Szabad szemmel: Meghal a lélegeztető gépre kapcsolt betegek 95%-a, mert nincs elegendő kezelő személyzet

Nemzetközi sajtószemle;

Médiapart

A magyar hatóságok az oltási kampány segítségével próbálják elvonni a figyelmet arról, hogy már jó ideje rekordszintet ér el a korona halottak száma. A helyzet teljesen paradox, mivel idáig a lakosság 42 %-a kapta meg legalább az első szúrást, aminél az unióban csupán Málta áll jobban, ám közben az ország március közepe óta vezeti a szomorú világstatisztikát, amely az áldozatok számát az össznépességre vetítve mutatja. Hogy ennyien vannak túl legalább az első adagon, az persze köszönhető a 3 millió orosz, illetve 2 millió kínai vakcinának. Ám ahogy halad az oltási folyamat, úgy halványodik a tény, hogy hány emberrel végez a betegség. Az adatokat persze nem veri nagydobra a kormánypárti sajtó, beleértve a közmédiát. Orbán Viktor legutóbb azt üzente az ellenzéknek, hogy nem kellene politikai verseny tárgyává tenni, hány halott van – tartózkodni kellene a méltatlan nyilatkozatoktól. Az ősszel azonban még ő mondta, hogy a sikert az áldozatok számán mérik, igaz, akkor a szám még csupán pár száznál járt. Lehet, hogy a politikus bajban van a válság miatt? Oly mértékben, hogy még a választási sikere is megkérdőjeleződhet? Sok magyarnak persze fogalma sincs a tényleges helyzetről, ami persze nem meglepő, mert az oltásokat a hatalom ködfüggönyként használja. Orbán azt akarja bizonyítani, milyen remek a rendszere, más uniós tagokkal összevetve. A kórházakból egyetlen fényképfelvétel sem szivárog ki, miközben az orvosszakszervezetek azt közlik, hogy meghal a lélegeztető gépre kapcsolt betegek 95 %-a, mert nincs elegendő kezelő személyzet. A kirendelt katonák egyetlen újságírót sem engednek be és gondoskodnak arról, hogy tartsák a szájukat a doktorok és nővérek. A statisztikák nem állnak összhangban azzal a hivatalos mantrával, hogy Magyarország jobban teljesít a ragály leküzdésében, mint a Nyugat, amellyel persze a kormány nem győzi összehasonlítani magát. Ám a magyar egészségügy állapota nem éppen irigylésre méltó. A Fidesz azonban igyekszik a felelősséget az ellenzékre rátolni. Sőt Lázár János már a nyugati országokat okolta a sok halottért. Akkor egyébként még 20 ezernél tartott a szám, mostanra azonban már eléri a 26 ezret.

Foreign Policy

A magyar-lengyel-olasz triumvirátus vezérletével egyesülni próbál az európai szélsőjobb, csak kérdés, képesek-e túllépni belső ellentéteiken és így növelni befolyásukat Brüsszelben. De ettől még tény, hogy az irányzat virágzik Európa jó részében. A magyaroknál és a lengyeleknél hatalmon van, de jól áll Salvini, Le Pen, valamint a spanyol Vox is. Csak ez az erő az EU-n belül nem nyilvánul meg kellő súllyal, pedig a keményvonalas nacionalistáknak több mandátumuk van a Strasbourgban, mint idáig bármikor. Az olasz Liga egyik EP-képviselője azt mondja, az Orbán-Morawiecki-Salvini hármas olyan politikai platformot kíván létrehozni, amely megvédi az európai gyökereket a lelketlen multikulti ellen, megállítja a bevándorlást és megóvja a hagyományos családot. Már most is igyekeznek összehangolni álláspontjukat, amikor szavazni kell az Európai Parlamentben. Novák Katalin szerint az Oroszország kapcsán fennálló véleménykülönbség nem gátolja túlzottan az együttműködést. Viszont az Európai Külkapcsolati Tanács egyik szakértője arra mutat rá, hogy a Fidesz és a PiS szemében Le Pen örök kitaszított, akinek semmiféle kormányzati tapasztalata nincsen. Ebből pedig az következik, hogy másként vélekedik Brüsszelről, mint a többiek. A brüsszeli Európai Politikai Központ egyik elemzője szerint Orbán, Kaczynski és Salvini tudja, mit akar Brüsszeltől, a francia vezetőnek viszont nincs ez irányú stratégiája. De lehet, hogy ezzel együtt közeledni tudnak egymáshoz az érintett pártok. A PiS nevében Waszczykowski EP-képviselő azt mondja, pár éve még tárgyalni is nehezükre esett Le Penékkel, ma Varsó várakozó állásponton van, de nem zárkózik el a párbeszédtől. A franciák is óvatosak azonban: látni kívánják, milyen eredményt hoz a hónap elején meghirdetett budapesti kezdeményezés. Ám bármennyire is nacionalisták, ettől még megpróbálnak összefogni.

