2012-a Nap ötödik korszakának utolsó éve

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Igazad lehet, mert a metafizika és a kvantumfizika néhány ponton gyanúsan hasonló következtetésekre jut...

Amit pedig a naptevékenységről írsz: ebben a könyvben Cotterell is arra a végkövetkeztetésre jut, hogy a maják által említett teremtési ciklusok a Nap mágneses mezejének megfordulására vezethetők vissza. A Napból a földre akadálytalanul érkező részecskék mutációt okoznak az élőlények DNS-ében. Kérdés, hogy marad-e olyan életképes lény, amelynek a mutáció a hasznára válik.:rolleyes:
 

Kristvan

Állandó Tag
Állandó Tag
Beszélnek arról is, hogy 3. dimenziónkból a 4. dimenzióba sikerül felemelkednünk.
Hathorok: ∆ A Vénusz 4. dimenziós lényei. Jóval fejlettebb a civilizációjuk a miénknél. Segítséget nyújtottak Egyiptomban a Szfinx és a három nagy piramis létrehozásában. Folyamatos segítőink fejlődésünk rögös útján. Tanításuk alapja a hang használata. 3-5 méter magasak. Ez a magasság jellemzi a 4. dimenzióbeli lényeket.
Több helyen hallottam, hogy az új generáció szülöttei(gyermekek,kristály és indigó gyerekek) már nem 46 kromoszómával rendelkeznek, hanem 48 esetleg 50 kromoszómával. Ez persze nagyon könnyen vizsgálható mikroszkóp alatt,de ez is egy titok, ami nem tudódhat ki, vagy egyszerű kitaláció. Mindenesetre nem szabad kizárni ezen dolgok valóság alapját.
Szóval lehetségesnek tartom, hogy eleve bele van építve a DNS-ünkbe, hogyha 8 Hz-ről 13 Hz-re emelkedik a Föld-Anya rezgésszáma, kvázi átkerülünk a 4.dimenzióba,a génjeink aktiválódnak, és alkalmazkodunk igen gyorsan az új körülményekhez. És amikor az embert életre hozták, már akkor benne volt ez az alkalmazkodás a génjeinkben.
 

Arima3

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez nem hit kérdése!
Szépen hangzik ez az együttállásos dolog, csak az a baj vele, hogy nem igaz.;)
Ilyen lesz 2012 dec. 21-én a bolygóállás Naprendszerünkben. Én nem látok semmi különöset, de attól persze még lehet.
wspace.jpg
 

Arima3

Állandó Tag
Állandó Tag
Hol van itt az együttállás?;)
Egyébként földi nézőpont kell, mert hát ugye mi itt vagyunk.
Ez nem "földi" nézőpontból van, hanem a bolygók egymáshoz viszonyított helyzete alapján. Vagyis, ha pl. abban az időpontban a Jupiter és a Föld között van/lesz a Nap, akkor az ábra ezt mutatja is. Ha azt a kis pirosat - vagy inkább sárgás - veszem Marsnak, akkor három kicsi közül az egyik a Föld. Picit mintha kékes is lenne. :) A Merkur szerintem nagyon közel van a Naphoz, szinte egyben van vele ábrázolva.
Egyébként a Jupiter, a Nap és a Szaturnusz van kiemelve itt, a cikk angolul van, és elég hosszú.

A kép bal felső sarkában ott van, hogy a Naprendszer felülnézetből.
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Ilyen lesz 2012 dec. 21-én a bolygóállás Naprendszerünkben. Én nem látok semmi különöset, de attól persze még lehet.
wspace.jpg

Nem akadékoskodni akarok, csak megjegyezném, hogy ez egy két dimenziós fotó (nem is lehet másmilyen;)). Ki tudja, lehet, hogy van olyan nézőpont valahol az űrben, amelyből síkban létrejön az "együttállás".
 

