Társasjátékok II

AndiC témája a 'Gyerekeknek' fórumban , 2012 Április 28.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. Luna5

  Luna5 Állandó Tag

  Köszönöm:)
  Megkaptam!
   
 2. vya327

  vya327 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Valaki tudna leírást adni ennek a játéknak az összerakásához?
  Köszi![​IMG]
   
 3. Felhojarokrass

  Felhojarokrass Állandó Tag

  Sziasztok!
  Szeretném kérni megint a segítségeteket a Concept nevű játékhoz. Sajnos csak kicsi képeket találtam (boardgamegeek, google), ezért akinek meg van már a játék (megjelent magyarul is) kérem szépen, hogy szkennelje be nekem. Ez látszólag egy barkóba, de több és nagyon megtetszett, ahogy elmondták. concept-box.jpg Köszönöm HG8UxAW7aVcYyrWVTw-4dXLpsy0UA2dSgbM6yVqFMn0nPbunuHsCP_v5fLA_IDlypQ=s2048.jpg
   
 4. bobebababa

  bobebababa Állandó Tag

 5. 1mistral

  1mistral Állandó Tag

 6. 4xmami

  4xmami Állandó Tag

  Elveszett városok - Lost cities

  [​IMG]


  Ha kalandvágyó és merész ember vagy, akkor számos eltűnt város és elfeledett kincs vár még rád világszerte. Kutatás közben eljuthatsz a Himalája hegyei közé, a brazíliai őserdőkbe, áshatsz a perzselő szaharai homokban, ősi vulkánokat mászhatsz meg, vagy lemerülhetsz Neptun birodalmába, a tenger mélyére. Természetesen egy ember a korlátozott erőforrások miatt nem juthat el mindenhová, a játékosoknak választaniuk kell, melyik expedíciót kezdik el, és melyiket hagyják a rivális felfedezőnek. Bízva a sikerben megnövelheted a kalandra fordított összeget, azonban ezzel nagy kockázatot vállalsz… Ha a felfedezőút kudarcba fullad, sokat veszíthetsz! Az a játékos, aki megtalálja a tökéletes egyensúlyt, sikeres expedíciókat vezethet. Túl nagy befektetés nagyban csökkentheti az amúgy is szűkös erőforrásokat, mégsem vezet eredményre. Túl kevés támogatás pedig lehet, hogy sikerre vezet, de győzelemre semmiképpen!
  Bzsoci kérésére töltöttem fel,mert a régi már nem elérhető.Ez Hosaka verziója,hatalmas köszönet a munkájáért!
   

  Csatolt fájlok:

 7. Szilviab

  Szilviab Állandó Tag

  Nemrég kereste valaki a Gyűrűk ura kártyát, töltöm. A szabály nincs meg hozzá, neten rá lehet keresni.
   

  Csatolt fájlok:

 8. duplaeva

  duplaeva Állandó Tag

  Sziasztok!

  Egy kedves ismerősömnek ezt a játékot ajánlották szelektív figyelem fejlesztésére. Valakinek esetleg megvan? Mint kiderült nálunk sajnos nem forgalmazzák. Köszönet! Duplaeva
  [​IMG]
   
  bobebababa kedveli ezt.
 9. melinda óvónéni

  melinda óvónéni Állandó Tag

  Szia!
  Én is nézegettem már a játékot, a Hor Zrt. honlapján megtalálod:
  http://www.horzrt.hu/nagykep.php?cikkszam_lnk=BE 22408&kereses=22408&honnan=lista.php

  Kicsit drága, de biztos meg lehet csinálni otthon is ....
  Melinda
   
  duplaeva kedveli ezt.
 10. duplaeva

  duplaeva Állandó Tag

  Szia Melinda!

  Köszönöm, hogy gondoltál rám. Nálunk sajnos, nem akadtam rá. Örülök, hogy Mo forgalmazzák. Még reménykedem hátha valaki tud segíteni. Mindenképpen házi kivitelezésben gondolkodom, mert meglepetésnek szánom kedves ismerősömnek, akinek nagy segítség lenne, és így biztosan elfogadná a segítséget. Na még töröm a fejem a dolgom.

  Szép napot!

  Évi
   
 11. audi800

  audi800 Állandó Tag

  Szia Én ezt találtam remélem segít:)
   

  Csatolt fájlok:

 12. evacsohi

  evacsohi Állandó Tag

  Sziasztok! Én ezeket a képeket válogattam össze, színeztem ki mintásra, a leírásnak kb megfelelően. Lamináltam. Dobókockát pedig veszel hozzá, vagy fabrikálsz, kinek-kinek habitusa szerint.

  Elnézést, az előbb lemaradt a csatolás...
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva: 2014 Június 21
 13. levendi9

  levendi9 Állandó Tag

  Én meg ezt. rajta van az összes (41) cukor de nem túl szép. + méretezés :)
   

  Csatolt fájlok:

 14. youlcsi

  youlcsi Állandó Tag

  na, ez most annyira megtetszett, hogy a fél napomat az tette ki, hogy ezeket színezgettem ceruzával :d most meg éppen nekiálltam kivágni :o
   
 15. evacsohi

  evacsohi Állandó Tag

  :) Örülök! Én is jó elvoltam vele múlt nyáron (és még jó pár más játék hasonló megoldásával :dr_38:
   
 16. 4xmami

  4xmami Állandó Tag

  Zeus on the loose
  [​IMG]
  Kapd el Zeuszt ha tudod!A hatalmas görög isten elcsavargott az Olümposzról,és rajtad múlik el tudod-e csípni ezt a rámenős istenséget.Bölcsen játszd ki a kártyáidat,hogy értékeiket összeadva meg tudd mászni a mitikus Olümposzt.Ragadd meg Zeuszt, ha eléred a 10 valamelyik többszörösét.De még jobb,ha megidézed Apolló,Poszeidón vagy a mindenható Héra erejét,nehogy Zeusz kicsússzon a markodból.Érd el az Olümposz csúcsát Zeusszal a kezedben,legyél az egyetlen halandó az istenek között.A játékhoz ember kell,a győzelemhez egy isten!
  Orosz barátainknál találtam,de végül az alapoktól újra kellett csinálnom,mert az istenek kártyái és a szabály oroszul volt.Nagyon jópofa fejlesztő játék,természetesen a matematikában segít.:) Hátoldalt nem csináltam,de az eredeti Zeusz helyett egy nyomtathatót igen.Kétféle szabályt találtam,az egyik 56 a másik 60 kártyát ír,a hatvanasat tettem be,és a pótlapon van hozzá a 4 plusz isteni lap.A szabályt én fordítottam,ha nem világos,kérdezzetek.Jó szórakozást!
   

  Csatolt fájlok:

 17. duplaeva

  duplaeva Állandó Tag

  Tojástánc.

  Nyári táborokra készülünk ezért jó kis vidám mozgásos játékok után kutatok. Na egy nagyon jóra ráakadtam. Biztos befutó lesz ez a játék. Sajnos otthoni változat készül majd belőle, mert hiába keresem - kutatom a környékünkön nem elérhető. Én arra gondoltam, hogy tojást labdával helyettesítem majd, mert az általában van otthon. A dobókocka helyett meg majd szerkesztek két pörgettyűt (a dobókockáim nem sikerülnek, sajnos idővel lekopnak vagy ha matricát rakok rá akkor meg lejön :( ).

  Jó játékot!

  Duplaeva
   

  Csatolt fájlok:

 18. duplaeva

  duplaeva Állandó Tag

  Sziasztok!

  Az én lányom nincs igazán oda a hercegnőkért, de ezt a mesét még ő is szereti. Borsószem hercegkisasszony. Egy kis szabás-varrást is igényel a játék elkészítése. Aki szereti a gyümölcsöskertet a habától, annak ez is be fog jönni. Már a fiam is nyúz, hogy mikor kezdem el csinálni a játékot. Úgyhogy amint időm engedi neki látok :).

  Szép napot és jó játékot!

  Duplaeva
   

  Csatolt fájlok:

 19. Sacamaca

  Sacamaca Állandó Tag


  Sziasztok!
  Én fejlesztőjátéknak úgy használom, hogy kirakok az asztalra két, később három lapot, aki először nevez meg mindegyiken láthatót az viszi a lapokat. Nagyon szeretjük!
   
 20. zsnbm

  zsnbm Állandó Tag

  Sziasztok!
  Segítséget szeretnék kérni abban, hogy honnan érdemes (buta) telefonra játékot gyerekeknek letölteni. Nem vagyok járatos az ilyesmiben, kérem, hogy aki tud segítsen mert már nem sokáig bírom idegekkel, a "mikor lesz már valami játék végre a te telefonodon is" ostromot.
  Nem ide való ez a kérés, de nem találtam ennél "alkalmasabb" topicot.
  Előre is köszönöm!
  Szép napot mindenkinek!
  zsnbm
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás