Oszama gyógyít, de ez csak Bicskén számít

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 17.

Melitta - 2017 Október 17, 16:46
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Családját, az idegengyűlölet már elűzte, Magyarországon született lányát prostituáltnak nevezték.

  A Hír TV-nek a 25 éve Bicskén élő szír háziorvos azt mondja: képtelenség megjósolni, hogy az Orbán-kormány nemzeti konzultációja hová vezet, az ő felesége és öt gyermeke már külföldön él. 2015 nyarán döntöttek úgy, hogy kipihenik az itteni hangulatot,nem akarták tovább hallani a saját anyanyelvükön azt, ami itt folyt, kerestek egy olyan helyet, ahol színesebb a világ, ahol az emberek bőrszín, vallástól függetlenül egymás mellett békében tudnak élni, és ez Manchester városa volt.

  Ő is csak azért érzi elhamarkodottnak a döntést, mert magára maradt, ötvenvalahány évesen elkezdeni nyelvet tanulni egy kicsit nehéz volt, és még most sem tart ott, hogy követni tudja őket.

  Bourgla Oszama egyik lánya Németországban sebész. Itthon szeretett volna gyógyítani, de féléves hitegetés után a kórház közölte vele, hogy az államtitkárság nem támogatta ezt, a kórháznak meg nem volt 130 ezer forintja, hogy alkalmazza:

  ezért önkéntes munkát ajánlottak fel egy frissen végzett orvosnak, és mivel az angol továbbképzés egy kicsit nehezebb, úgy döntött, hogy Németországot választja.

  Védettség Bicske határáig
  Az orvost közvetlen környezetében soha nem érte atrocitás amiatt, hogy szír származású, éppen ellenkezőleg, bátorították őt.

  Az egyszerű emberek megszerették a háziorvosukat, és próbálnak ragaszkodni hozzá.

  Ugyanakkor, ha elhagyja Bicske határát, ő ugyanolyan barna bőrű, arab kinézetű ember vagyok,
  mint bármely migráns ebben az országban.

  Próbál minél kevesebbet utazni Bicskén kívül, ha megy, a barátaival teszi, hiszen soha nem tudhatja, kiben, milyen reakciókat vált ki.

  Most lehet, hogy azt mondják, hogy én túlzok, (…) de Őcsényben láttuk, hogy a kisgyerekek megérkezésének puszta híre mekkora riadalmat tudott kiváltani azokban a szerencsétlen emberekben, akik tulajdonképpen sosem láttak még menekültet.

  osama.jpg
   
  Ring Magazin, Ernoe és vazonosito kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 17.

  1. Ernoe
   Ernoe
   -
   Nézzd ha a cigányok ellen elkövetett orvadászat, a nyomozásokat akadályozos országos szimpátia a lincselés következménye akkor nagyon sötét felhök járnak felétek. A lincselést nemcsak ez a tömegmészárlás követte, volt ott egy csomo egyébb megtorlás is.
   -
   Necsak a gyilkosságokat hanem a társadalmi reaktiot is vedd nagyito alá.
   -
   A szélsöséges eszmékkel jövök csak ugy váltják egymást itt az oldalon, honnan tudjam hanyadik nick-névvel vagy már itt. :)
   -
   Nem kell okvetlen visszakeresni a CH-n a röpiratot, vedd magadelé az uj nemzeti konzultatiot ami ugyan arrol szol: "Lopakodó népirtás Európa népei ellen" - tegnap Kalergi terv, ma Soros-Terv néven adja el a kormányod.
   -
   Igen megtalálod, angolul és németül is.
   ladybug7spots kedveli ezt.
  2. MagyarCan
   MagyarCan
   Szerintem, a magyarországi "őslakosokat" kitűnően félrevezetik a "kedves vezetők". Én úgy látom, hogy - régi igazság szerint - a pénz beszél, illetve az a mindenekfeletti.
   Aki nem tudja megfizetni az állampolgárságot (letelepedési kötvény), az nem kapja meg - ez változott mostanában úgy, hogy még meg is bélyegzik (migráncs).
   A cigányok hazai jelenléte nem friss probléma, de mivel a legfelsőbbpárttitkár meg a környezete is az, ezért ebben sem lesz pozitív változás egyhamar.
  3. Vegetable
   Vegetable
   Hogyne! Erre a részére irtam választ:

   "nem is értem Szerintem van igazság mindegyikbe hol több hol kevesebb. Elrendelt idegen gyűlölet ! Az biztos NINCS.Hiszen itt vannak a Kínaiak Lengyelek és még hosszú sor Békében.Magam Ruszin Örmény Kurd Marókői idegent ismerek Régóta itt élnek szorgalmasak becsülettel dolgoznak Az Örmény mint mindenhol a világban üzletel. Semmi gond nincs velük. Színes börű feketét Már hallottam ért atrocitás."

