Telekinézis - gondolat erejével tárgyak mozgatása

oliyboty témája a 'Agykontroll' fórumban , 2011 Augusztus 14.

 1. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Ha megadom neked privátban az adatokat, akkor meg tudod nekem nézni?:p Vagy ezt mindenképpen saját magamnak tudom csak megnézni? Mert ez még elsőre kicsit bonyinak tűnik...:rolleyes:

  Illetve még a telekinézissel kapcsolatosan csak annyit, hogy pénz érmével gyakorolgatok, mert így nincs az a veszély, hogy mikor szuszogok véletlenül az által mozdul meg. A gyakorlásnál azért érzem, hogy kimerülök kicsit, csak hogy tudom úgy csinálni, hogy ne a saját energiámat vonjam el, hanem az univerzumét használjam?
   
 2. nmarie

  nmarie Silver Tag

  A pirokinézis nem lép túl ezen a feladaton? Én azt gondolnám, hogy igen.
   
  furrier75 kedveli ezt.
 3. furrier75

  furrier75 Kitiltott (BANned)

  Egy elementál nem gondolkodik...
  (mi emberek viszont többet, mint kellene)
   
 4. reglic

  reglic Állandó Tag

  Érdekesek ezek a dolgok, amikről itt olvasok (ld. parakinézis, pirokinézis stb.). Igazából úgy vagyok vele, hogy "hiszem, ha látom", "elhiszem, ha én is megtapasztalom". Tényleg minden csak hit kérdése lenne. Ha meg belegondolok, a történelem során sok háború volt köszönhető hitbéli meggyőződésből fakadóan. A hitnek valóban hatalmas ereje van, mozgatott már meg hatalmas néptömegeket, gerjesztett vallási háborút. Az energia, ami magunkban rejlik, talán valóban fordítható a magunk javára, értelmesen felhasználva, vagy másokat is meg tudunk gyógyítani a segítségével. De úgy gondolom, hogy ennek a képességét el kell sajátítanunk, hogy magunkban és másokban is felismerjük az erőt, a lehetőségeket.
   
  Progressor kedveli ezt.
 5. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Sziasztok!

  Fogok írni a témával kapcsolatosan ide, csak most kicsit el vagyok havazva...:confused:
   
 6. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Bocsi mindenkitől, hogy nem voltam túl aktív az elmúlt napokban.

  Szóval én úgy szoktam ezt gyakorolni, hogy próbálom, hogy ne egó-ból jöjjenek ezek a dolgok, mert akkor semmit nem értem el vele. Azt csinálom, hogy mikor meditálok, akkor lemegyek egy számomra megfelelő szintre és ott kérem a mentális erőm, képességem erősítését, fejlesztését (itt jön be a parapszichológiával egybekötött kvantumfizika:p), és mikor érzem azt, hogy érkeznek az energiák (egész tested majd elolvad, annyira forró, van belső fényesség végig, normálisan) onnan tudom, hogy sikerült jól a mentális erő erősítése. Illetve ezzel egyidejűleg fel is töltődtem azzal az energiamennyiséggel, melyre a fizikai testemnek is szüksége volt. Ezt követően állok neki csak a telekinézis gyakorlásának, próbálom magam kiüríteni, hogy gondolatmentes, üres legyek belülről és úgy "egybeolvadni" az érintett tárggyal, melyet mozgatni szeretnék. Kb. ennyi egyelőre.
   
 7. fásli

  fásli Új tag

  Szia oliyboty

  Nagyon örülök hogy rátok találtam:)
  őleg rád oliyboty.
  Nekem is vannak meg tapasztalásaim a meg világosodásró.
  Szerencsém volt egy hétig egyojtában ebben lenni,azóta
  csak néha-néha vannak ebbe be pillantásaim.
  De azóta is ezt keresem:))
  És nagyon érdekellne,hogy gyakorlatban hogyan kezdjem el
  a tárgyak mozgatását?mert nagyon érdekellne.
  Ez nem attól függ hogy ki hogyan tudja el képzelni a legjobban?
  Előre is köszi:))
   
 8. fásli

  fásli Új tag

  Horoszkóp.  Kedves furrier 75.

  Én csináltattam horoszkópot még régebben is.
  De az egó ról szósincs benne:)
  Ha át küldeném neked a képletemet,meg néznéd?

  Előre is köszi a válaszodat:)
   
 9. furrier75

  furrier75 Kitiltott (BANned)

  Az lehetetlen...szinte az egész horoszkópod arról szól... ;)
   
 10. fásli

  fásli Új tag
  Ja értem,igazad van;)

  Én úgy értelmeztem hogy te a horoszkóp bizonyos részletéről
  beszélsz.
  Mert hát ott rengeteg ház,elkelő,leszálló.stb dolgok vannak.
  És nagyon sok mindenre(mindenreŰ) oda kell igyelni,nem csak egy részletre.
  Egyébként te értessz a horoszkóp elemzéséhez?

  Nekem az az érzésem,hogy az enyém csak számitógépen
  készült,egy programmal.
  És nekem így sem mond semmit,hiába le van sok minden írva.
  kb.50 oldal,de nekem még így is kínai:)))):(:(:(
   
 11. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Sziasztok!

  Ezen a héten szerda fele este meditáltam, barátomnál voltam, sötét volt a szobába, csak a laptop adott fényt, ő csöndben volt, én fülhallgatóval hallgattam a meditációs zenéimet és úgy meditáltam, pontosabban testkilépést szerettem volna, de nem sikerült :12:
  Ami viszont helyette történt: barátom mondta, hogy az ágya felett lógó érmék elkezdek mozogni felettem (köztem és az érmék közt kb. 1 méter távolság volt), az ablak zárva volt, sehonnan nem jött huzat és a laptop kijelzője is elkezdett vibrálni... Mikor mesélte, először azt hittem, csak hülyít vele, de tényleg komolyan mondta. Szerintetek ez mitől lehetett? Másfajta telekinézis (hogy testkilépni akarsz, de helyette tárgyak kezdenek el mozogni)? :p

  Véleményem szerint ez csak szimplán az energiáknak köszönhető, mikor meditálok, relaxálok, mindig nagyon sok energia vesz körül és eléggé sok van körülöttem, mindenhol, meg forró nagyon.

  De létezhet olyan, hogy a meditálás alatt kibocsátott energia tárgyakat mozgathat meg körülötted, vagy a közeledben? Ilyenről még nem hallottam.

  Fásli, fogok neked válaszolni holnap este fele, csak hétköznap nincsen időm szinte semmire sem.

  Hogyan lehetne egy napból 36 órát varázsolni? Valaki?:p:p
   
 12. nmarie

  nmarie Silver Tag

  Igen, van ilyen.
  Nemmondommeg, hogy mikor bolondultak meg műszaki cikkek ;) de a dvd lejátszó tálcája ki-be adogatta magát.
  A mobilban csak fehér zaj van, ha olyan ismerőssel beszélek.
  Vagy bekapcsolt a tv, amikor nagyon pipa lettem és elmentem előtte. Ugyanez a lányommal is előfordult, és csak akkor.

  Bár nem meditációnál, de amikor használom az Erőt, minden pattogó és recsegő hangot ad a szobában, de csak ilyenkor.

  36 órát varázsolni - hát varázsoljál! :D
   
  Progressor kedveli ezt.
 13. fásli

  fásli Új tag


  Nem értek hozzá;)

  Viszont az jött elsőre entről,hogy a kilépéskor a korona csakrán lépsz ki,és talán épp ott voltak az érmék((viszont nem tudom tényleg ott hejezkedtek-e el az érmék)) emiatt nem tudtál ki lépni,viszont mivel nagyon akartad,a hatalmas energia tolta,mozgatta az érméket:)
  Nem tudom így történt e,de ez jött;)
   
 14. fásli

  fásli Új tag

  Ti tudtok valami használható jó könyvet telekinézis,és pirokinézis témában?
  Én olvastam egy könyvet Atlantiszi mágia a címe.Nem tudom ismeritek e.
  Nagyon sok gyakorlati dolog van benne,bár ti ezeket már mind ismeritek szerintem:)
   
 15. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Na majd gyorsan elolvasom a könyvet.:p Én nem olvastam még, meg nem tudom milyen könyvek jelentek meg ilyesmi témákkal kapcsolatosan, én csak a mentális erőmet szeretném erősíteni, fejleszteni.

  Az érmék nem a fejem felett voltak, hanem a köldököm felett lógtak.:p De érdekes volt hallgatva, amit mondott barátom nekem. Örültem neki nagyon, hogy wooow de jó, mozognak a tárgyak körülöttem. Szupiiii:p:p:p

  Amit tudnék javasolni neked a gyakorláshoz, az pár oldallal visszább megtalálod, én is magamtól kezdtem el, még ki kell tapasztalni a továbbiakat.kiss
   
 16. fásli

  fásli Új tag


  Köszi:)

  Itt neten még meg találod a könyvet,de boltban rég nincs,
  esetleg antikváriumban:)

  Olvastam az egész blogot.
  De azt gondoltam valami gyakorlati dologgal ki tudod egészíteni,mert nagyon kevés az ezen irányu dolog:)

  feküdtél mikor kilépni akartál?miként szoktál kilépni?
  mijen irányban?az érmék nem voltak a kilépésed útjában?
  ;);)
   
 17. oliyboty

  oliyboty Vendég


  Igen, feküdtem, mikor próbáltam kilépni, de nem akaródzott működni... 1x volt egy félig kilépésem, ott nagyon erősen húzott felfele mikor tudatosságot vittem bele, csak olyan gyorsan, erősen és hevesen elkezdett dobogni a szívem, meg olyan erősen éreztem ezt a zsibbadó, húzó erőt az egész testemben, főleg a fejemnél ( olyan erős volt, mintha az arcomról és a testemről valami erősen, húzná az egész bőrt) mindenütt körülöttem aranysárgás barnás volt, tudom, hogy a világűrben voltam, mert minden nagyon gyorsan jött velem szembe (égitestek), folytam ezzel a mozgással, 3. szemen keresztül láttam mindent, nagyon magasan lehettem, de mivel ismeretlen volt számomra eme jelenség, kicsit megijedtem (a szívverésem végett leginkább, mert brutálisan felgyorsult és kilépés alatt nagyon hangosan hallottam a szívverésemet) és fizikai testemre gondoltam. Így félbe maradt. Nem korona csakrán keresztül történt a kilépés, hanem 3. szemen keresztül. A fejemtől egészen a térdemig kb. megtörtént a kilépés (ott volt ez a porszívós, bőrleszedős, erős, zsibbadós érzés). Utána aludni sem tudtam egész éjszaka, mert akárhányszor becsuktam a szemem egy kis időre, valahova kerültem tudatosan, különböző tárgyakat, embereket, "világokat" avagy dimenziókat láttam. S próbáltam lehangolódni erről a tudatos utazásokról, alvásról, de nem tudtam. Akkor is jöttek a zsibbadó érzések, fényesség, nagyon fényes volt minden körülöttem, de már nem olyan erősen érzékeltem ezeket a dolgokat. Azóta nem próbálkoztam ezzel a dologgal, mert féltem tőle kicsit, tudatos alvás, álmodás is nagyon régen volt. Mostanra kb. 2-3 hónapja, meg már szeretnék kilépni, nincs bennem félelem, de valahogy nem megy a ráhangolódás. Nekem mentálisan nagyon kell az, hogy erőm ne legyen gondolkodni, koncentrálni sem, csak úgy tudnék kilépni 3. szemen keresztül megint. Próbáltam ezt a kötél technikát, hát roppant unalmas egy módszer :p, nálam nem működik. Kell saját technikát kitaláljak ezzel kapcsolatosan azt hiszem. De a vallás filizófia szemmeltan topicon belül, a Testen kívüli élmények topicban, ott olvashatod az élmény beszámolómat, a kilépéssel kapcsolatosan, mert ezt már csak az emlékeimből írtam le. Tök érdekes, hogy bármi ami történik velünk, meditáláskor, utazásokkor, kilépésekkor, olyan tisztán emlékszünk rá és nem merülnek feledésbe, mert tudatosan történik minden. :cool:
   
 18. most

  most Állandó Tag

  telekinézist és hasonló dogokat az utsó 3 csakra koncentrált energiája produkálja , kell hozzá a koncentrált akarat és bioenergia ...

  egyszerűbb megtenni sztem..


  spontán módon kamaszok (!indulatos !)körében fordul elő ...
  a nagy orosz extra szenz ... laboratóriumi körülmények között képes volt áll. egy tojás sárgáját elválasztani a fehérjétől....
  hm micsoda célok... utána egy hétig töltődnie kellet.... amúgy vagy 4 éve szívgyengeségben meghalt ...pedig biztosan számos kísérletet kitaláltak volna még...vele :(

  nem csodálom..... test kilépés ...minek? .... eljön az ideje...
   
 19. HG3FCB BARBARA

  HG3FCB BARBARA Állandó Tag

  Szia Oliy és Mindenki!
  Meditációban az az nyugalmi helyzetben biztos nehezebb kilépni a testből mint ébrenlét és az alvás közti állapotban. Nekem csak spontán kilépéseim voltak, de meg lehet előre tervezni, hogy épp mi történjen.
  Igaz a spontánon kívül egyszer próbáltam elalvás előtt egy technikát, hogy sikerül e kilépni a segítségével és sikerült.
   
 20. furrier75

  furrier75 Kitiltott (BANned)

  A csakráknak nincs saját energiája... ;)
  Minden este, mikor elalszol... :D
   

Megosztás