Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

QuantumMeditate

<b>Kormányos</b>
Állandó Tag
Ha a sorsunkat az ötös szám irányítja, akkor készüljünk fel arra, hogy életünket nem a nyugalom fogja jellemezni: örökké mozgásban vagyunk, sokat költözünk, utazunk, új családot alapítunk. Törekszünk a független, kötetlen, szabad életre, ezért igen rosszul viseljük, ha a munkahelyünk nem ilyen és megkövetelik a fegyelmet főnökeink. Igazi művészlelkek vagyunk- a papírmunkát nem nekünk találták ki, - szerintünk- csak az a dolgunk, hogy okosakat mondjunk és gondoljunk. Szeretünk sokat beszélni, viszont általában diplomatikusan fogalmazunk.
de magamra ismerek... :D
 

QuantumMeditate

<b>Kormányos</b>
Állandó Tag
A hatos szám a természetet, művészetet, szépség iránt érzett vonzalmat hozza el életünkbe. Hivatásunkat is ezeknek a kritériumoknak megfelelve választjuk: Hatosként örömet lelünk az erdész, lakberendező, művészettörténész, sminkes szakmákban. Mindennapi életünk során is fontos a harmónia: fontos, hogy környezetünk és a bennünket körülvevő emberek is igényesek legyenek, rendezett családban, jó barátok között és szeretetben éljünk.
 

QuantumMeditate

<b>Kormányos</b>
Állandó Tag
A hetes a természetfeletti dolgokkal áll kapcsolatban, ezért ne lepődjünk meg, ha az életünkben ilyen történések következnek be. Sorsunk alakulásában nagy szerepe van a vallásoknak, filozófiának, okkult dolgoknak. Gyakran hivatásunkat is a saját hitünk és a természetfelettibe vetett bizalmunk alakítják, határozzák meg. Még akkor is, ha elutasítunk minden ilyesfajta dolgot. A titkok végigkísérik életünket.
 

QuantumMeditate

<b>Kormányos</b>
Állandó Tag
Nyolcasként igazi nehéz jellemek vagyunk: Az optimizmus távol áll tőlünk, pesszimistán szemléljük a világot. Hajlamosak vagyunk a feladatainkat szenvedésként megélni, ugyanakkor mi vagyunk azok, akik mindent kibírnak. Tartózkodunk az érzelmi szélsőségektől, nyugodtak, megfontoltak vagyunk. Lehet ránk számítani mindig.
 

QuantumMeditate

<b>Kormányos</b>
Állandó Tag
A nyílt harcok és a konfliktusok száma. A kilences rákényszerít bennünket arra, hogy mindig felvegyük a kesztyűt. Szerencsés esetben vonzódunk is a veszélyhez, és kívánjuk az adrenalint. Épp ezért kedveljük az extrém sportokat, a szokatlan szituációkat, és hivatásunk választásakor is figyelembe vesszük azt, hogy munkánk során akarva-akaratlanul izgalmas, olykor veszélyes szituációkba keveredjünk.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére