Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

mocsing+ľš

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha meg akarod változtatni a világot, először próbálj valamit jobbá tenni, megváltoztatni magadon. Ez segít megváltoztatni a családodat, a barátaidat, aztán így kell folytatni egyre nagyobb és nagyobb körben. Minden, amit teszünk, hatással lesz valamire és valakire.
 

mocsing+ľš

Állandó Tag
Állandó Tag
Rájött, hogy a világot nem lehet megjavítani. Lehet rajta javítani egyet-egyet, de egészen megjavulni nem akar. Nem is fontos. Fontos, hogy az embernek legyen saját, kis megjavított világa, saját kis szigete, ahol kedve szerint rendelkezhetik.
 

mocsing+ľš

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egész világ el van rontva, hiszen a múltban és a jövőben él. Egyfelől reménykedünk, hogy majd jobb lesz, másrészt öklendezzük, szenvedjük a múltat.
 

mocsing+ľš

Állandó Tag
Állandó Tag
Arra vonatkozólag, hogy a világ olyan, amilyen, senki részéről semmiféle panaszt nem vagyok hajlandó elfogadni. Nem kellett volna olyan készséggel hozzájárulni ahhoz, hogy így legyen, és nem kell olyan készséggel hozzájárulni ahhoz, hogy így is maradjon.
 

mocsing+ľš

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egész világot félig jónak, félig rossznak kell látni, ilyenformán egyetlen jótett az érdem oldalára billenti mind önmaga, mind az egész világ mérlegét.
 

Bimbasi

Új tag
A világra ki van akasztva egy tábla, amire rá van írva: Világ.
Ezért hívják világnak. Ha nem lenne kiakasztva a tábla, nem lehetne tudni, hogy minek hívják a világot.
 
Oldal tetejére