nem lesz ott Mihály, a vitéz, viszont Mocskolódócenterből jelen lesz három bölcs, akik a világot innen kívánják letiporni, uralni! Naggyűlést fog itt tartani még az Agagyamentek Klubja is Holdtöltekor!
Az U Lulu privatizálásába beszállnék, de előbb legatyásítjuk! Uff!
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Most érkezett meg hozzánk Lao-Ce bivalyháton. A bölcsnek a szél lengeti nagy, fehér haját és szakállát. Egyenesen a kínai kifőzde felé vette az útját, de közben a pecsenyeillat eltérítette, na meg a debreceni pároskolbász orrcsiklandó gőzei. Így már a Piacz utcai vendéglőben pecsenyézik. Itt várja be Konfuciuszt, hogy a szakállukon is kolbászzsír csurogjék. Ezután pattannak majd ki fejükből a nagy bölcselletek.
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Egen, a bölcsek kipattantók, az acélfogaikkal pedig darálnak..és emésztik a bölcseleteket. Sajna, ceni kolbász már nincs,páratlan sem, illetve nem Cenben gyártják, hanem Hajdúmócsingoson és a Gilisztához címzett nyeldében kapható. . Kik is lennének a hajdúk? A Piaczz utca helyén most nosztalgia gőzhajó pöfög, mellyet pulykazsírral fűtenek.
Az U Lulu kiválasztott bölcsei pedig tervezik a világ megszállását a htm-el.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma este fut be a debreceni kikötőbe a Bolygó hollandi. Én leszek az egyetlen utasa. Olcsó a jegy, két metrójegy ára és járhatom az óceánt. Az amerikai hadiflotta nagyon fél ám tőlünk. Amikor feltűnik a ködben a Bolygó hollandi, remeg a lábuk a matrózoknak és letérdelnek imádkozni. Pedig tele van a hajó pulykával, hogy legyen mindig friss hús a konyhára.
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Egen, mert a hollandi sok kecskesajtot fogyaszt és ettől olyan áttetsző a pasas, a hajójával együtt. A pulykát utálja a flotta legénysége, mert eredetileg az indiánok szárnyasa volt, akiktől a pionírok reszkettek. Egészen addig, míg csaknem teljesen legyilkolták őket. A jó indián a néma indián.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Volt egy ismeretterjesztő műsor a tévében. A doc. film arról szólt, hogy a mai amerikai fiatalok regressziós hipnózis és megérzések alapján rájöttek, hogy ők voltak a földrész ősi lakói előző életükben -, vagyis ők az indiánok reinkarcációi. Így jogos földjükön élnek tehát. Ezek szerint mi pedig Szvatoplukék és Salán idejében laktunk itt, és mi voltunk az ősi szarmaták, longobárdok és kelták előző életeinkben. Sőt, valami ,,felderengett" amikor megláttam a vértesszőlősi Samu lábnyomát.
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Talán inkább a dolog a következő: Szvatoplukék sohasem éltek itt, legfeljebb egy-két kis szláv csoport rövid ideig..ez egy olyan mese, mint a dákokról szóló Burebistázó akármi. Kisantant duma-licit, -vagy hazudozás éjfélkor a kisüsti mellett- a gyűjtőneve a dolognak. Az avar időkben a germánok kérésére, az Ő perifériájukról engedtek át szlávokat az avarok a Balkánra (terület homogenizáció). Erről szavazás volt Baján vezérnél, azonban egy szavazattal győztek az "átengedés hívei". Baján utóda -Alpár- például az átengedés ellen szavazott---igaza lett. Gondolj bele, különben nem lennének elszakítva a mai szerbek, horvátok...a szláv testvéreiktől, illetve arra is gondolhatsz mit keresnek távolabb Ők a szláv tömbtől? Tehát Koszovó például mint őshaza...? Melyik őshaza? A szlávok atlantiszi népek.
