Társasjátékok II

AndiC témája a 'Gyerekeknek' fórumban , 2012 Április 28.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. kanett2

  kanett2 Állandó Tag

  alap.jpg

  hídelemről kép

  Köszi a feltöltést, jó kis játék!
   
 2. rknzs

  rknzs Állandó Tag

  Koszonom ! :)
  Van egy jo kis dinos tarsasunk es azt szeretnem Romanrol magyarositani de sajnos nincs Photohsoppom.Probalkozom mas pr- okkal hatha sikerul.;)
   
  Utoljára módosítva: 2014 Július 24
 3. 4xmami

  4xmami Állandó Tag

  Más képszerkesztőkkel is meg lehet csinálni,a Gimp pl ingyenes,de ahhoz nem értek.A PS-ban azt szeretem,h ki tudja tölteni a kijelölt részt olyan mintás háttérrel is mint a környezet.De ez igazából flanc,ha egyszerűen ráteszed egy hasonló színű négyzetben az eredeti szövegre,az is ugyanolyan jó.:)Valószínűleg a legegyszerűbb képszerkesztő program is jó erre.
   
 4. Sacamaca

  Sacamaca Állandó Tag

  Sziasztok! A következő játékom iskolásoknak szól. Persze ez is fejlesztő jellegű. Mértékegységes lottó játék. (a gyakorlás és megértés is sokkal élvezetesebb játékkal)
   

  Csatolt fájlok:

 5. Sacamaca

  Sacamaca Állandó Tag

  Az előző párja: Törtes lottó játék.
   

  Csatolt fájlok:

 6. Sacamaca

  Sacamaca Állandó Tag

  Játék az arcokkal!
   

  Csatolt fájlok:

 7. Sacamaca

  Sacamaca Állandó Tag

  A következő játék leírása nincs meg. Én szoktam dominó illetve mozaik kirakóként játszani vele bevezetésképpen, vagy kisebbekkel. A négyzetlapokon megadott minta kirakása a fenti elemekből elég nehéz hiszen a lapocskák bármely irányú felhasználását igényli. Jó fejtörést kívánok!
   

  Csatolt fájlok:

 8. Sacamaca

  Sacamaca Állandó Tag

  Tangaló a tangram igen szép változata. A kirakandó formák egy-egy szép színes kép részei. A feladványok fokozatosan nehezednek.
   

  Csatolt fájlok:

 9. csilla311

  csilla311 Állandó Tag

  Van egy olyan, hogy "Mentsük meg a dínókat" aztán olyan címen egy másik, hogy "dínós társas" , ez egy kocka játék. És nemrég került fel a "Dotty a dínó" Orchard játék. Ennyit találtam. Volt fent korábban egy Dínós memória is, de az már törlődött. Talán így már könnyebb lesz megkeresni. Én nem mindig használom az oldal saját keresőjét, a google sokszor többet segít. Beírod a keresőbe a kulcsszót, mellé, hogy melyik oldalon keressen így site:canadahun.com és az oldalon lévő dolgokat sokkal átláthatóbban dobja ki. Ugyanígy használható a google kép keresője is oldalakra.
   
  youlcsi kedveli ezt.
 10. csilla311

  csilla311 Állandó Tag

  http://canadahun.com/temak/társasjátékok-ii.33394/page-132#post-4090874
  http://canadahun.com/temak/társasjátékok.15853/page-122
  http://canadahun.com/temak/társasjátékok.15853/page-105
  lemaradtak a linkek
   
  evakatona és youlcsi kedveli ezt.
 11. rknzs

  rknzs Állandó Tag

  DINOK HARCA 1,2,3-Dinoszauruszok!

  Mivel nem tudtam magyarositani a kartyakat a szabalyban leirtam a kartyakon talalhato szavak forditasat.Igy is jol jatszhato lessz majd a jatek mert minden kartyan ugyanaz ismetlodik es minden szo ugyanott helyezkedik el.
  Talaltok majd 3 lapot amelyek a nehezitett valtozathoz tartoznak.Azzal majd kesobb jovok mert meg a szabalyt le kell forditanom.
  Jo jatekot mindenkinek!
   

