Levelezőpartner keresés

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
KJddves Hikdácska L:áttam énm is a TV -be edzht a pénzut én is felháb orodtam raíjkta hogy milyen emberek vannak.Hiába a szegény embert még a
az ág is huzza.Ma reggel nagyon megjártam készülődtem volna a kórházba a vérnyomásom miatt. Bementem a szobába és mint a liszteszsák hasra estem a TV álványba majdnem kiszurtam a szemem.
szeren csém volt hogy nem a sarkába hanem egy kicsit odébb ütöttem meg a halántékom a jobb térdem nem tudom használni és a jobb könyököm. Nagyon fáj mindenem még a vérnyomásom is bejátszik. Mondjam ugy hogy nagyon kivagyok.Alig élek.Azért ültem már ide a gép mellé hjogy egy kmicsit kikapcsolódjak az ágyból.
sokszhor puszillak supernagyi
 

Ile57

Állandó Tag
Állandó Tag
Vigyázz Magadra, Supernagyi!
Egy emailt hoztam, ma kaptam, tovább lehet küldeni!

Ki a barát?

A szíved a szereteted,
A szereteted a családod ,
A családod a jövőd ,
A jövőd a sorsod ,
A sorsod az ambíciód,
Az ambíciód a vágyakozásod ,
A vágyakozásod a motivációd ,
A motivációd a hited ,
A hited a békéd,
A békéd a célod ,
A célod a mennyország,

Ez a „Világ legjobb barátainak hete”. Küldd el ezt minden jó barátodnak.
Nekem is, ha köztük vagyok. Figyeld meg, mennyien válaszolnak vissza.
Ha többen, mint három, akkor igazán szeretetre méltó személy vagy. Én várom.
 

mamipótló

Új tag
Sziasztok Lányok! Az 54.000 Forintos engem is nagyon meglepett! Ez már p...lanság! Még csak meg sem próbált legalább forgalomban lévő pénzt adni szegény bácsinak de az is meglepett, hogy nem is tűnt fel neki, hogy ilyen pénz nincs is! Tőlem egyszer a táskámból kiloptak mindent; a tárcámat, az igazolványaimat a jogosítványomat! Mindez úgy történt, hogy mentem az utcán és az oldalamon lógott a táskám de fogtam és nem csak úgy lóbáltam! Az egyik kezemben volt az esernyőm a másikkal fogtam a táskámat és addig amig átvettem a másik kezembe az esernyőmet kiloptak belőle mindent!
Én azóta nem engedem el egy pillanatra sem a táskámat!
A múltkor meg vásároltam a Tescóban és arra lettem figyelmes, hogy egy nő fut egy másik után és kiabál. hogy adja vissza a táskámat! Mint kiderült a nő a kocsiban hagyta a táskáját addig amig az áruk között válogatott az aki ellopta kihasználta azt a kis időt amig lehajol és a polcról leveszi az árut és már futott is a táskájával! Szerencséje volt a nőnek, hogy észre vette mert az az igazi meglepetés így karácsony táján, hogy hipp-hopp ellopják az összes holmidat! Így aztán ezekre is vigyázzatok a bevásárlásnál! Én már mindent bevásároltam mert a karácsonyi tömegben nem szeretek tolongani!
Vigyázzatok magatokra és minden értéketekre! puszi-puszi mindenkinek
 

mamipótló

Új tag
[email protected]

Szia kedves Supernagyi!
Nagyon vigyázz magadra! nem tudom rólad, hogy egyedül élsz-e vagy van aki segít Neked de a vérnyomás ingadozás vissza vezethető lelki problémákra is! Én ezt magamon tapasztalom ha sok gondom van (anyagi vagy lelki) mindig szédülök és nagyon kell vigyáznom még arra is, hogy a lakásba el ne essek a szédüléstől! A vérnyomásom mindig alacsony volt de én nem szedek semmilyen gyógyszert iszom reggel egy kávét és azzal nekem egész nap jól beáll a vérnyomásom a normális szintre. Megkaptam a leveled és köszönöm, hogy válaszoltál majd ezentúl itt írok Neked a levelezőben! kiss
:7: a Mikulás tarisznyájába tettem Neked ajándékot: boldogságot, egészséget, minden álmod teljesüljön-t és minden szépet és jót amit szeretnél! Remélem meg talál Téged! Ne felejtsd el kitenni a cipődet az ablakba!:):):..:
Szép napot kívánok: mamipótló
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Supinagyi vagyázz nagyon magadra!

