Hírek Orbán Viktor aranyfotelben: Türkmenisztán végre megadta a kellő tiszteletet népünk miniszterelnökének

A dekadens nyugat odáig süllyedt, hogy sokszor nyílt kritikával illeti az örökös magyar miniszterelnök személyét és döntéseit. Ilyen Türkmenisztánban nem fordulhat elő: a posztszovjet államban a Türkmén Kommunista Párt első titkára vette át a hatalmat az 1989-es sajnálatos események után, hogy az utána fogorvosára szálljon.

Gurbanguli Berdimuhamedov mindenkinek magadta a tiszteletet, olyannyira, hogy a lovának is szobrot állíttatott, és a hálás türkmén nép úgy döntött, hogy a Nagy Elnök utódja a fia, Szerdar Berdimuhamedov legyen.


Ha valakinek kétségei lennének, milyen túlcsorduló szeretet övezi az új elnököt, az tekintse meg ezt az aratási ünnepséget, amelyet egy plakátról követ az elnök mindent látó tekintete:

Ugyanebben a híradóban az aratással nagyjából megegyező fontosságot tulajdonítottak a Türk Tanács legfrissebb tagja, a baráti magyar nép vezetője érkezésének. Orbán Viktor fehér járművét és az azt körülölelő konvojt tök üres utcák fogadták Aşgabatban.

A minden részletre kiterjedő tudósításban van főhajtás a nemzeti költő visszafogottságában is megindító, plafonig érő aranyszobra előtt, majd katonai tiszteletadás az elvtársaknak.

A két baráti nép Elsőszámú Vezetői a kölcsönös tisztelet és alázat hangján társalogtak az aranyfotelekben, az aranyasztal két oldalán.

A magyar küldöttség szépen helyt állt, de a kellő szerénységgel be kell vallanunk, hogy az Elsőszámú Vezetők beszédei alatti jegyzetelés terhét a magyar miniszterek félvállról vették. Vegyenek példát Miniszterelnök Úrról!

Ezek után következtek a nagy horderejű megállapodások aláírási ceremóniái. Örömmel jelentem, hogy a véget nem érő szignózások közben nagyon ügyesen tapsoltak a magyar küldöttség tagjai, igazán nem lehet rájuk panasz - bár ez is olyasmi, amiben sokat tanulhatunk még türk testvéreinktől.

Ezek után Miniszterelnök úr koszorúzást tekintett meg, majd a barátság facsemetéjét ültette el és öntözte meg egy aranykannával, kifejezve a béketábor reményét, hogy szorgos népeink együtt elérik céljukat.

A tartalmas napot további tapsolás, impozáns gyümölcstálak, kultúrprogram és jóságos integetés fémjelezte.

Urfi Péter

1686449234794.png
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,114
Üzenet
4,798,648
Tagok
615,551
Legújabb tagunk
Redzol58
Oldal tetejére