  Csatolt fájlok:

  kisbatyu75, mannix, Matrozka és 1 másik tag kedveli ezt.
 12. youlcsi

  youlcsi Állandó Tag

  köszönöm szépen :) a dinó-mentős olyan, amivel már tud mit kezdeni egy 4éves :D szóval nagyon örülök neki :D
   
 13. Alamuszi

  Alamuszi Állandó Tag

  Kukacos fordítgatós. A pontos nevét nem tudom.
  No lássuk csak, megpróbálom leírni a szabályát, videón láttam, az 1 és 1.1-es kép összetartozik, eleje-háta, és így az összes többi is. Minden játékos választ magának egy kukacot és a hozzá tartozó kártyákat. A gyümölcsös oldalával kell elsőnek felül lennie. Dobunk, és amilyen színt dobtunk, pl. sárga, akkor a kukacunkkal tudunk lépni a felfogatott sárga színű gyümölcsökön. Lényeg az, hogy van egy fej, és utána a gyümis kártyák egymás mellett, egy-egy pályát kiépítve. Mindig a farkánál kezdjük a lépegetést, ha azon a kártyalapon pl, lila szilva van, akkor addig dobálunk a színkockával, amíg nem tudjuk lelépni az összes szilva mezőt. Ha sikerült ezt megtennünk, és túljutottunk az első lapon, akkor azt megfordítjuk, és láthatóvá lesz a kígyóból egy részlet, elsőnek a farka hegye, vége. Így folyamatosan mindig felfordításra kerül egy lapunk a kígyónkból, és a végén az lesz a győztes, akinek hamarabb sikerült felforgatni, kiraknia a kígyócskáját, ill. kukacot, ki mit lát benne. Húúúúú, remélem érthetően írtam?
   

  Csatolt fájlok:

 14. Alamuszi

  Alamuszi Állandó Tag

  Hide and seek micimackós változatban, angolul van a doboz hátulján a leírás, addig világos hogy rakjuk le a keretet, bele a 12 négyzetet, és itt kérném a további instrukciókat:o
   

  Csatolt fájlok:

 15. 4xmami

  4xmami Állandó Tag

  Kirakod a képet,alulra kerüljön a 3 vizes,középre a 3 füves,felülre a 3 fás.Aztán mindenki nézheti egy percig,elfordulnak,te pedig 3 mezőt megfordítasz.Visszafordulnak,te pedig megkérdezed,hogy melyik mező változott,és mi a különbség.A jó válaszért zseton/korong/token jár.Ha kitalálták,újra elfordulnak,és újra megfordítasz hármat.
   
  Utoljára módosítva: 2014 Július 25
 16. Alamuszi

  Alamuszi Állandó Tag

  Megvan még lementve az igloo pop, és a gobb'it játék, szabályt még eddig nem találtam egyikhez sem, ha valaki megtalálja, ill. kéri szívesen feltöltöm a képeket. A gobb'it - ról annyit tudtam meg, hogy mindig a nagyobb állat megeszi a kisebbet, és végén akinél marad lap, az győz. Az igloo pop számolós kártya lehet, mivel számok vannak a sarkaiban.
   
 17. Alamuszi

  Alamuszi Állandó Tag

  Sziasztok. Kiböngésztem a neten a blumen finden játék szabályát. Kellenek hozzá a virágok és egy szín dobókocka. Leforgatva, képpel lefelé lepakoljuk a kis virágokat az asztalra, dobunk a kockával, és fordítunk egy virágot. Ha a szín megegyezik, megnyerjük a kis virit. Ha nem, vissza kell fordítani képpel lefelé ismét. Ha kis bogarat fordítunk, az szerintem csak azt a célt szolgálja, hogy egy kissé bekavarjon, nehezebb legyen megjegyezni, melyik is volt a virág. A végén az nyer, akinek a legtöbb virágot sikerült begyűjtenie a rétről. Nem tudom minek vannak a többi kis bogarak, az eredeti játékban csak egyféle bogár van, lehet aki készítette fel akarta kicsit dobni a játékot.
   
  kisbatyu75 és 4xmami kedveli ezt.
 18. Privatgabi55

  Privatgabi55 Állandó Tag

  Sziasztok, Nem tudom, hogy ide tettem-e fel korábban, de felteszem ide is.. hátha érdekel valakit a csótánypóker, amit mindenki el is készíthet saját szakállásra, csak 8 állatkakáryta kell hozzá..
   

  Csatolt fájlok:

 19. Privatgabi55

  Privatgabi55 Állandó Tag

  Mindenféle játék található leírva a csatolt fileban: csoportépítő, kommunikációs, ráhangoló,feszültségoldó, mozgásos frissítő játékok...Jó olvasgatást és a visszajelzéseket, kipróbálás után nyugodtan írjátok meg..
   

  Csatolt fájlok:

 20. Jusztasz

  Jusztasz Állandó Tag

  Igen, csak mindegyik 8 színben is....
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás