Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

neriko

Állandó Tag
Állandó Tag
A legmocskosabb dolog az életben a vége. Vagyis, kemény egy dolog. Elveszi egy csomó idődet és mit kapsz a végén? Belehalsz. Ez lenne a jutalom?A halál a bónusz?vagy mi? Azt hiszem, hogy pont fordítva működik ez az egész.. meghalni kéne először - letudni rögtön. Aztán jönne az öregek otthona. Ha már eleget fiatalodtál, akkor onnan kirúgnak. Kapsz egy aranyórát. Dolgozni mész. Ledolgozol negyven évet, amíg végre elég fiatal vagy ahhoz, hogy visszavonulhass és élvezd az életet. Bulizol, kipróbálsz ezt-azt. Közben felkészülsz az iskolákra - egyetem, középiskola, majd az általános. Utána kis kölyök leszel és annyit játszol, amennyi csak beléd fér.
Nincsen felelősség egyáltalán a válladon. Aztán bebújsz egy kellemes, meleg helyre, ahol lebegve töltöd az utolsó kilenc hónapodat és alaposan kipihened magad.
Végül pedig egy hatalmas, eksztatikus orgazmusban kimúlsz a világból!
 

neriko

Állandó Tag
Állandó Tag
- Azt mondják mindenkire vár valahol valaki, vagy talál magának valakit. De Mi van, ha nincs senki? Mi van, ha úgy éljük le az életünket, hogy senki sem vár?* Mi van ha nem találok senkit magamnak és rám sem talál senki? Mi van ha nincs senki, aki olyat keresne mint én? És mi van ha én sem találok olyat, aki megérintené a lelkemet? Na ilyenkor mi van? / - Olyankor mi van? Semmi nincs, akkor te vagy a hiba a mintán, akihez nem készült pár, mint mindenki máshoz. Viszont azt ne felejtsd el, hogy pont ettől vagy különleges, egyedi, értékes darab, akár egy félrenyomott postai bélyeg. Lehet, hogy megfogod szenvedni a sorra tönkre menő kapcsolataidat, lehet hosszú hónapokig, évekig tartó egyedüllétek várnak rád. Aztán megismersz egy hozzád hasonló hibás darabot, akivel elfogadjátok a másikat a hibáival együtt, márpedig két hibás darab kiegészíti egymást és egy egészet alkot.
 

neriko

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudod mi a bánat?
Ülni egy csendes szobában és sírva várni, aki nem jön többet.
Elutazni onnan, ahol boldog voltál és otthagyni a szívedet.
Örökké szeretni azt, aki nem szeret téged.
Könnyeket ragadni, mik szemedben égnek.
Kergetni egy álmot és soha el nem érni.
Csalódott szívvel mindig csak remélni.
Megalázva írni könyörgő levelet, s sírdogálni, mert nem jön rá felelet.
Szavakat idézni, mik lelkedre hulltak.
Rózsákat őrizni, melyek kifakultak.
Hideg búcsúzáskor, forró csókot kérni.
Mással látni őt és nem visszanézni.
Kacagni boldog, hazug lemondással,
S otthon leborulni könnyes zokogással.
Imádkozni át hosszú éjszakákat, hogy ő meg ne tudja mi is az a bánat.
 

neriko

Állandó Tag
Állandó Tag
Lábnyomok
Álmomban Mesteremmel tengerparton jártam, s az életem nyomai rajzolódtak ki mögöttünk: két pár lábnyom a parti honokon, ahogy Ő mindig ott járt velem.
De ahogy az út végén visszanéztem, itt-amott csak egy pár láb nyoma látszott, éppen ahol az életem próbás, nehéz volt, sorsom mostoha.
Riadt kérdéssel fordultam az Úrhoz: „Amikor életem kezedbe tettem, s követődnek szegődtem Mesterem, az ígérted, soha nem hagysz el engem, minden nap ott leszel velem.
S most visszanézve, a legnehezebb úton, legkínosabb napokon át mégsem látom szent lábad nyomát!
Csak egy pár láb nyoma látszik ott az ösvényen. Elhagytál a legnagyobb ínségben?”
Az Úr kézen fogott, s szemembe nézett. „Gyermekem, sose hagytalak el téged!
Azokon a nehéz napokon át azért látod csak egy pár láb nyomát, mert a legsúlyosabb próbák alatt téged vállamon hordoztalak!”
Ismeretlen szerzőtől Túrmezei Erzsébet ford
 

neriko

Állandó Tag
Állandó Tag
"Ilyen az élet! Kis kavicsokkal dobál meg minket - figyelmeztetésképpen. Ha ezeket a kis kavicsokat nem vesszük észre, akkor egy téglával dob meg. Ha a téglát sem vesszük észre, akkor szétzúz egy kősziklával. Ha őszinték vagyunk magunkhoz, akkor láthatjuk, hogy hol nem vettük észre a figyelmeztető jeleket. És akkor még van képünk azt mondani: "Miért pont én...?"
 

neriko

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos lehet könnyebb lett volna,ha beszélgetek valakivel,de remélem jó lesz.....és most várok türelmesen.

Üdvözlet nektek:)
 
Oldal tetejére