Most egy tanulságos mese következik... talán felnőtteknek is...

Eliza Beth: A vadrózsa álma​

Egyszer egy kis halovány vadrózsabimbó elhatározta, hogy ő igazi rózsává fejlődik. Lágyan suttogó szellőtől, friss hajnali harmattól hallotta, hogy távoli rokona mily szép, mily illatos. Gyönyörű, sötétvörös színét kedvelik az emberek, szeretetük jeléül adják egymásnak.
Ő is ilyen jel akart lenni!
Kihúzta hát magát, hogy büszke tartásától szép hosszú, egyenes szára nőjön. Susogó szelektől tudta, hogy az emberek barnulnak a napon. Ezért fejét folyton a napocska felé fordította, hogy szirmai sötétedjenek. Mindhiába!
Pedig ő mindent megtett, hogy kitűnjön testvérei közül. A vadrózsabokor ágain százával virító nővérkéitől alig látta magát az előtte csörgedező patak csillogó tükrében. Amikor sikerült mégis megpillantania szirmait, szomorúan vette tudomásul, hogy nem és nem sötétednek.
Hát soha nem lehetek oly gyönyörű, mint a rokonom? – pityergett. Nagy-nagy bánatától nem látta, hogy fehéres-rózsaszín, szív alakú szirmaival mily csodaszép. Az általuk övezett vidám-sárga kis porzói radarként fordultak a Nap irányába, magukba szívva annak éltető erejét.
– Ne búsulj! – susogták neki a levelek. – Szép vagy. Téged is szeretnek az emberek.
– De a vörös rózsa sokkal szebb! – kesergett a kis vadrózsa.
– Az lehet, hogy szebb, de semmi másra nem való. A szépségén kívül nincs semmije!
– Nekem sincs semmim, és még szép sem vagyok!
– Hogyne lenne! – tiltakoztak a levelek és a virágnővérek. – Tele vagyunk életerővel! A vörös rózsa csak a szemüket gyönyörködteti, mi viszont belülről szépítjük az embereket. Óvjuk az egészségüket, tápláljuk a testüket.
– Hogyan?
– Tavasszal a virágainkat gyűjtik össze, édességeket ízesítenek illatos szirmainkkal. Vagy rózsavizet készítenek belőlünk. A leveleinkből gyógyteát forráznak. Gyümölcsünk a legjobb vitaminforrás számukra! Akár frissen, akár dércsípetten, nyersen vagy lekvárrá főzve. Még a magunkat is szeretik! Minden porcikánk hasznos az emberek számára. Ne mondd hát, hogy nincs semmid!
– De nem vagyok szép!
– Figyelj csak! – szólalt meg mamája, a vadrózsabokor.
Hangok közeledtek. Egy fiú és egy lány sétáltak a patak partján. Fogták egymás kezét, úgy beszélgettek. A lány karján kiskosár himbálózott. A bokorhoz léptek, és óvatosan, a tövisek szúrását elkerülve gyűjtögetni kezdték a virágokat.
– Meglátod, ha iszik ebből a teából, a mamád hamar meggyógyul – mondta a lány a fiúnak. Keze szaporán járt, telt a kosárka.
– Már a puszta jelenléted is jó hatással van anyámra – felelt a fiú. – Nemcsak én szeretlek, ő is a szívébe fogadott téged, ahogy meglátott.
Egyszercsak a fiú leszakított egy hosszabb ágat, épp a szomorú vadrózsát.
– Látod, milyen szép ez a kis virág? – mutatta a lánynak. – Valahogy jobban tetszik nekem, mint a virágboltban árult nagyképű rokonai. Kedves és ártatlan. Illik hozzád, nem úgy, mint azok a vérvörös rózsák…
Míg ezeket mondta, vigyázva eltávolította róla a tüskéket, nehogy megszúrja a lányt, és kedvesen a hajába tűzte. Aztán felkapta, és játékosan megpörgette.
– Hallottad? – susogták a levelek, virágnővérek. – Szép vagy! Szebb, mint azok a rokonaink, amelyekről álmodoztál.
A kis vadrózsa álma így mégis beteljesedett. Bár nem lett nagy, hosszúszárú, sem vérvörös, mégis a szeretet jelképévé vált. Boldogan húzta ki magát, és szirmait az ég felé tárva varázslatos illatfelhőt árasztott.
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyön yörü.Nagyon sok csodálatos dolgokat tudsz irni." Nagyon ügyes vagy"A kis vadrózsa története nagyon szép. Köszön öm én is ezt a szé.pséget supernagyi
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Mamipótló. Köszönöm soraidat azt a sok szépet és jót am it irtál és kiv ántál nekem.Nekem sajnos a magas vérnyom ásra v agy 3o évew szedem a gyógyszert.37 éve boldog házasségb a é-lek és a férjem a legjobb ápolóm. Van két fiam és 4 unokám. Közel laknak hozzám de hát nekik is megvan a maguk életete. De hál istennek itt van a férjem aki segit.Lehet hogy lelki problémám az utóbbi 2 év ben volt. Karácsonykor a fiam motorral ment neki a fának kivérezve vitték Kecskeméti kórházba 4 szerre ütötték vissza 3 vérátömlesztés és l6 törés 2.5 kg. titán a testébe , közbe az édesanyám aki 1w2 év ig velem élt. kórházba került elment az elméje. rá fél évre eltgemettem. Tavaj julu3-a óta feksze. már tul vagyok 3 gerincmütéten közbe a vérnyomásom és még van egy csipő protézis csaere is ami vár rám. Teljesen klivagyok és akkor még jön a tegnapi esés bedagfadt a térdem a könyököm a vállam mert esés közbe összetörtem még a hintaszékem is .
A halántékomról meg ne is beszéljün hozzá sem lehetr érni. A sok bajnak a végére sem érek.A mikulástól megkaptam amit küldtél. KÖSZÖNÖM kedves és szép szavaidat. Sokszor puszillak supernagyio
 

