TÁRSASJÁTÉKOK IV.

beekahun

Állandó Tag
Állandó Tag
Álomház társasjátékhoz promo-k, azaz mini kiegészítők (BGG-s fotók szerkesztve, angolra átírva).
A szabályok magyarul:

Autó kiegészítő - Az első játékos, aki felépít egy két kártyából álló garázst, elveheti az autó tokent. A tokent a garázsba kell raknia. A szobát befejezi, és 1 pontot ért. Minden dekor tokenre vonatkozó szabály erre is érvényes.

Kedvencek kiegészítő - 4 kiskedvenc tokent és 12 gazdi tokent tartalmaz. A tulajdonos tokeneket az állatos oldalukkal lefelé egy oszlopba kell rakni, és a húzótábla mellé kell rakni, hogy mindenki elérhesse. Minden körben a kezdőjátékostól balra ülő (azaz a körben utolsó) játékos egy gazdi tokent rárakhat az egyik erőforrás kártyára (még a kezdőjátékos választása előtt), aki azt az oszlopot választja, a tokent is megkapja. A játék végén az a játékos, aki egy adott típusú gazdi tokenből a legtöbbet birtokolja, magához veheti az adott kiskedvenc tokent is. Egyenlő számú gazdi tokenek esetében a több csillag tulajdonosáé a kiskedvenc token.

Karácsonyfa kiegészítő - 4 karácsonyfa tokent tartalmaz. A karácsonyfa tokent 2 vagy 3 kártyából álló szobába lehet rakni (a garázst kivéve). Karácsonyfából csak egy lehet a házadban, egyébként a dekor tokenre vonatkozó szabályok érvényesek rá. Ha egy körben a választott erőforrás kártyád eldobod (nem használod el), cserébe elveheted a legtöbb pontot érő karácsonyfát a készletből (ami még elérhető).

Gólya kiegészítő - Az első játékos, aki megszerzi a 4. tető kártyáját, elveheti a gólya tokent. A tokent a házad fölé kell helyezni. A játék végén a token 1 pontot ér.
 

Csatolások

 • 01 car A.png
  01 car A.png
  239 KB · Olvasás: 36
 • 01 car B.png
  01 car B.png
  216.3 KB · Olvasás: 29
 • 01 car rules.png
  01 car rules.png
  775.5 KB · Olvasás: 31
 • 02 pets A.png
  02 pets A.png
  1.6 MB · Olvasás: 33
 • 02 pets B.png
  02 pets B.png
  1.3 MB · Olvasás: 33
 • 02 pets rules A.png
  02 pets rules A.png
  2.2 MB · Olvasás: 31
 • 02 pets rules B.png
  02 pets rules B.png
  2.1 MB · Olvasás: 35
 • 03 christmas A.png
  03 christmas A.png
  1.7 MB · Olvasás: 34
 • 03 christmas B.png
  03 christmas B.png
  3.1 MB · Olvasás: 29
 • 03 christmas rules.png
  03 christmas rules.png
  1.8 MB · Olvasás: 30
 • 04 stork A.png
  04 stork A.png
  1.1 MB · Olvasás: 32
 • 04 stork B.png
  04 stork B.png
  1.1 MB · Olvasás: 28
 • 04 stork rules.png
  04 stork rules.png
  552.1 KB · Olvasás: 37
Sziasztok!

A "Túl az Óperencián" társasjáték játéktáblája megvan esetleg valakinek? Kerestem itt de nem találtam. :) Köszönöm előre is! <3
 

manyoc

Állandó Tag
Állandó Tag
Inis
pic4739757.jpg

Egy újabb játék a blogomon
 

Deszter78

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Pályaorientációs naphoz nagy szükségem lenne a Brainbox Foglalkozások társasjátékra. Más játék is nagyon jól jönne a témában, amiben szép képek vannak. Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni!

BrainBox_foglalkozasok.jpg
 

Búzás Zoltán

Állandó Tag
Állandó Tag
CAHOOTS - 50 MISSIONS - ÖSSZEJÁTSZÓK kooperatív kihívás 2-4 játékos részére. A játékhoz a csatoltakon kívül mindössze 2 x 52 lap franciakártyára van szükség. Jobban mondva, abból az 1-7 kártyákra. Egyes az ász.
 

Csatolások

 • Cahoots játékszabály.pdf
  261 KB · Olvasás: 72
 • Cahoots küldetéskártyák.pdf
  229.1 KB · Olvasás: 77
Sziasztok nagyon keresem az Ego nevű társasjátékot valakinek nincsen meg nyomtatható formátumban?
 

Csatolások

 • ego-tarsasjatekokcom.jpg
  ego-tarsasjatekokcom.jpg
  25.5 KB · Olvasás: 19

csalaja

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Az alábbi Mice and Mystics kiegészítőket keresem, nincs meg esetleg valakinek?
Heart of Glorm
Downwood Tales
Tail Feathers
 

tüte

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok nagyon keresem az Ego nevű társasjátékot valakinek nincsen meg nyomtatható formátumban?
Szia! Én befotóztam, most gépelem be, mert nem érdemes a scannelt kártyákat nyomtatni...szerintem. Illetve még ellenőriznem kell, hogy mindegyik kártya megvan-e. A jövő hétre terveztem befejezni. Viszont formába önteni nem fogom tudni, de a kérdések és a válaszok meglesznek, excel-táblában...ha esetleg Manyoc tudna segíteni, akár ötlettel is, hogy mit és hogyan...
 

MichalGoc

Új tag
Akcie na stolové hry vysnívaný dom, teda mini doplnky (fotky BGG upravené, preložené do angličtiny).
Pravidlá v maďarčine:

Doplnok do auta – Prvý hráč, ktorý postaví garáž s dvomi kartami, si môže vziať žetón auta. Token musíte odložiť do garáže. Dokončí miestnosť a získal 1 bod. Všetky pravidlá pre dekoračné žetóny platia aj pre toto.

Doplnok obľúbených - obsahuje 4 malé obľúbené tokeny a 12 hostiteľských tokenov. Žetóny vlastníkov by mali byť umiestnené v stĺpci zvieracou stranou nadol a umiestnené vedľa hracej dosky tak, aby ich mal každý na dosah. V každom kole môže hráč naľavo od začínajúceho hráča (tj posledného v kole) umiestniť žetón hostiteľa na jednu z kariet zdrojov (ešte predtým, ako je vybraný začínajúci hráč), ktorý si vyberie stĺpec, ktorý tiež dostane žetón. Na konci hry si tento obľúbený token môže vziať aj hráč, ktorý vlastní najviac daného typu hostiteľského tokenu. Pri rovnakom počte žetónov hostiteľa vlastní obľúbený žetón majiteľ viacerých hviezdičiek.

Doplnok vianočného stromčeka - obsahuje 4 žetóny vianočného stromčeka. Žetón vianočného stromčeka môže byť umiestnený v miestnosti s 2 alebo 3 kartami (okrem garáže). Vo vašom dome môže byť iba jeden vianočný stromček, inak preň platia pravidlá pre žetón dekorácie. Ak v kole zahodíte (nepoužívate) vami vybranú kartu zdrojov, môžete na oplátku odniesť najviac bodov v hodnote vianočného stromčeka zo sady (ktorá je stále k dispozícii).

Doplnok bociana – Prvý hráč, ktorý získa 4. kartu strechy, si môže vziať žetón prváka. Token musí byť umiestnený nad vaším domom. Na konci hry má žetón hodnotu 1 bod.
Bocian a auto

bocian
 
Oldal tetejére