Visszaszólt a magyar kormánynak......................

Visszaszólt a magyar kormánynak a megalázott menekültekről szóló riportja miatt támadott svéd újságíró.

Nagy vihart kavart március első hétvégéjén a svéd Aftonbladet riportja, amely azzal foglalkozott, hogy mi történik a Szerbia felől Magyarországra menekülni próbálókkal,

A svéd lap az Orvosok Határok Nélkül segélyszervezetre és menekültek beszámolóira hivatkozva arról írt, hogy 2016 nyara óta egyre többen térnek vissza a magyar határról kutyaharapásokkal, ütés- és rúgásnyomokkal valamint olyan irritációval, amit paprikaspray okozhatott.




A cikkre reagálva a magyar Belügyminisztérium március 6-án hosszas közleményt adott ki, amelyben

  • tagadták, hogy magyar rendőrök migránsokat bántalmaznának,
  • az Orvosok Határok Nélküliről közölték, hogy Soros Györgyhöz kötődik,
  • és a cikket szerző Staffan Lindberget kioktatták arról, hogy kell felelősen újságot írni.
Most a Medievarlden nevű svéd médiaipari lap megkérdezte a szerzőt, hogy mit szól a magyar kormány reakciójához.

Lindberg elmondta, hogy alapvetően örül annak, hogy ez a téma hirtelen elkezdte érdekelni a magyarokat, és szerinte ez lehet az oka annak, hogy a magyar belügy úgy válaszolt, ahogy. Ugyanakkor szerinte elég furcsa, hogy őt személyében támadják, és eleve nem a rossz hírek hozóját kellene kioktatni, hanem inkább kivizsgálni, hogy pontosan mi történt a sebesült, megharapott menekültekkel.

Lindberg szerint ők csak úgy dolgoztak, ahogy egy újságírónak dolgoznia kell, de a cikk megjelenése óta már értesült arról, hogy Magyarországon bevett gyakorlat, hogy a hivatalok megpróbálják hitelteleníteni a sajtó képviselőit.

Bede Márt

menekult veres.jpg
 
Nem tudtam, hogy Calais Mo.-hoz tartozna? Betegyem mégegyszer a magyar camionos selfjét? Az elöbb tagadtad, hogy gyülölködne valaki.
-
Nem vagy kiegyensulyozott, fogalmad sincs kik és miért táboroztak Calaisban. Belegondoltál milyen körülmények közül jönnek emberek akik ilyen borzaszto körülmények között, ilyen kitartoan megprobálnak eljuni a rokonaikhoz, családtagjukhoz, küzdenek emberi éltkörülmények közé jutásért..
Te nem is Magyarországról beszéltél, hanem azokról a helyekről, ahol szeretettel befogadják a menekülteket... légy szíves, koncentrálj, ha vitatkozni akarsz.
 
Ha jól látom, Te Magyarországon élsz. Ha igen, és neked vannak bennfentes információid, akkor Te most hova is tartozol?
Az orbáni diktatúra elnyomó gépezetéhez - akkor nem értelek - vagy a bukott Gyurcsányi belső körhöz? Vagy az SZDSZ egyik prominense vagy?
Csak végletekben tudsz gondolkozni? A hülyeséget egyiktől se fogadom el. Sajnálatos,h ebben pont a hatalmon lévő vezet. (Szted az SZDSZ lábra áll valamikor is? Úgy említetted, mintha tényező lenne.)
 
Ez nettó hülyeség. Ajánlom figyelmedbe:
http://www.segelyszervezet.hu/hu/segitsegnyujtas-migrans-gyermekeknek

Ja, és 2016-ban a a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak (MMSZ), a Katolikus Karitásznak, a Magyar Református Szeretetszolgálatnak, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek és a Magyar Vöröskeresztnek 50-50 millió forintot adott a kormány, hogy folytassák korábban megkezdett munkájukat az ország határához érkező migránsok, elsősorban családok, gyerekek, idősek és betegek ellátásában.
Ennyire bűncselekmény.