gabik

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!! új tag vagyok az oldalon!!
gabink hvnak! kérek segítsetek az oldal megismerésében kezelésében!!
előre is köszönöm a segítőkész emereknek a segítséget!
sziasztok!!
 

mézesmaci

Kitiltott (BANned)
sziasztok!! új tag vagyok az oldalon!!
gabink hvnak! kérek segítsetek az oldal megismerésében kezelésében!!
előre is köszönöm a segítőkész emereknek a segítséget!
sziasztok!!
Írdd meg nekem privát levélben mire vagy kíváncsi és segítek ha tudok.
Isten hozott a CH.án.;)
A nevemre kattints és ki jön egy kis panel ott mutatja hol írhatsz privi levelet.
 

mézesmaci

Kitiltott (BANned)
;)Kedves Mamipotló üdvözöllek téged.
Kívánom hogy érezdd magad jól itt.;)

Hilda drága csodás dolgokat hozol köszönjük.kiss
Supernagyika bízom benne hogy mielőbb felépülsz majdd a jó isten megsegít.kiss​

Mindenkinek kellemes hétvégét!​

www.tvn.hu_6dbc601b2216a2d127bbe693f86804d1.jpg
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Olyan jó ide bejönni, mert mindenkinek van egymáshoz egy-egy kedves szava!

