Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

amatar

Új tag
Mi volt előbb, a zene vagy a szenvedés? Azért hallgattam zenét, mert szenvedtem? Vagy azért szenvedtem, mert zenét hallgattam? Az a sok lemez ilyen bús-nyavalygós faszit csinál az emberből?
 

andrea0926

Állandó Tag
Állandó Tag
Anyának lenni nem mesterség. Még csak nem is kötelesség. Egyszerűen egy jog a sok közül. Kimerítő hadakozás lesz. És szinte mindig te fogsz veszíteni. De soha ne csüggedj! Harcolni sokkal szebb, mint győzni, utazni sokkal szórakoztatóbb, mint megérkezni: amikor megérkezel valahová, vagy győzöl, hatalmas űr támad benned. És hogy legyőzd magadban az űrt, ismét útra kelsz, új célokat tűzöl magad elé.
Oriana Fallaci
 

andrea0926

Állandó Tag
Állandó Tag
E szó: otthon, úgy hangzik, mint egy szép költemény, vagy mint az esküvői harangszó, de hangja ennél is lágyabb, kedvesebb és szívhez szólóbb. Legyen az nádfödeles kunyhó vagy pompás palota, egyre megy - a szülői ház, ha még oly igénytelen is, mindig szülői ház marad, mert a föld kerekségén semmiféle hely sem hasonlítható hozzá.
Charles Haddon Spurgeon
 

andrea0926

Állandó Tag
Állandó Tag
~ Mindenkinek egyszer el kell dönteni-e hogy mit szeretne az életben.. Vagy hogy kivel szeretné le élni az életét.. Ez már attól függ hogy jó vagy rossz döntést hoz..
 

andrea0926

Állandó Tag
Állandó Tag
~ Szerelem az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled és tudod,
hogy az életed is rábíznád. Mikor biztonságban érzed magad,
és akármilyen baj ér, akármilyen zaklatott vagy,
mellette megnyugszol. Mikor olyan titkaid is elmondod neki,
amiket még te sem tudtál azelőtt magadról. És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted gyűrötten, kócosan, és te mégis boldog vagy. :)
 

andrea0926

Állandó Tag
Állandó Tag
Egész életemben emlékezni fogok rád, és te is emlékezni fogsz rám. Akárcsak az alkonyatra, az ablakot verő esőre és mindarra, ami mindig a miénk marad, mert soha nem birtokolhatjuk.
Coelho Paulo
 
Oldal tetejére