Köszönöm az informatiot, csodálom miért nem orientálodsz a segitökész emberek felé.
-

Nemzetközi összefogás
A világszerte több mint 120 segélyszervezetet tömörítő genfi székhelyű ACT Alliance segélyszervezeti szövetség tagjai az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül segítettek a Magyarországon kialakult rendkívüli migrációs válsághelyzetben.
-
A nagyszabású program ötvözte és ötvözi a hazánkban már lezajlott, a krízishelyzetben nélkülözhetetlen gyors, rugalmas segélyakciókat és a hosszú távú programelemeket.

Munkánkat részben magyar kormányzati támogatással, részben pedig jelentős nemzetközi források bevonásával végeztük. Segélyszervezetünk jelenleg is részt vesz a ljubjanai központú nemzetközi koordinációban is.
-
A facitot ide kopiroztam: "részben magyar kormányzati támogatással" . Ismétlem, "részben" ;)
-
hegyeshalom_distribution_refugee150923-8_1.jpg
 
Csak végletekben tudsz gondolkozni? A hülyeséget egyiktől se fogadom el. Sajnálatos,h ebben pont a hatalmon lévő vezet. (Szted az SZDSZ lábra áll valamikor is? Úgy említetted, mintha tényező lenne.)
Szerintem nem áll lábra ezen a néven. De ne felejtsd el, hogy valamikor komoly hatalmi tényező volt az 5-6 %-ával.
De mesélj már, honnan vannak bennfentes információid?
 
A facitot ide kopiroztam: "részben magyar kormányzati támogatással" . Ismétlem, "részben"
Igen, látom, csak nem értem, mit akarsz vele. Kizárólag a magyar kormány feladata lenne a migránsok támogatása? Miért is? Mi bombáztuk szét Szíriát?

Mindenesetre valódi örömmel tölt el, hogy fél óra alatt eljutottál onnan, hogy "Apropo, miért taálkozik az ember csak külföldi segélyszolgálatokkal a menekültek körül? Mert a segitség büncselekménynek számit" oda, hogy "részben magyar kormányzati támogatással".
Haladunk.

Még a csajágaröcsögei fikázásomon is dolgozz kicsit, légy szíves, szállj magadba.
 
Nem "polkorrekt" viszont legalább őszinte. Brutálisan őszinte.

Aki valóban OTT lakik:

Toroczkai László:
"Kezd elegem lenni abból az újabb nemzetközi lejáratókampányból, amelyet ismételten Magyarország ellen indítottak külföldről, s amelyhez néhány magyarországi nemzetellenes médium is csatlakozott. Napok óta attól hangos a sajtó, hogy állítólag verik a szegény menekülteket a magyar egyenruhások, sőt kutyákat is uszítanak rájuk. Mindezt persze, maguk a migránsok mondják el a külföldi újságíróknak Szerbiában, miután visszalökik őket a határövezetből a magyar rendőrök. Hivatalos helyről tudom, hogy az egyik migráns, aki a szerb oldalon siránkozott, mutogatva a kutyaharapásokat a testén, valójában betört egy magyar ember tanyájába, csak nem tudta, hogy nálunk a tanyákat sokszor jó magyar kutyák, kuvaszok őrzik. Így szerezte a sérüléseit, a magyar rendőröknek köszönheti, hogy életben maradt. A kerítést átvágva, az országba törvénytelenül behatolva, mások tanyáiba betörve érkező, nagyrészt pakisztáni férfiak pedig nem menekültek, hanem bűnözők.
//
I am starting to become fed up with the newest international smear campaign against Hungary, which some of the Hungarian antinational medias are also supporting. It's been spreading around for days in the press that, supposedly, the poor migrants are beaten by the Hungarian officials, what's more, they even sool dogs on them. Of course these all are told by the migrants themselves to the journalists, in Serbia, where they are deported back to, from the Hungarian border-zone by the police. According to my official sources, one of the migrants who was complaining on the Serbian side, showing the dog bites on his body, has in fact broken into a farm of a Hungarian citizen, he just had no idea that here the farms are guarded by good Hungarian dogs, for example the kuvasz. He got all his injuries from that dog, and he has the Hungarian police to thank for his life. The, mainly Pakistani, men who cut the fence, who intrude into our country illegaly, who break into farms, are not refugees, they are criminals."
 
Nem rólad írtam :)
Csak elgondolkoztat, hogy akik elmentek innen, valahogy mind a baloldali uralmat sírják vissza, természetesen nekünk, akik itt maradtak, mert nekik eszük ágában sincs visszajönni, még akkor sem ha GyuFa vagy Megyó kerülne hatalomra. Nem érdekes?

Ezt is rosszul gondolod . ha otthon maradok Orbanra szavaztam volna azonnal mert fiatal volt mert mast kepviselt es szimpi volt minden.
Az elso kormanyzasa szamomra csalodas volt Kaja Inrahim , Ezust Hajo Kft , en oriasit csalodtam bennuk. Innetol ha otthon lennek se szavaznak ra soha tobbe. De hat meg Kadar erebol jottem el , igy nem jartam azota se szavazni es nem is fogok ,meg ha egyre jobban nem szimpi a fidesz akkor se.
Mindenki ott szavazon ahol el es adozik ahol szavazasanak eredmenyet elvezi is. MIlyen erdekes aki ezt vallja azzal ertek egyet. Tortenetesen ezt a Dk fogalmazza meg. HA Orban mondana ezt akkor beallnak a tapsvitezekhez es orulnek neki hogy valoban az otthoniak erdeket kepviseli.
MIvel ez nem tortenik meg igy az en szimpatiam elpartolt tole.
Sajnos nem csak ebben a kerdesben nem ertek vele egyet, hanem a baj hogy nincs olyan amibe egyet tudok erteni.
Szimpatikus az alternativ part ....azokat akik kint elnek nincs mas allampolgarsaguk csak magyar es ok kozott is szelektal, azaz lehetetlene teszi a szavazasukat.. akkor nincs mi az amiert szimpatikus lenne ez a fajta szethuzo politika.
 
Te nem is Magyarországról beszéltél, hanem azokról a helyekről, ahol szeretettel befogadják a menekülteket... légy szíves, koncentrálj, ha vitatkozni akarsz.

Hogy ne veszitsed el a beszélgetés fonalát
-
Ernoe: hányszáz ezer ember nek sikerült egy fedelet adni
Hogo100: A bádogváros Calaisnál? Szép teljesítmény.
Ernoe: fogalmad sincs kik és miért táboroztak Calaisban.
Hogo100: Te nem is Magyarországról beszéltél, hanem azokról a helyekről, ahol szeretettel befogadják a menekülteket
-
Calais egy elenyészö kis csoport az elmult években idejött millionyi menekülttel összevetve.
Továbbá Calais egy speciális eset, ezek az emberek kifejezetten Angliába igyekeznek, egy jo részük jogosan
Fedelet adnának nekik a Franciák csak ök nem akarják feladni a céljukat
Calais egyébbként nem az elmult két évben keletkezett, hanem sokkal régebbi ügy.
 
Ezt is rosszul gondolod . ha otthon maradok Orbanra szavaztam volna azonnal mert fiatal volt mert mast kepviselt es szimpi volt minden.
Az elso kormanyzasa szamomra csalodas volt Kaja Inrahim , Ezust Hajo Kft , en oriasit csalodtam bennuk. Innetol ha otthon lennek se szavaznak ra soha tobbe. De hat meg Kadar erebol jottem el , igy nem jartam azota se szavazni es nem is fogok ,meg ha egyre jobban nem szimpi a fidesz akkor se.
Mindenki ott szavazon ahol el es adozik ahol szavazasanak eredmenyet elvezi is. MIlyen erdekes aki ezt vallja azzal ertek egyet. Tortenetesen ezt a Dk fogalmazza meg. HA Orban mondana ezt akkor beallnak a tapsvitezekhez es orulnek neki hogy valoban az otthoniak erdeket kepviseli.
MIvel ez nem tortenik meg igy az en szimpatiam elpartolt tole.
Sajnos nem csak ebben a kerdesben nem ertek vele egyet, hanem a baj hogy nincs olyan amibe egyet tudok erteni.
Szimpatikus az alternativ part ....azokat akik kint elnek nincs mas allampolgarsaguk csak magyar es ok kozott is szelektal, azaz lehetetlene teszi a szavazasukat.. akkor nincs mi az amiert szimpatikus lenne ez a fajta szethuzo politika.
Nézd Melitta,

Én nem tudom, Te kintről mennyit látsz az itteni viszonyokból. Az itthon élők viszont nem kérnek a jelenlegi baloldalból.
És valljuk be, az nem egy politikai program, hogy "váltsuk le", de vajon mi lesz utána. Ennyit tud a mai magyar ellenzék.
 
Istenem, de beutalnálak egy diktatúrába egy kéthetes tanulmányútra... tényleg nem tudod, mit beszélsz. A kormány tömegesen elbocsájtja az ellenzéki lapok munkatársait? Hogyan?
Nepszabadsagrol hallottal? Tudod hogy semmilyen allami hirdetest nem kapnak azok a mediak akik nem nyalnak tovig. A media piac sehol a vilagon nem tud megelni csak hirdetesekbol. Klubradiorol nem hallottal?
A plakat haboru se dereng?
 
Hogy ne veszitsed el a beszélgetés fonalát
-
Ernoe: hányszáz ezer ember nek sikerült egy fedelet adni
Hogo100: A bádogváros Calaisnál? Szép teljesítmény.
Ernoe: fogalmad sincs kik és miért táboroztak Calaisban.
Hogo100: Te nem is Magyarországról beszéltél, hanem azokról a helyekről, ahol szeretettel befogadják a menekülteket
-
Calais egy elenyészö kis csoport az elmult években idejött millionyi menekülttel összevetve.
Továbbá Calais egy speciális eset, ezek az emberek kifejezetten Angliába igyekeznek, egy jo részük jogosan
Fedelet adnának nekik a Franciák csak ök nem akarják feladni a céljukat
Calais egyébbként nem az elmult két évben keletkezett, hanem sokkal régebbi ügy.
Nemnem nem... ne maszatolj!

Ernoe: Valoban nem egy helyen élünk, én ott ahova a menekültek millio megérkeztek, te ott ahol öket nem kivánatosnak tartják. En nem vitatom a negativ jelenségeket, hogy a menekültek szemetet hagynak maguk után, pénzbe kerülnek, kriminálisak is vannak köztük de mi lenne ha a magyar kormány egyszer a pozitivumrol is jelentést tenne?
-
Nem gondoltál még arra, hogy hányszáz ezer ember életét sikerült megmentenünk, hányszáz ezer ember nek sikerült egy fedelet adni, egy perspektivát, hány gyereket mentettünk meg traumatikus körülmények közül, menyien járnak közüllük iskolába, tanulnak élni, érezhetnek emberiességet, tanulhatnak demokratikus példákbol...

(Tekintve, hogy Te azzal jöttél, hogy ott élsz ahol a menekültek milliói vannak, majd arról beszéltél, hogy hányszáz embernek sikerült fedelet adni, hány gyereket mentettetek meg, biztos voltam benne, hogy nem Magyarországról beszéltél.)

Hogo100: A bádogváros Calaisnál? Szép teljesítmény.

Ernoe: Nem tudtam, hogy Calais Mo.-hoz tartozna?

Dereng valami?

VAGY esetleg azt akarod mondani, hogy Magyarországra vonatkoznak ezek a soraid: "Nem gondoltál még arra, hogy hányszáz ezer ember életét sikerült megmentenünk, hányszáz ezer ember nek sikerült egy fedelet adni, egy perspektivát, hány gyereket mentettünk meg traumatikus körülmények közül, menyien járnak közüllük iskolába, tanulnak élni, érezhetnek emberiességet, tanulhatnak demokratikus példákbol..." Akkor meg mi bajod van az országgal?
 
Utoljára módosítva:
Nepszabadsagrol hallottal? Tudod hogy semmilyen allami hirdetest nem kapnak azok a mediak akik nem nyalnak tovig. A media piac sehol a vilagon nem tud megelni csak hirdetesekbol. Klubradiorol nem hallottal?
A plakat haboru se dereng?
Mi van a Népszabadsággal? Hogy tönkre ment és a baloldal nem szállt bele, pedig megvehették volna? Most lenne egy újságjuk.

Nem csak állami hirdetések vannak, sőt többnyire nem állami hirdetések vannak.

A klubrádiót hallgatom is ha kocsiban ülök, úgy tűnik egész jól működik.

Akkor kicsit a hirdetési piacról. Tudod, én foglalkoztam marketinggel. A dolog úgy áll, hogy HA van egy nagy olvasottságú médium (vagy pl. egy népszerű TV) akkor az jó áron el tudja adni a hirdetési felületeit. Amit meg kevesen olvasnak, az meg vagy olcsón, vagy sehogysem tudja eladni. A hirdetőnek ugyanis az az érték, hogy sokan láthatják a hirdetést.

Szerintem az alapvető gond ott van, hogy a baloldali médiumoknak egyszerűen nincs elég olvasójuk. Ezért nincsenek hirdetéseik sem elég nagy számban és jó áron.
 
Nem "polkorrekt" viszont legalább őszinte. Brutálisan őszinte.

Aki valóban OTT lakik:

Toroczkai László:
"Kezd elegem lenni abból az újabb nemzetközi lejáratókampányból, amelyet ismételten Magyarország ellen indítottak külföldről, s amelyhez néhány magyarországi nemzetellenes médium is csatlakozott. Napok óta attól hangos a sajtó, hogy állítólag verik a szegény menekülteket a magyar egyenruhások, sőt kutyákat is uszítanak rájuk. Mindezt persze, maguk a migránsok mondják el a külföldi újságíróknak Szerbiában, miután visszalökik őket a határövezetből a magyar rendőrök. Hivatalos helyről tudom, hogy az egyik migráns, aki a szerb oldalon siránkozott, mutogatva a kutyaharapásokat a testén, valójában betört egy magyar ember tanyájába, csak nem tudta, hogy nálunk a tanyákat sokszor jó magyar kutyák, kuvaszok őrzik. Így szerezte a sérüléseit, a magyar rendőröknek köszönheti, hogy életben maradt. A kerítést átvágva, az országba törvénytelenül behatolva, mások tanyáiba betörve érkező, nagyrészt pakisztáni férfiak pedig nem menekültek, hanem bűnözők.
//
I am starting to become fed up with the newest international smear campaign against Hungary, which some of the Hungarian antinational medias are also supporting. It's been spreading around for days in the press that, supposedly, the poor migrants are beaten by the Hungarian officials, what's more, they even sool dogs on them. Of course these all are told by the migrants themselves to the journalists, in Serbia, where they are deported back to, from the Hungarian border-zone by the police. According to my official sources, one of the migrants who was complaining on the Serbian side, showing the dog bites on his body, has in fact broken into a farm of a Hungarian citizen, he just had no idea that here the farms are guarded by good Hungarian dogs, for example the kuvasz. He got all his injuries from that dog, and he has the Hungarian police to thank for his life. The, mainly Pakistani, men who cut the fence, who intrude into our country illegaly, who break into farms, are not refugees, they are criminals."

-
A gyülöletedet nem tudod elnyomni, benne van minden mozdulatodban, gondolatodban: "hogy állítólag verik a szegény menekülteket a magyar egyenruhások," - mi az, hogy "szegény menekülteket". Azt hiszed nem beszélünk itt magyarul.
-

-
Már ne haragudj de ilyen verölegények egészen biztos nem riadnak vissza az eröszaktol. Ezeknek egy gyönyör ha megverhetnek valakit.
 
