Kutyák-macskák

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát már olyan 6 éves, tacskó keverék.
Egy kutyamenhelyről hoztuk ki apukám infarktusa után, hogy legyen táesa a sétáin, amit előírtak. Kislány, és Vikinek hívják. Kb 1 hete volt nálunk amikor az egyik lába duplájára dagadt. Elvittük, megrögenezték, és kiderült, hogy valaki modszeresen eltördelte az összes kis lábát, mindegyikben kapcsok vannak.
Rendbehozattuk, és azóta hüséges társunk, imádja a lányimat is, az első perctől fogva.
Ez a története.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Remek emberek vagytok!
NAlunk is a csaladban van 5 kutya mind menhelyi volt, es imadjuk oket.
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
:evil: Ki nem állhatom a kutyákat ! Macskapárti vagyok.
Miáúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
211715_Kutya-macska%20bar%E1ts.3.jpg
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem semmi 5 kutya! Gratulálok, és gondolom mindegyiket ugyanugy imádjátok. Mindegyiknek meg van a maga kis története.
Efike drága, cicánk is van
Bandikának hívják, apám után szabadon, ugyanis neki a kedvence, én nem csípem, mert elfogja a madarakat és megeszi, és sajnálom őket, persze az udvaron csinálja, elég szörnyű látni meg hallani, de apuék védik, hogy ösztön. Nekem akkor is rossz látni. Pedig apám naponta legalább 4-5x ad neki enni. szóval Bandika:
 

Noé

Állandó Tag
Állandó Tag
vakvagany írta:
Sziasztok!
Én 5.éve vakon élő ember vagyok.Van egy Ó német juhász vakvezető kutyusom,aki segit a mindennapi közlekedésembe.Látókoromból van egy pici szoba kutyusom,Karácsonykor örökbefogadtam egy teknőctarka félperzsa lány cicust,és most egy hónapja egy 5.hónapos éjj fekete Brit fiú cicát.Velük élek,ők adnak erőt a további életemhez,hisz nem mindegy egyik napról a másikra elveszteni a látást,és senki, csak az állataim vannak melettem.Csodás lények mind,mind más,de egyformán ragaszkodnak.Akit érdekel,vagy hasonló helyzetű jelentkezzen,szivesen beszélgetek akár itt,vagy Messengeren,cimem:[email protected]

Szia Vakvagány!

Ritkán vagyok a fórumon, ezért kicsit "lemaradtam" rólad. Üdv közöttünk, bár a többiek már rég leköröztek. Két dolog fogott meg, az első, hogy nem látsz ( én is látási problémákkal küszködöm, bár látok még), és engem mindig érdekeltek a vak emberek élete. Olvastam egy könyvet is Emma meg én a íme. A másik dolog, hogy én is nagyon szeretem a cicákat, kutyákat, négy kutyám és 3 cicám van. Szivesen olvasom irásaidat, és majd a messenger cimeden is felkereslek, ha te is szeretnéd.
További jó fórumozást
üdv
Noé
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Vakvagány! Ahogy látom mostanában nem fordultál elő, de jó lenne ha megint jönnél mert érdekel hogy mi van veled, hogy vagy.
 

Noé

Állandó Tag
Állandó Tag
Vakvarjunak egyetlen értelmes lépése volt, a topic cim!
A cicák és kutyák akiket szeretünk, tényleg életünk részévé válnak.
Akkor olllózok a sajátjaimból,egyenlőre két kutyust:
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Szépek. iMÁDOM A KUTYÁKAT NEKÜNK IS VAN EGY TACSKÓNK, MÁR EGYSZER FELRAKTAM, DE UGYE MOST ELSZÁLLT. (SZEGÉNYKÉM!)
aKKOR ÚJRA, HOGY TEIS LÁTHASD.
 

Noé

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon édes!
A kis barna kutyusomat Sábának hivják, menhelyről hoztuk 3 hónapos korában. Ő már "jó helyen volt", de az anyukáját vemhesen dobták ki:(
A feketés szinü kutyusunk Nala, ő nálunk született.Sajnos az anyukája (szintén a mi kutyánk volt) elpusztult. Ezután került hozzánk Sába és Assy, utóbbi is menhelyről, róla majd később rakok fel képet.
 
Oldal tetejére