Kutyák-macskák

szalaiheni

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is kutyapárti vagyok. Három is van, két kistestű meg egy nagy.
A kicsik nagyon keverékek, nem tudnám megmondani milyen fajtákból.
A nagy kaukázusi pásztor és fekete vizsla keverék, olyan mint egy mackó. Egész nap, ha teheti, a kanapén heverészik.
Amióta az eszemet tudom, mindig volt kutyám, már nem is emlékszem, milyen volt az élet kutya nélkül ?!
Olyan mértékű szeretet árad belőlük és olyan szinten meg tudnak nyugtatni egy stresszes nap után, ami szerintem egyedülálló és páratlan.
Ezért is döbbent meg annyira, hogy sokan képesek a számukra megunt, feleslegessé vált állatokat csak úgy kidobni az utcára vagy kegyetlenül kivégezni. Ilyenre csak egy barbár képes.
Ezért valahogy mindig visszajutok ahhoz a gondolathoz, hogy ezek a szerencsétlen és védtelen állatok sokszor még emberségesebbek, mint mi vagyunk.
 

rika81

Állandó Tag
Állandó Tag
ez a gyermekeim kutyusa,igaz ma már Ő családtag,de viszont bár mit is csinálok nem akar szoba tiszta lenni már mindent meg próbáltam,de hiába egyszer szépen ki kéreckedik utána meg ugyan úgy be piszkít.Három óránként kiviszem az udvarra ,komolyan mondom kezdem azt hinni hogy direkt csinálja:D.
Mit lehetne csinálni hogy szoba tiszta legyen?
 

Klarissza43

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a mi kedvencünk neve: süti

keverék extra mini yorki kutyus :D édes pofa

Az első képen: 2 hónapos, a második képen: 4,5 hónapos.
 

Chböbi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok !
Nekünk van egy 11 éves fekete -fehér spániel fiunk Ataru és egy 6 éves Yorkshire lány kutyánk Sila -baba, a gyerekeim vették de amikor elköltöztek,/ ki erre ki arra/ a kutyusok nálam maradtak. Nagyon szeretem őket, de borzaszó nagy felelősség !
Rohanok haza a munkából mert szegények egész nap egyedül vannak, reggel korán kelek mert 6 óra után indul a séta.
Szívesen foglalkozom velük, nagyon jó az irodai munka után elmenni velük sétálni, szinte felfrissülök a séta végére.
Őszintén ilyen ramaty időben ami a héten volt nem nagy élmény a napi többszöri séta !
 

breferi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk egy hosszuszőrű tacskónk van. Nagyon aranyos és eleven jószág. Semmit sem lehet előtte hagyni, mert azonnal a szájában végzi és szétrágja.
 

papi313

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy két éves rottweiler fajtatiszta kan kutyám van. Mindenben engedelmeskedik, még azt is megvárja, míg engedélyezem neki az evést, mikor elé teszem az ételt. Nagyon értelmes és tanulékony, csak egy dologról nem tudom leszoktatni. A fa korlátot akárhogy tiltom, megrágja. Nem tudom mi okozza nála. Van valakinek használható ötlete?
 

Ágnes1974

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nekünk egy 15 éves labrador keverék kutyusunk és két cicánk van, akik nagyon szeretik egymást! Régi állattartók vagyunk, de eddig szinte mindegyik cicánk jól kijött a kutyánkkal!
 

HubiFCB

Új tag
Nekem most lett egy Foxim. Van ötletetek hogy lehet szobatisztává tanítani? Nem értem miért, de egyszer a pelenkára kakil és jutalomfalatot kap, máskor meg oda ahova épp sikerül. Miért nem tanulja meg? Bár csak 4 hónapos
 

konent

Állandó Tag
Állandó Tag
kutyamacska

Sziasztok!

Nekünk törpe snauzerünk van, imádta a macskákat hajkurászni, de befogadtunk egy árva kölyök macskát és először nem értette, hogy azt miért nem lehet kergetni, de sikerült hozzászoktatni. Ma már ha elkiáltom, hogy hol a macska, akkor elszáguld a miénk mellett, mint ha ott se lenne és keresi az idegen macskát. :)
 

konent

Állandó Tag
Állandó Tag
-

Viszont jó ellenpélda a párom családjának a labradorja. Igazi vadászkutyát lehetne belőle csinálni, ha időt fordítanék rá. Mindenre mozdul ami mozog, és ha valamit elkap, azt az istenét se ereszti.
 

szellem13

Új tag
Én kiskutya vagyok,
Minden reggel ugatok!
Selymes a szőröm, nedves az orrom,
Ha megsímogatsz, rád sohasem morgom!

Üdvözletemet küldöm minden állat barátnak . !
 

hkriszti

Új tag
vesti

Sziasztok!

Nem tudom valaki esetleg járatos-e a témában, nekünk van egy westink és sajnos allergiás. Már próbáltuk a táplálkozását változtatni, többször fürdetni, de sajnos az allergia kerekedik mindíg felül. Szinte piros a bőre és nagyon sokat vakarózik. Ha gyógyszert, vagy szurit kap az is csak ideig-óráig segit. Szteroiddal akarják mindig kezelni, de attól nagyon féltjük. Ha esetleg van valakinek tanácsa, tapasztalata ,szívesen fogadom.

sziasztok: KRiszti
 
Oldal tetejére