Azt ugye tudod, hogy az osztrákok most éppen úgy mentik meg a migránsokat, hogy visszafordítják őket Magyarországra? Tudod, hogy ezek a szemét osztrákok oda hajtják vissza a Magyarországról menekülőket, ahol a rendőrök megverik őket és kutyákat uszítanak rájuk. Ha jól tudom azokat a bátor osztrák embereket is perbe fogták embercsempészésért akik 2015-ben kocsikkal mentették ki a Keleti Pályaudvartól a migránsokat.
Szemét népek ezek is... mármint az osztrákok.
-
 
Ugyan nem nekem címezted, de én is bizonyítékot akarok. Ejnye, ezek a csúnya bíróságok is általában azt akarnak. Valahogy bemondásra nem folytatnak eljárást. A médiának olykor a feltételezés is elég. Gondolom, ezért is fordultak először hozzájuk.
Egyébként pedig: http://tudasbazis.sulinet.hu/hu/ter...toteleszig/a-fold-gomb-alakjanak-bizonyitekai
Te tényleg azt hiszed, ha egy efféle ügyet a magyar hatóságok kivizsgálnak, akkor az a kivizsgálás PÁRTATLAN lesz, és ha találnak valamit azt nem sumákolják el?! Hiszen a teljesen nyilvánvalóan bűnösöket is felmentik mindig a korrupciós ügyekben, már ha egyáltalán eljut az ügy legalább a vádemelésig, holott már az is ritka mint a fehér holló!

Ez a naivitás látod hogy ezt hiszed. „Bizonyítékok”! Huh!

Persze, egy normális országban ennek úgy kéne mennie. Magyarország azonban már rég nem az. Igen, én inkább a külföldi médiáknak adok hitelt és kb leszarom hogy mit mondanak erről a magyarok, mert úgyse hiszek nekik rég. Köszönjétek meg Orbánnak hogy így érzek.
 
Nézd Melitta,

Én nem tudom, Te kintről mennyit látsz az itteni viszonyokból. Az itthon élők viszont nem kérnek a jelenlegi baloldalból.
És valljuk be, az nem egy politikai program, hogy "váltsuk le", de vajon mi lesz utána. Ennyit tud a mai magyar ellenzék.

Aranylag up date vagyok, a korupcio egekbe, es ez azert el kene minden ertelmes embert gondolokoztason, mert az is baj ha gazszerelo naponta szalloda sorokkal kastellyal gyarapodik de a legnagyobb baj hogy az orszagot teszi tonkre a korupcio. Az olimpiat meg aki tamogatta volna is elfordult tole mert fel hogy tobbszorose lesz, vagy a blof uszoda epites olsobb kivitelu beton kolosszus 17 milliard helyet 100milliard, a kisvasut a varba koltozes a Puskas stadion a Pkas2 stb stb.
Csak azt ne mond hogy ez normalis dolog, es te nem tudod es latod , hogy ez az orszagot teszi tonkre. Az Eu val valo harc minden vonalon a rengeteg kotelezettszeges stb helyesnek iteled? mindenki hulye aki masik oldalon van? mar az egeszsegugyrol oktatasrol stb nem is beszelve.
Vagy a jegybank koltekezeseit hegedu vonoval es mindennel alapitvanyok baratno stafigungozasa stb jonak latod?
Ki kell perelni az elszamolast hova mentek a milliardok? a civil szervezetek vegzalasa pl most az Eotvos alapitvany MAjtenyi vezetesevel aki a nemzetkozi atlathatosag ertekeleseben 5 bol 5 csillagot kapott otthon meg kinyirnak?
Menekulugy a rugdosos riporterno nem kerult volna ki a nemzetkozi sajtoba ha ott azonnal egy szabalysertes vagy valami indul es nem kezdik el magyarazni vedeni a vedhetetlent, mint jelen esetben az elso orvosi nyilatkozatnal ha lepnek es nem handabandaznak ott helyben le lehetet volna rendezni es megoldani a problemat. NAgy hozzaertes ez a fajta politizalas szerinted?
KIshont neked tetszett hogy agyon vagtak?
 