FT

Hodorkovszkij arra figyelmeztet, hogy a putyini tekintélyuralom megakadályoz minden gazdasági és politikai változást Oroszországban, és a jogállam teljes hiánya, valamint a Nyugattal kialakult feszültség elriasztja a nyugati befektetőket. Az egykori olajmágnás, aki összekülönbözött az elnökkel, ezért éveket töltött börtönben, jelenleg pedig emigrációban él, rámutat, hogy a pangás rengeteget ront az oroszok életszínvonalán. Sőt, fennáll a veszély, hogy Moszkva politikai hibái és lépesei viszályhoz vezetnek a nyugati államokkal. Az államfő úgy akarja feltüntetni, hogy nagy játékos a világpolitikában, csak éppen ezt nem támasztja alá az ország állapota. Ezért azután a szokásos módszert alkalmazza: semmibe veszi a szabályokat. De nagyon úgy néz ki, hogy a másik oldalnak immár elege van belőle. Biden azt ígéri, hogy a machinációk sokba fognak kerülni Putyinnak. Ám az orosz törvények olyanok, hogy a rendszert választásokon nem lehet leváltani. Forradalomra sem lehet számítani. Ám ha az államfő meghal, vagy leesik lábáról, akkor a rezsim aligha éli túl drámai konfliktus nélkül. Ez pedig újabb feszültségeket eredményezne a társadalomban. Viszont még az is az elképzelhető, hogy a téves számítások miatt az ország belesodródik valamilyen katonai konfliktusba és alulmarad. A politikus uralmának következménye, hogy az oroszok jó része tehetetlennek érzi magát. Ezzel párhuzamosan a hatóságok szándékosan alacsonyan tartják a béreket, úgy hogy az emberek jelentős hányada egyik napról a másikra él. A cél az, hogy ily módon is rá legyen szorulva a politikai vezetésre. Arra ugyanakkor ezek után nemigen lehet számítani, hogy a tömegek majd nyomást fejtenek ki az átalakulásért. A gazdasági változásokat gátolja, hogy az állami beruházások nem kis része teljesen értelmetlen, nem csupán azért, mert a közpénzek javát lenyúlják. Hanem mert a politika alapvetően tartalékolni kíván, hogy ne kelljen a nyugatra támaszkodnia. Azon kívül a nyugati szankciók miatt nem jönnek külföldi befektetők és élenjáró műszaki eszközök. Végül pedig a Kreml már jó párszor elárulta, mit tart a magántulajdonról és nemzetközi bíróságok ítéleteiről. A hazai demokratikus intézmények viszont nem függetlenek. Meg kell érteni, hogy Moszkva a gazdaságot a politika eszközének tekinti. Az üzleti életben csak az lehet sikeres, aki elfogadja a korrupciót és hajlandó a Kreml szabályai szerint játszani. Ezt érdemes szem előtt tartaniuk a nyugati beruházóknak.

Der Standard

Meglehetősen orbáni volna, ha az osztrák kancellár azt hinné, hogy túlteheti magát a jogállamon, írja a kommentár, miután az Alkotmánybíróság arra kötelezte Kurzot, hogy holnapig adja ki mindazokat a nála lévő bizonyítékokat, beleértve a mobilján lévő SMS-eket, amelyek az Ibizagate-re vonatkoztak. Mint emlékezetes, a spanyol szigeten egy állítólagos orosz milliomos lányka csőbe húzta az akkori koalíció kisebbik pártjának, az FPÖ-nek az elnökét, aki leplezetlenül beszélt törvénysértő hatalmi törekvéseiről, ezért azután lemondásra kényszerült. A botrány kivizsgálására alakult parlamenti bizottság igényli az esetleges terhelő adatokat, az ellenzék ezért fordult az Alkotmánybírósághoz, hogy az kötelezze együttműködésre a kormányfőt. Az aonban azt állítja, hogy már mindent átadott. Természetesen, jegyzi meg a lap, ami nem volt, vagy amit megsemmisítettek, azt nem lehet prezentálni. De a lényeg, hogy Kurz dönti el, mi a fontos a vizsgálat számára. Ám továbbment és nyitva hagyta, hogy eleget tesz-e a taláros testület ítéletének. Így vetődik fel, hogy netán nem az orbáni utat választja.e.

