Mit gyűjtesz?

hiflo

Állandó Tag
Állandó Tag
Én Rubik, ill. Rubik-szerű játékokat gyűjtök...
Kb. 160 különféle van már!
Ha valakinek van valamilyen érdekez puzzle-ja, érdekel!
 

RDorka

Állandó Tag
Állandó Tag
Én képeslapokat gyűjtök. Főleg képreprodukciókat. De nagyon ritkán jutok csak hozzá 1-1 darabhoz.
 

72zsuzska

Állandó Tag
Állandó Tag
Régebben szalvétákat gyűjtöttem, most éppen az ezüst gyűrűk a kedvencek. Néha úgy érzem kicsit túlzásba viszem a dolgot. Egy kicsit költségesebb, mint a szalvéta:)
 

Cilli

Állandó Tag
Állandó Tag
Szalvétákat kezdtem gyűjteni a decoupage technikához. Jelenleg két nagy szatyornyinál tartok, nincs köztük két egyforma. Ha hobby-bolt közelében járok, nem tudok ellenállni, hogy ne túrjam át a szalvéta-kínálatot...
 

Pantuffle

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyerekkoromban bélyegeket gyűjtöttem, meg csokipapírt. Most nekem is sok decoupage szalvétám van.
 

anie15

Állandó Tag
Állandó Tag
Én egy csomó mindent gyűjtök, bélyeget, kagylókat ilyesmit. Meg mozi, színház és belépőjegyeket meg képeslapokat. Van egys egész falszakaszom, amit esemény-falnak hívok, ide ragsztom ki őket, mint legjobb élményeimből egy kis darab. Nagyon megnyugtató néha végignézni.:p
 

Wurfly

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok mindent gyüjtöttem már, aztán rájöttem, hogy leginkább a tapasztalatokat érdemes gyüjteni.
 

mohacsiga55

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Gyerekkoromban papírszalvétát, bélyeget, gyufacimkét gyűjtöttem, tinédzser-koromban jó zenéket magnóra. Jó könyveket is gyűjtöttem jó néhány évig. Most filmeket gyűjtök és jó zenéket. Gyűjtenék még pénzt is, csak az nem annyira jön össze :D.
Legyen szép napotok ://:
 

dyvolie

Állandó Tag
Állandó Tag
régen szalvétákat, most ásványokat, mangákat (japán képregény), újságokat,barátokat
 

Netti203

Állandó Tag
Állandó Tag
Március óta a Szécsi Pállal kapcsolatos dolgokat gyűjtöm, igaz nem a fizikailag kézzelfoghatókat, a könyveket kivéve, hanem a digitális formában lévőket (zene, kép, adat stb.)
Ráadásul nem is öncélúan gyűjtöm őket, akit érdekel, az a lenti linken megtekintheti mit sikerült összeszednem az elmúlt hónapokban. :)
 

GJodie

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Én bankjegyeket gyűjtök. Mivel a jó magyar forintból nagyon kevés adatik meg nekem, ezért a külföldi bankjegyeket gyűjtöm, ill. gyűjtöttem, mert anyagi okok miatt sajnos a szép nagy gyűjteményt el kellett adnom. Még mindig van belőle kb. 100 db. Ezek gyönyörű, hajtatlan, un. "bankfriss" szakmai rövidítéssel UNC minőségű bankók a világ minden tájáról. Ha valakit érdekel, és vásárolna - 50,-Ft-tól kb. 3.000,-Ft-ig terjed a katalógus áruk - keressen meg, és küldök róla fotót!
 
Top