Ma kéretik nekem drukkolni!!
Sütemény- és recept versenyre megyek. Ez úgy történik, hogy novemberben megadnak egy-egy recepttel kapcsolatos témát. Most a szilvás és almás sütik, az abból készült étkek kerültek napirendre. Én azt már elküldtem, ma pedig lehet sütit vinni, de nem feltétlenül azt, aminek a repceptjét elküldted.
Én egy újítással pályázom, a neve: - mivel mindenki szereti a zserbót - én almás zserbóval megyek. Remélem, a zsűri is úgy gondolja, ahogy én!!
Tehát: úgy 15 óra tájban kérném szorítani nekem!!!

Köszönöm előre is lányok!kisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss






;)Kedves Mamipotló üdvözöllek téged.

Kívánom hogy érezdd magad jól itt.;)

Hilda drága csodás dolgokat hozol köszönjük.kiss
Supernagyika bízom benne hogy mielőbb felépülsz majdd a jó isten megsegít.kiss​

Mindenkinek kellemes hétvégét!​


www.tvn.hu_6dbc601b2216a2d127bbe693f86804d1.jpg
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
Lányok. Köszönöm minden kedves szavatokat és jókivánságaitokat.Egyszer majdcsak jobban leszek. De MIKOR. mert mindig jön valami uj.De akinek anyi kedves barátnő szurkol mint nekem mostmár majdcsa eljön an nak az ideje is hogy redbe jövök. Hildácska most lessz 3 óra szhurkolok neked. Puszi mindenkinek szhupernagyi
 

Hilda1949

Állandó Tag
Állandó Tag
Hmmmm.... mézesmaci, te látnok vagy!!kiss

Szép napot mindenkinek!
Tegnap egy kedves rendezvényen voltam. Már 13. alkalommal rendezik meg A Szabadművelődés Házában karácsonyi műsor keretében a recept- és süteménypályázatot. Én már 3. alkalommal veszekk részt benne.
Minden évben meg van adva, hogy milyen sütiket lehet beküldeni recept formájában, és ha valakinek van kedve akkor a nagy napon egy másik süteményt meg is süthet, és azt ki is állítják és szakmai zsűri dönt: melyik a legjobb, legszebb. Az idén almából és szilvából készült sütik voltak soron.

A repectfüzetben megjelent egy receptem, a sütiversenyben pedig almás zserbót sütöttem.
Az ünnep köszöntőt a város polgármestere mondta, aki a rendezvény védnöke is egyben. Frank Júlia gasztronómus, újságíró volt a zsűri elnöke.

A műsort óvodásoktól a nyugdíjasokig mindenki érdekelt volt szinte. Nagyon színvonalas, és lelket melengető volt. Ének, vers, kórus, népdalkör, énekkar váltogatta egymást a műsorban.

A műsor után került sor arra a fontos eseményre, amelyet mindenki szívdobogva várt. Kihirdették a sütemény és receptverseny résztvevőinek eredményét.

Frank Julia becsületére legyen mondva, hogy végigkóstolta a 62 fajta megsütött süteményt. Mondta is viccesen, hogy nem kellett neki az ebéd! Az értékelés szólt a torták, piték, érdekességekről. Ismertetve lett a megszokott szlogen is: "A zsűri nagyon nehéz helyzetben volt..."

Ünnepi volt minden mozzanat, a sütemények főleg, még a legegyszerűbb almás pite is, amelyből több féle is volt.

Tizennégy süteményt és tizenegy receptet díjazott a zsűri, s tényleg nem volt könnyű dolga. A versenyzők fotója a csütörtöki Fejér Megyei Hírlapban jelenik majd meg.

Végül, de nem utolsó sorban az én süteményem is a fentiek között volt. Annyi ajándékot kaptam, hogy alig tudtam hazavinni. Tehát a repectversenyen is jól szerepeltem, mert megjelent a receptem, s a megsütött almás zserbóhoz Frank Júlia azt mondta, mikor gratulált: "Én még ilyen finom, pillekönnyű zserbót nem ettem. Gratulálok hozzá!".

Igy telt el a tegnapi délután! Elmondhatjuk: mi asszonyok, kitettünk magunkért!!
 
Top