Die Presse

Bár Ausztria a keleti nyitás után 7 évig még zárva tartotta munkaerőpiacát az új tagok polgárai előtt, azóta annyi munkavállaló érkezett ezekből az országokból, hogy az messze felülmúlt minden számítást. A járvány kitöréséig számuk éves átlagban meghaladta a 323 ezret, míg korábban a bővítés előtt a legmerészebb előrejelzés is csupán 200 ezerből indult ki. Viszont az összlétszámban nincsenek benne az ingázók, közülük két éve 211 500-at regisztráltak. A legtöbb vendégmunkás az építőiparban dolgozik, de éppen ott fúj riadót az ágazati szakszervezet, mivel úgy véli, hogy a nyomott bérek és társadalmi juttatások jogtalan versenyelőnyhöz juttatják azokat a keleti cégeket, amelyek saját munkaerővel valamilyen konkrét feladatra szerződnek osztrák partnereikkel. Mert pl. az ágazatban a magyar jövedelmek az ausztriai szintnek csupán a 30 %-át teszik ki. Ezért a Kurz-kormány új törvénnyel kívánja megakadályozni a bérdömpinget.

N

1315050.jpg
 
Utoljára módosítva:
Egy info az eseményekröl:

Nem mai, 5 hetes, meg preprint is, s ahelyett hogy a csapból is folyna, a reakció a nagy nulla. Hallgatás, nincs, nem is volt ilyen.
Ha valakinek lehetösége van rá, tán ismertesse ezt Szlávikkal, Rusvaival, Boldogköivel meg Karikóval.

A cikk lényege: a BIONTech oltás s a többi mRNS vakcina is átprogramozzák mind a született mind a szerzett immunitást.

Forrás:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1

 
Egy info az eseményekröl:

Nem mai, 5 hetes, meg preprint is, s ahelyett hogy a csapból is folyna, a reakció a nagy nulla. Hallgatás, nincs, nem is volt ilyen.
Ha valakinek lehetösége van rá, tán ismertesse ezt Szlávikkal, Rusvaival, Boldogköivel meg Karikóval.

A cikk lényege: a BIONTech oltás s a többi mRNS vakcina is átprogramozzák mind a született mind a szerzett immunitást.

Forrás:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1

Elolvastam de, nem értettem.
Mit programoz át?
Mi is van akkor?
Újra kell szerezni az immunitást?
Az eddigi védőoltásokat dobhatom ki?
Vagy hagyjuk az egészet....
 
Vagy hagyjuk az egészet....
Jobban jarsz!
Ket even keresztul állt a vilaggazdasag joresze!
Emberek millioi haltak meg!(a legrondább halállal amit el lehet képzelni, mert a fulladasnal nincs rosszabb :( )
A tudomany lépett, felhasznaltak az eddigi tapasztalatokat, és rekordido alatt keszitettek oltoanyagot.

Most az van hogy a borzaszto nagypon okos emberek - azok akik tenni soha nem tudnak semmit, de ismertté akarjék tenni a nevuiket dumával - ezek aztan támadnak mindent.

Tenyleg ne foglalkozz vele!

Maradjunk Hemingwaynal: az embert le lehet győzni, de nem lehet elpusztitani...
 
Elolvastam de, nem értettem.
Mit programoz át?
Mi is van akkor?
Újra kell szerezni az immunitást?
Az eddigi védőoltásokat dobhatom ki?
Vagy hagyjuk az egészet....


A beoltás következménye, a lényeg az az, hogy a beoltottban az immunháztartás befolyásolása következtében az immunvédelem drasztikusan lecsökken, a cytokin-vihar kifejezetteb lesz, minek következtében egy bármilyen, elkövetkezö külsö szignál /viralis esemény, bakteriumfertözés, gombás fertözés/ hatásai drasztikusak lehetnek. Meglátjuk összel/télen.
 
A beoltás következménye, a lényeg az az, hogy a beoltottban az immunháztartás befolyásolása következtében az immunvédelem drasztikusan lecsökken, a cytokin-vihar kifejezetteb lesz, minek következtében egy bármilyen, elkövetkezö külsö szignál /viralis esemény, bakteriumfertözés, gombás fertözés/ hatásai drasztikusak lehetnek. Meglátjuk összel/télen.
Ha lecsökkent a védelem akkor hogy véd a covid ellen?
Végem van....
Ja majd ha jön az influenza?
Az eddig is jött csak nem kell rettegve várni hogy ha kapar a torkom akkor végem....jön megszerzem az immunitást és ennyi.
Vagy vissza a maszkot.
most sem tudott elkapni bennünket hisz a legtöbben komolyan viseltük.
(izraeli tudósok meg valami szív izom gyengülést azonosítottak az oltottak között)
 
Az igaz, hogy én nagyon régen tanultam, de azt tanították még akkoriban, hogy a védőoltást követően az immunrendszer védelme lecsökken kb. 7-10 napig. Ez az idő az immunrendszer tanulási időszaka.
Nem értem mi ebben a szenzáció?
Mert, ha igazat tanítottak akkor miért kell az embereket riogatni?
Viszont ha hülyeséget tanítottak, akkor elég sokunktól el kell venni a diplomát, és ha dolgozni akar, akkor vissza kell ültetni az iskolapadba mindegyikünket!
 
Mert, ha igazat tanítottak akkor miért kell az embereket riogatni?
Viszont ha hülyeséget tanítottak, akkor elég sokunktól el kell venni a diplomát, és ha dolgozni akar, akkor vissza kell ültetni az iskolapadba mindegyikünket!
Ez az egesz teljesen másrol szol.
Vannak szellemileg impotens emberek, aki a mások sikereinek megcáfolásához értenek csak.
A holdraszállás kamu..mondta egy szerencsetlen akinek ennyi szellemi teljesitmenyre tellett. A vakcina ártalmas, mondta egy felbolond, aki képtelen arra hogy az emberek egeszsegeert tegyen, de nevet akar magának...
Az ilyren doktor gödények és hasonlok abbol élnek, hogy az emberek egy reszet meghulyitik és istent akarnak csinalni magunkbol :(
Riogatnak, kiabalnak mert érdemben tenni képtelenek, de ők ezt nem tudjak elviselni.
Irigylik a masok eredményeit, és magukhoz hasonlo "szaktenkintelyekre " hivatkozva hintik az észt :(
A net tele van a marhasagaikkal :(
Volt mar Gates a virus atyja, mert erre alapozva akarja beoltani az emberekbe a chipet. Romboltak mar le 5G antennakat, mert a virust amiatt csinaltak, hogy ellenőrizni lehessen az embereket, és ewnnek ezkoze az 5G és hasonlok:(
Az összeeskuveselmeletek korat eljuk..
 
Ez az egesz teljesen másrol szol.
Vannak szellemileg impotens emberek, aki a mások sikereinek megcáfolásához értenek csak.
A holdraszállás kamu..mondta egy szerencsetlen akinek ennyi szellemi teljesitmenyre tellett. A vakcina ártalmas, mondta egy felbolond, aki képtelen arra hogy az emberek egeszsegeert tegyen, de nevet akar magának...
Az ilyren doktor gödények és hasonlok abbol élnek, hogy az emberek egy reszet meghulyitik és istent akarnak csinalni magunkbol :(
Riogatnak, kiabalnak mert érdemben tenni képtelenek, de ők ezt nem tudjak elviselni.
Irigylik a masok eredményeit, és magukhoz hasonlo "szaktenkintelyekre " hivatkozva hintik az észt :(
A net tele van a marhasagaikkal :(
Volt mar Gates a virus atyja, mert erre alapozva akarja beoltani az emberekbe a chipet. Romboltak mar le 5G antennakat, mert a virust amiatt csinaltak, hogy ellenőrizni lehessen az embereket, és ewnnek ezkoze az 5G és hasonlok:(
Az összeeskuveselmeletek korat eljuk..
Más.
Remélem nem törlik ki de, ide illik mármint az írásodra a válaszom!
 
Az igaz, hogy én nagyon régen tanultam, de azt tanították még akkoriban, hogy a védőoltást követően az immunrendszer védelme lecsökken kb. 7-10 napig. Ez az idő az immunrendszer tanulási időszaka.
Nem értem mi ebben a szenzáció?
Mert, ha igazat tanítottak akkor miért kell az embereket riogatni?
Viszont ha hülyeséget tanítottak, akkor elég sokunktól el kell venni a diplomát, és ha dolgozni akar, akkor vissza kell ültetni az iskolapadba mindegyikünket!


Igen én is igy tanultam. Igy tanitották. Elölt vagy legyengitett kórokozóval igy is szokott lenni. De nem mRNS-alapuakkal. Mert azt állatnak adták csak, meg is lett a következménye.

Te mit tanultál a mRNS-alapu emberbe szánt ojtásokról?
 
Épp erre céloz a fórumozó társunk hogy egy ismeretlen hatás mechanizmusú vakcinának még nem ismerhetjük minden előnyét , hátrányát.
Szilard Leo irta a visszaemlékezéseiben, hogy mikor az első hidrogenbombat felrobbantottak, meg nem voltak biztosak abban, hogy a légkör nem lép láncreakcióba.

Most az volt a fontos, hogy megfékezzunk egy gyilkos kórt.
 
Épp erre céloz a fórumozó társunk hogy egy ismeretlen hatás mechanizmusú vakcinának még nem ismerhetjük minden előnyét , hátrányát.

Azt tanitották, hogy állati egyedekben az mRNS-alapu vakcina minimum tumoros elváltozásokat okoz, ezért emberi alkalmazása nem ajánlott.

Amugy, tényleg kevés mellékhatása volt ismert, mert senkinek nem jutott volna eszébe egy enyhe lefolyású korona-virus ellen vakcinát gyártani. Szóba került ugyan, de a SARS/MERS fertözés enyhe lefolyása miatt a gyógyszeripar az 1990-s években nem látott benne profitot s hagyta az egészet. Mondván: a kutya se fogja emiatt oltatni magát.
 
Most az volt a fontos, hogy megfékezzunk egy gyilkos kórt.
És ki mondta hogy vége?
És honnan veszed hogy egy oltottságot igazoló fél-okmány védettséget is igazol?
A sinopharm még mindig nincs védettséget igazolva. Még gyógyszerként sincs
És honnan veszed hogy a megfékezték a sok hullámban jövő járványt?
-------------------
Még mindig nem tudnak egyértelműt mondani a magyar virológusok sem.

És honnan veszed hogy a megfékezték a sok hullámban jövő járványt?
-------------------
Még mindig nem tudnak egyértelműt mondani a magyar virológusok sem.
Még azt se képesek megmondani, bizonyítja-e az ellenanyagteszt a védettséget
Még azt se képesek megmondani, bizonyítja-e a védettséget.bármi is.
Most azok ha már orvosi szak-dolgokban se értenek egyet.
Miként hihet egy hozzád hasonló TV néző és mond ilyet: "Most az volt a fontos, hogy megfékezzünk egy gyilkos kórt."
Igen fontos, de miként kell megfékezni?
És megtörtént e minden politika mentesen, csak orvos-szakmaisággal?
Az az orvosszakmaiság miért nem tudta miként kell jól cselekedni:
Holott járvány védekezésnek klasszikus módjait már alkalmazták sikerrel az előző járványokban.
Az pedig a izoláció volt.
Ma is a világban sokféle módot alkalmaztak.
De leginkább a kettő kombinációját,: gyors izolációt majd a bevizsgált és igazolt oltóanyagok alkalmazását.
Minálunk a védekezés, előre kiadták a védettségi igazolást (épp csak erre a vírus nem hallgat). Mert nem néz köztévét.
Nem tudja hogy az csak oltottsági.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Eia wrote on Malinák Irén's profile.
Andara wrote on Asil's profile.
Kedves Asil!

Esetleg a Juliette Párizsban nincs meg véletlenül.
Előre is köszönöm.

Andara
keresztúr wrote on Maxell Miklós's profile.
Szia, ez a régi könyv 1994-es, ha érdekel, innen le lehet tölteni:
Iren84 wrote on usakriszta's profile.
Szia! Bocsika a zavarásért. :) Olyan kérdésem lenne hogy megvan még esetlega Zóna Fun 2 dvd-d? Sajnos a linkek közül már csak 1 müködött. :) Köszi szépen. Ici

Statisztikák

Témák
37,180
Üzenet
4,559,087
Tagok
600,523
Legújabb tagunk
Südi Györgyi
Oldal tetejére