Nemnem nem... ne maszatolj!

Ernoe: Valoban nem egy helyen élünk, én ott ahova a menekültek millio megérkeztek, te ott ahol öket nem kivánatosnak tartják. En nem vitatom a negativ jelenségeket, hogy a menekültek szemetet hagynak maguk után, pénzbe kerülnek, kriminálisak is vannak köztük de mi lenne ha a magyar kormány egyszer a pozitivumrol is jelentést tenne?
-
Nem gondoltál még arra, hogy hányszáz ezer ember életét sikerült megmentenünk, hányszáz ezer ember nek sikerült egy fedelet adni, egy perspektivát, hány gyereket mentettünk meg traumatikus körülmények közül, menyien járnak közüllük iskolába, tanulnak élni, érezhetnek emberiességet, tanulhatnak demokratikus példákbol...

(Tekintve, hogy Te azzal jöttél, hogy ott élsz ahol a menekültek milliói vannak, majd arról beszéltél, hogy hányszáz embernek sikerült fedelet adni, hány gyereket mentettetek meg, biztos voltam benne, hogy nem Magyarországról beszéltél.)

Hogo100: A bádogváros Calaisnál? Szép teljesítmény.

Ernoe: Nem tudtam, hogy Calais Mo.-hoz tartozna?

Dereng valami?

VAGY esetleg azt akarod mondani, hogy Magyarországra vonatkoznak ezek a soraid: "Nem gondoltál még arra, hogy hányszáz ezer ember életét sikerült megmentenünk, hányszáz ezer ember nek sikerült egy fedelet adni, egy perspektivát, hány gyereket mentettünk meg traumatikus körülmények közül, menyien járnak közüllük iskolába, tanulnak élni, érezhetnek emberiességet, tanulhatnak demokratikus példákbol..." Akkor meg mi bajod van az országgal?

Igy van, nem Mo.-rol irtam elsösorban amikor fedelet kapott menekülteket mondtam, mert szinte nincs is menekült Mo.-on.
-
En csak arra kértelek, hogy a sok negativ élményt, a sok kiadást és fáradságot vessed össze a sikerekkel. Beszél a magyar közmédia egyálltalán ilyenröl?
-
Verschiedene-Herkuenfte2-685.jpg

-


-
A kormányfötök szerint csak azonos ethnikumu társadalom lehet boldog és eredményes.
En nem látok ilyen korlátokat.
 
Nem "polkorrekt" viszont legalább őszinte. Brutálisan őszinte.

Aki valóban OTT lakik:

Toroczkai László:
"Kezd elegem lenni abból az újabb nemzetközi lejáratókampányból, amelyet ismételten Magyarország ellen indítottak külföldről, s amelyhez néhány magyarországi nemzetellenes médium is csatlakozott.

NEMZETELLENES. Hm. De jó szó ez a cikkben. Igazi hangulatkeltő/fokozó. Alkalmas az érzelmek felkorbácsolására, és a logikai gondolkodás kikapcsolására.

Hm, még ismerősnek is tűnik. Mikor is volt ez oly gyakorta használva, mikor is... Megvan! Tudom már! A NYILAS RENDSZERBEN, Szálasi idejében! Amikor a „mélymagyarok” voltak uralmon, és a szittya értékeket akarták uralomra juttatni a nemzetellenesekkel szemben, bizony!

Látom Magyarország valóban jobban teljesít. Sikerült már visszamennie a múltba nagyjából 70 évet. Még egy kis igyekezet és eljut a legsötétebb középkorig...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,802,728
Tagok
615,771
Legújabb tagunk
MARIA NOGUEIRA
Oldal tetejére