A kelták..hát egen, Ők Pannon idején (ie. 800.-tól) éltek a Dunántulon, Pannonék mellett (avarok és más hunfajú törzsekből állt Pannon vezér népsége, akit hármas küldetéssel ----hosszú ez- vezényelt ide Ordosz), Pannon utódja be is nősült hozzájuk. Békében éltek. Ők - a kelták- jóval később elhagyták Pannóniát, részleteket nem tudok milyen okból..De Pannon és népe ittmaradt, illetve a velük érkezett kis kabar társaság Kassára költözött..Sopron környékéről. Azóta is ott élnek. Álmos-Kurszán-Árpád honfoglalásakor a vezérüket Vereckének hívták..Persze így nagyon rövid, egyszerűsített a fenti többelemes történet..a longobárdok futó letelepedése említésre sem méltó.
Az amerikai ifjak reinkarnációja pedig nem jól sikerűlt..először is a maják is indiánok? Teljesen más időben érkeztek és máshonnan mint pl az inkák Kuszkóval..tehát a történet nem sűríthető, egyszerűsíthető..akkor pedig ki karnálódott és mivé?
Ahány indijó, annyi honfoglalás és annyi történet ..és nem is rövid.. bezony. Kanadától Peruig. Akkor pedig nincs re-in-karnáció csak a Szíriuszon. Vagy pontosítani kell kiket-mit értünk alatta??És azt is, hogy minek?
A válasz Hatvani tudornál lehet..Ő is karnálódhatna már. Ránkférne.
Jócskán van bennünk Pannon-avar vagy akár szkíta is..a Pannonok sámánközpontja Veszperém volt..a fejedelem Pannonhalmán lakott..Pécs a tudásközpontjuk volt.
Tényleg Sarolt is Veszperémben nyűglődött? Ugyan már, csaknem folytonosság..
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Amikor ősi finnugor magyarjaink buta hordái megérkeztek az ázsiai Észak-szibériai irányából a nagyművelségű kárpát medencébe, bizony beszélni is alig tudtak. Csak ugattak, röfögtek, büfögtek, meg káronkodtak. De azt aztán cifrán, hogy azt a fűzfánfütyülő teringettét neki. Egyébként még a fák nevét sem ismerték, a bölcs szlávoktól tanulták meg a földművelési és konyhai nevekkel egyetemben. Mert még főzni sem tudtak, nyersen ették a véres húst, csak úgy csorgott az állukon a vér, amint fogaikkal tépkedték a még gőzölgő kutyahúst. Írni, olvasni meg még úgy sem tudtak, legfeljebb nyomolvasást, hogy merre ment a konda makkolni. Na de a művelt kelták és vízigótok, na meg az itt élő latinok megtanították őket a növények és állatok latin nevére és a latin írásjelekre, szavakra, grammatikára.
Ezért is mondta megboldogult István királyunk, amikor átlépte a Rubicont, hogy ,,Aleia iacta est..."
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Persze. De nem ettek embert mint a latinok. Volt vallásuk, és írásuk is. Hány rovás-betűnk van a latinban? Érdekes, hogy a lovaikhoz és más állatokhoz értettek, sőt tenyésztették ezeket..kiterjedt nemtudásukkal.
Ki is rabolta el az avar kincseket? Ki is szerezte vissza és mit mondtak erről a nyugatiak, vagy Őszentsége? Csaknem hazudtak erről? Milyen kincsből épült pl az aacheni dóm? Vagy erről ne beszéljünk? Mi köze az ősmagyar vallásnak a kereszténységhez? Vagyis "miből lett a kereszténység"? Ki is égette el itt a relikviáinkat? Talán holmi idegen papok..Hová lett Buda (Attila bátyja) központja, temploma? Csak nem a Habsburgok hordatták el a rom utolsó tégláját is? (Olv.: Lánszki Imre honlapján)
Különös, de tudták, hogy a Föld egy gömb és forog..nem pedig egy latin-germán-szláv lepény...bezony. Az utolsó bejövetel előtt évezredekkel már főztek...különben minek lenne olyanlyuk, hogy "hun üst"? Kitől is tanulták a vasgyártást? Csaknem önmaguktól? Nahát..
Ki és miért törölte a közelebbi eleink emlékezetéből az ókori történelmünket? Csak nem Hunsdorferek és Budenzek..és még ezrek? Mi okból?
Vajk István azonban valóban méltóbb utódja is lehetett volna az Észak-mezopotámiai
őseinek..még az orvoslást is megtiltotta az arbagoknak..persze a nyugatiaknak nem voltak orvosaik..ne legyen másnak sem.
