Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

Mimmikri

Állandó Tag
Állandó Tag
"A delphoicától jóslást kértek az emberek, a jövőjükre, a sorsukra voltak kíváncsiak. A jós azt felelte: ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is." (Popper Péter)
 

Mimmikri

Állandó Tag
Állandó Tag
"Nem tennénk-e okosabban, ha nem is próbálnánk megérteni senkit, ha elfogadnók a tényt, hogy egyik ember sohasem értheti meg a másikat, sem feleség a férjét, sem férfi a szeretőjét, sem szülő a gyermekét? Talán azért találták ki az emberek az Istent: egy mindent megértő lényt." (Graham Greene)
 

Mimmikri

Állandó Tag
Állandó Tag
"Én soha életemben nem terveztem törvénytelenséget. Hogyan tervezhetnék ilyesmit, amikor sohasem ismertem a törvényt, és fogalmam sincs, mit ír elő?" (Graham Greene)
 

Mimmikri

Állandó Tag
Állandó Tag
"Nem az években rejlik a hosszú élet titka. Az emlékezet nélküli ember száz esztendőt megérhet, mégis úgy érezheti, rövid élet volt." (Graham Greene)
 

Mimmikri

Állandó Tag
Állandó Tag
...és végül...

"Egyetlen férfi sem bocsátja meg, ha nem bocsátanak meg neki. Az ilyesmi Isten kiváltsága." (Graham Greene)
 
Oldal tetejére