   Emlitettem, hogy az az idegengyülölet kifejezetten a fekete, barna, arab, stb ellen van. Te is isrtad, hogy igen, olyat hallottál. A kormány nem lehet a kinaiak ellen, mert abból nagy gáz lenne. Ezért róluk sohase beszél. A többi, általaf felsorolt náció meg fehér ember, tehát ellenük se szól.
   Ami a zöldséget illeti, így hívnak. Zöccség. De tételesen arra reagáltam, hogy te általános idegengyülöletet irsz, holott csak az afrika felöl érkező szinesek ellen van a kormány, mert - pláne az arabok - optikailag hajaznak a cigányokra, és bizony nagy a cigányellenesség itthon. Nézd meg a gusztusos kopaszban vonulókat. Könnyü őket egy pont ugy kinéző, és "még külföldi is!" ember ellen uszitani, pláne, ha bevetik az elveszik a munkát kártyát.

   Valahol szerepel a fórumszabályzatban, hogy vagy minden mondatodra reagálok, vagy tilos?
   tornando kedveli ezt.
  4. Ring Magazin
   Ring Magazin
   Döbbenetes amit itt van Magyarországon - persze csak a jóérzésű( lelkű) emberek számára. ( történeted a hétvégéről ) Én sajnos úgy vélem: ennek az orvosnak is m i n d e n szava valóság és igaz. EZ a helyzet a kis falvakban, vidéken, ahol az integráció szegregáció - amit lehet utálni azt utálják. Hogy valaki elmegy emiatt ... Csalódott Csigafi - ez egy érzés, amiről az orvos még b e s z é l. Csalódottan. Szegregáltan. Kirekesztetten. Nem ezt várta. Csendben is elmehet innen, de ő még mondja.... Ez VAN, itt M.o-on, miközben a határokon túl tényleg másként élhet. ( Manchesterben) Ez egy tünet. Helyzet - jelenség. Szerintem ő maradna örömmel itt - ha el bírná viselni ezt, főleg a gyerekei számára.
   Nincs "fej", ami másik irányba gondolkodtatná a tömegeket, ( illetve a fej azt mondja, amit Ő gondol valóságosnak ebben a szituációban és gyűlöletet kelt) "Szép" látni hogy egy ország tagjai ÍGY tudjanak a miniszterelnökükben hinni - azt is elhinni, ami valójában nincs is, vagy lehetne egészen másként is... Ma olvastam: Európa keleti blokkjának diktátorokra van szüksége, egy döbbenetes felmérés eredménye ( hogy nem is szeretik a demokráciát ) Canada ebben az előkelő helyen van - a leginkább demokratikus, illetve demokráciát óhajtó nemzet.
   Teljes cikk: http://24.hu/belfold/2017/10/18/a-magyarok-negyede-diktatort-akar-az-orszag-elere/
   Melitta kedveli ezt.
  5. tipasa
   tipasa
   első mondatod. Egy fekete bőrüt ért atrocitás Hangsúlyozom EGY A többi zöldség Kínaiak egy volt a felsorolásból A többi zöldség
   nagybetűvel írtam Nincs idegegyülölet Fesorolás és a végén .Nincs gond velük A többi zoldség
   A Romákat honnan vetted Én nem írtam semmit erről a többi zoltség. Ne haragudj a rád szánt időm letelt
  6. tornando
   tornando
   Elképedve olvasom a tied is meg akire válaszoltál Nikoszt is
   Mert nagyon leszűkítettétek
   A cigány-gyilkosságok nem a lincselés következménye
   az egyik fő elkövető gyerekkorától nagyon problémás volt késői gyerek elrontott anyuci kedvence .
   A 8 után is buta és képzetlen maradt.
   Iskolázatlan semmihez se ért
   Ennek eredménye lett a kallódás és elégedetlenség mindennel.Gyűlölet a társadalomra mert többre vágyott mint kapott.
   Mindez a rendszerváltásra datálódik
   Add hozzá a már akkor megjelenő skinheadeket a városi proli elégedetlenséget.
   A kiúttalanokat
   Akik még nem nácik, de egy banda egy érzés a célpontjuk már akkor is a cigányok is voltak
   A rasszizmus már ekkor felerősödött az országban okai (a robbanásszerű munkanélküliség a segéllyel való visszaélés stb..)
   Aztán megy tovább az élet semmi siker és megfelelő munka nem jön neki.
   Elkezd gyúrni izomaggyá válni.
   Jobb keresetért kidobó emberré lesz
   Azt hiszi a kidobó az erőszakkal tehet csak rendet.
   Holott a diplomatikusság is kéne.
   Ekkor történik addig lesz célpontja főleg a cigányok a discoban
   Visszaél a szerepével
   Többször erőszakot alkalmaz a faji kisebbség tagjain.
   Mígnem azok egyszer bosszút állnak és vesén szúrják
   Ez a kórházba kerülése még inkább kisebbség gyűlölővé testzi
   Ekkor már a Náci szimpatizáns és Hitler követő nyílt rasszistává vált
   A bátyja meg az apa helyetti szerepet képtelen jól átvenni.Csupán óvja és támasza lesz
   A helyes útra terelés helyett.
   Ő is beáll a bosszú bosszú halál rátok téves gondolatba az öccse miatt.
   Az esetek nem folytatásai az Olaszliszkának ez személyes indíték és személyes eltévelyedés a félresiklott életük és a kidobó ember időből származó egyek vese elvesztése miatt
   Az Olaszliszkai esemény nélkül is ez lett volna a sorsuk útjuk
   Ez a többes hatás alakította életút
   Utoljára módosítva: 2017 Október 18
  7. Vegetable
   Vegetable
   Egyet hallottál. Már hogy te. Kinait azért emeltem ki, mert az volt az egyetlen szines bőrű a felsorolásból - csakhogy nem olyan szin, ami ellen uszitanak. A többi fehér. Nem külföldiekkel van baj, a bajuk a mingáncsokkal vanik, ami viszont szines börü, valahonnan délről jött muksókat takar a többség nevében. Tehát a lengyel és hasonló hasonlataid tényleg zöldség :D
   Naggyal irtad, hogy nincs. A baj, hogy akármilyen a betü, van.
   Romákat azért irtam, mert azért tudnak pont az arabok és afrikaiak ellen menni, mert futólag a szin emlékeztet a sokak által utált cigányokéra. Bocs, nem voltam romapc, de engem nem is zavarnak :)

   Nem haragszom, én ugyan nem kértem tőled egy percet se :D
  8. Melitta
   Melitta
   kinaiak mind biznis bevandorlok es nem menekultek.
   Vegetable és varázsdoboz kedveli ezt.
  9. Nikosz99
   Nikosz99
   Akkor kiket akart üdültetni Őcsényben a Migration Aid? Mert állítólag menekült státuszt megkapottakról volt szó. Vagy ők is letelepedési kötvényesek voltak?
   Számos országban vásárolhatsz egyébként nem csak letelepedést de állampolgárságot is - ha van elég pénzed.
   udvarfy kedveli ezt.
  10. Nikosz99
   Nikosz99
   Mennyit éltél falun?
   Bicske amúgy nem egy kis falu hanem egy város.
  11. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Csak remélni tudom, hogy csupán kötekedés a szándékod és valójában érted, amiről írtam....
  12. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   :(
  13. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Ismerek olyan orvost, aki a hét bizonyos napjain állami klinikán gyógyít és nem hajt a pénzre. Szegény, beteg, rászorult embereken segít. A hét másik napjain pedig magán klinikán végzi u.ezt, de ott vastagon kiszámlázzák a munkáját. Adózik becsülettel, de így két "urat" szolgál: a saját lelkiismeretét és a pénztárcáját.
  14. victorvacendak
   victorvacendak
   Nemzeti inzultáció...
   sidavoq kedveli ezt.
  15. krabat1
   krabat1
   Anyámat is egy arab orvos mentette meg, nem egy agymosott faparaszt, nem is kérdés ki mellett teszem le a garast.

Megosztás