Szombathelyi diákoknak küldött levelet II. Erzsébet

A helyi Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnázium egyik osztálya diákjainak nem mindennapi levél lapul a ballagási emlékei között.

f2000.jpg

„Hatalmas megtiszteltetés érte a 12. C osztály tanulóit. A diákok 4 éve tanulnak célnyelvi civilizációt, mely során az osztály igazi rajongója lett a királyi család életének és történetének. Több alkalommal írtak gratuláló levelet, képeslapot nekik családi alkalmakra, és kaptak rá választ, de most abban a megtiszteltetésben lett részük, hogy bemutatkozó levelüket felolvasták Őfelsége II. Erzsébet királynőnek, aki személyes hangvételű válaszát udvarhölgyének diktálta” – írják az iskola Facebook-oldalán.

A választ a diákok teljes meglepetésként, utolsó tanítási órájukon kapták meg, melyről természetesen mindenki kapott egy saját másolatot a pénteki ballagási tarisznyába útravalónak.

A levélben a királynő megköszöni a diákok érdeklődését az angol nyelv és kultúra, valamint a királyi család iránt, és minden jót kívánt a diákoknak a jövőre nézve.

59286130_2205760793069819_2048766921372860416_o.jpg
 
Királynői cselekedet,amire a fiatalok egész életükben emlékezni fognak.Persze,az is közre-játszhatott ebben a szép gesztusban,hogy Őfelsége magyar,pontosabban erdélyi felmenőkkel rendelkezik!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,147
Üzenet
4,806,324
Tagok
615,937
Legújabb tagunk
bsteve_hu
Oldal tetejére