Mindenesetre a kumisz nem volt Vajkhoz elég komisz. Párját ritkítja az atlantiszi népek irígysége, kegyetlensége..
Eljött azután az idő, amikor a románok királyokat és hadvezéreket adtak eleinknek..a tótók pedig Rákóczikat.
 

bacsipista

Állandó Tag
Állandó Tag
Hazudni?

Ha lehet megpróbálom a hazugságot elkerülni és inkább
elterelő választ adok.
Ha nagyon muszály akkor egy "szent" hazugságot megengedek
magamnak,de nem örülök a sikernek.
Sokszor kerülünk olyan helyzetbe amikor vétek lenne elmondani
az igazat, bár Isten szemében a hazugság bűnnek számit, mégis
elkövetem.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Amikor osztják-vogul finnugor voltam, kettéváltam. Egyik felem lett suomi-finn, a másik hun-magyar. Nosza, felmentem északra és megtanultam a lappoktól meg a vikingektől halászni, mert az Észak-Ural táján inkább erdei ember voltam, mint tengerparti. A másik felem meg ide jutott a Kárpátok ölére. Úgy eltávolodtam magamtól, hogy saját nyelvemet már nem érti meg egyik felem sem. Na meg ott Skandináviában kiszőkültem, itt meg megbarnultam. Vagy megbarmultam?
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
A töténelemnél van értelme folytatni a polémiét, Alberth!
Addigis igyunk a bozgorok egészségére....kumiszt!
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Hazudnék ha azt mondanám, hogy földünkön az igazság makulátlan. De itt hazudni kell, tehát kijelentem, hogy én mindig és minden körülmények között igazat mondok ebben a topicban. A kumiszt én is szeretem. Egészségedre! A történelmi kitekintő után hová menjünk? Talán irány a nőgyógyász...! Hátha talál valami ,,rendellenességet" nálunk?! :D:555:
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Egen, Kőrösi is tudott szanszkritúl. Akkor még indoeurópaiaztak ez atlantisziak és hitték, a szanszkrithoz is van közük. Csoma beavatott tette helyre a marhaságaikat. Meg is orroltak érte. Azonban ezért a felfedezéséért lett Ő japánban bódhiszatva, 1933.-ban.
Sajna nem lehetek a ceni úszó egyetem közp. ép. auditóriumban márc. 4.-én 18.00-kor, hogy meghallgassam dr Máté előadását Körösiről.
Gondolom a villanymotoros csónakoddal odavágtatsz? Érdeklődni fogok az előadásról. Amúgy Kőrösi szegény sok campát lenyelt. De hatalmas ismeretei voltak a -részben szándékos- tévhitek tucatjairól.
Amúgy itt sárga hó esik.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt viszont fehér hó esett, de annyi, hogy elakadt a lánctalpas traktorom. Érdekes lehet a Kőrösiről szóló előadás. Nem láttam még plakátot róla. Pedig a rózsakereszteseké mindig ki van ragasztva időben. Talán majd utánanézek, ha nem délutános lennék. Egyébként nem tudható, hogy Csoma minden felfedezése közre lett e adva. Vagy esetleg milyen titkai lehettek. Úgy hallottam, hogy Debreczenben is járt és itt találta meg a legtöbb választ a kérdéseire. Hatvani professzor beavatta az ősi titkok ismeretébe.
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Persze a nagy Hatvani hetvenkedett, de nem tudtak beszélgetni, értekezni, mert nem tudott szanszkritúl. Ha többet és érdekeset szeretnél tudni Csomáról, akkor ajánlom Marton Veronika (sumerológus) honlapját, ahol ilyesmi is megkereshető. Én is most bukkantam rá. Hatvaninak viszont csak március idusától lesz honlapja, addig is az egykori Piaczzz utca és a Lóvásártér köz között fog csónakázni, keresi a Kocsonyai féle r e m é n y t, mert ez elakadt egy zátonyon, a ceni tóban valahol.
Nemhiszem, hogy kiplakátolják az említett előadást. Hacsaknem az ezoterikus tudattalanban. Ám ott elképzelhető, mert a Föld középpontjában van egy ÁFA-mentes nyomdájuk.
 
Oldal tetejére