Meghan felrúgja a királyi család hagyományait

Még csak pár hete Harry herceg menyasszonya a kanadai színésznő, Meghan Markle, máris fenekestül felforgatta a királyi család életét, és a java még csak most jön.

Harry herceg szerelme a család eddigi karácsonyi hagyományait is felrúgja. Amit Katalinnak nem lehetett, azt Meghannek szabad.

Az idei karácsony a friss jegyesek első közös ünneplése lesz, Harry pedig kijelentette, szeretné, ha menyasszonya végig vele lehetne a palotában. Tette ezt úgy, hogy tisztában volt azzal, Katalin évekkel ezelőtt nem kapott meghívást a karácsonyi vacsoraasztalhoz még akkor sem, amikor már Vilmos jegyese volt, mert Erzsébet nem volt hajlandó felrúgni a hagyományokat és a szabályokat. Harry mégis megpróbálta a lehetetlent, és bejött. A királynő nem csak az alattvalóit, unokáját is meglepte engedékenységével. Meghan így zöld jelzést kapott, a protokollszakértők szerint pedig ez az engedékenység egyet jelent azzal, hogy a család ténylegesen befogadta őt.



1407753_erzsebet-kiralyno-afp.jpg

Erzsébet királynő meglepően engedékeny volt Harry választottjával © AFP
– Általában a karácsonyi ünnepségre csak a házastársak és a közeli család hivatalos. Katalinnak is el kellett fogadnia 2010-ben, hogy vőlegényétől távol kell karácsonyoznia. A monarchia erősen függ a hagyományoktól, de úgy látszik, sajátot is teremt – mondta el a Mirrornak egy szakértő.

1407755_prince-harry-and-prince-william-afp.jpg

Katalin csak feleségként jelenhetett meg karácsonykor © AFP
A kőbe vésett családi karácsonyi tradíciók közé tartozik a vadászat is, amelyen azonban a színészettel nemrég végleg leszámoló Meghan nem kíván részt venni.

1407757_screen-shot-2017-12-05-at-180951.jpg


meghan-markle-afp.jpg
 
Szerintem ezek is úgy járnak gyalog oda mint más
Ott is ugyanúgy működik mint másnál.
Minek ez a cirkusz?
Gumelig szerint élősködők
Vagyis vérszívók, piócák?
Ha a saját vagyonukból kellene finanszírozni a kiadásaikat, és nem az adófizetők pénzéből, akkor azért nagyon hamar elfogyna a rongyrázási kedv. :D
 
Ha a
saját vagyonuk
ból kellene finanszírozni a kiadásaikat, és nem az adófizetők pénzéből, akkor azért nagyon hamar elfogyna a rongyrázási kedv. :D
„az ország, ahol a nap soha nem nyugszik le”
Népessége : 458 000 000 fő (1922) Föld népességének negyede tartozott uralma alá. (több mint ma Amerika 318 millió fő)
Területe megközelítően 36,6 millió km² volt. ( Amerika 9,83 millió km² területű)
A Brit Korona fennhatósága alá tartozott(zik) az összes gyarmat
Tehat : sajat vagyonuk

Mi itt NEM Anglia resze vagyunk hanem a Brit Corona tagja
 
Ha a saját vagyonukból kellene finanszírozni a kiadásaikat, és nem az adófizetők pénzéből, akkor azért nagyon hamar elfogyna a rongyrázási kedv. :D

Nem olyan hamar, gondolj bele, tele vannak maganvallalkozasokkal, tozsden kemeny reszesedeseik vannak :D marad ott meg money boven :D amugy a turizmus boven visszahozza, amit ezek elbulizgatnak. Mindazonaltal, elegge furcsa nepseg mindenkepp. :D :D
 
Szerintem nagyon szép,szimpatikus làny. Az,hogy nem megy vadàszni még szimpatikusabbà teszi. Remélem,hogy boldogok lesznek.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian

Statisztikák

Témák
38,140
Üzenet
4,805,268
Tagok
615,880
Legújabb tagunk
nunufromhun
Oldal tetejére