Arima3

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem akadékoskodni akarok, csak megjegyezném, hogy ez egy két dimenziós fotó (nem is lehet másmilyen;)). Ki tudja, lehet, hogy van olyan nézőpont valahol az űrben, amelyből síkban létrejön az "együttállás".
A képet nem azért tettem fel, hogy vitát generáljak arról, van-e, lesz-e együttállás bármely bolygók között, hanem azért, hogy látható legyen, mi is az amiről beszélünk, ki ki olvassa le róla amit szeretne. Meg azért is, mert ha már összeszedünk sok mindent 2012-ről, akkor az hiszem belefér egy ilyen tájékoztatás is.
(A vastagon kiemelt szövegrészt nem értem. :confused: Megvilágítanád? )
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
A képet nem azért tettem fel, hogy vitát generáljak arról, van-e, lesz-e együttállás bármely bolygók között, hanem azért, hogy látható legyen, mi is az amiről beszélünk, ki ki olvassa le róla amit szeretne. Meg azért is, mert ha már összeszedünk sok mindent 2012-ről, akkor az hiszem belefér egy ilyen tájékoztatás is.
(A vastagon kiemelt szövegrészt nem értem. :confused: Megvilágítanád? )

Ne haragudj, én sem vitatkozni szerettem volna. Biztos nem megfelelően fogalmaztam. Csupán elgondolkodtam azon, hogy mi innen a Földről nézve belelátunk a csillagokba mindenféle alakzatokat, mert úgy látjuk az égboltot mint egy fotót. Azt meg köszönöm, hogy feltetted a képet, valóban jobb látni, hogy miről is beszélünk, hiszen már képesek a csillagászok jóval hamarabb kiszámolni a bolygók helyét egy adott időpontra.
 

Kristvan

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha mégis megtörténne a pólusváltás, és a Föld rezgésszáma megemelkedik, és felemelkedünk a 4. dimenzióba, várhatóan számtalan mesterséges tárgy erre nem lesz alkalmas. Nagyon valószínűnek tartják, hogy csak a természeti tárgyak, és az élőlények, a természetes anyagok tudnak majd csak felemelkedni, sőt nem is minden ember lesz erre képes. A legnagyobb esélye azoknak lesz, akik a kritikus időpontban meditálnak majd. Egyik ilyen meditációs módszer a Mer-Ka-Ba meditáció lesz:
Mer-Ka-Ba: ∆ Fény(Lélek)-Szellem-Test. Fénytest. A Mer-Ka-Ba meditációval létrehozott fénytest egy járművet alkot, mellyel az Univerzum bármely pontjába eljuthatsz.
Amikor létrehozod elméddel(Szellemeddel) a csillag tetraédert, és a két tetraédert ellentétes irányba kezded forgatni, ne feledd, hogy a meditációdnak szereteten kell alapulnia. Szívből.teljes lélekkel és Szeretettel kell végrehajtanod, hogy teljesen sikerüljön. Mesteséges Mer-Ka-Ba is létrehozható, de sikere nem garantált.
picture.php

Mivel a kollektív tudat ereje teremtő erővel fog bírni, nem szabad félned, nehogy a félelmeid határozzák meg sorsod és helyed, nehogy megteremtsd magad köré a félelmeid világát. Pozitívan állj az új helyzethez. Szeretettel és Önzetlenséggel, félelem nélkül indulj el. Az Önző, anyagi javaikat féltő, szeretet nélküli emberek vagy megrekednek a 3.dimenzióban, vagy egyszerűen megsemmisítik magukat negatív gondolataikkal.
 

Kristvan

Állandó Tag
Állandó Tag
Drunvalo Melchizedek leírása szerint(Drunvalo Melchizedek-A Fény Kígyója 2012 után) A Föld forgási tengelyének elmozdulása a mérvadó.
Tehát képzeljük el miként forog a Föld a tengelye körül. Hosszabbítsuk meg ezt a tengelyt úgy, hogy a Tejút nevű galaxis, az a galaxis melyben a mi naprendszerünk is helyet foglal, tehát, hogy a Föld forgási tengelyét meghosszabító egyenes éppen "átszúrja" a Galaxis középpontját(egyre többen támasztják alá, hoy a galaxisok középpontja egy-egy fekete lyuk). Nos ez az esemény, amikor a Föld éppen "átlövi" a fekete lyukat, csak 25.920 évenként következik be. Bár talán most éppen ez következik. Egyéb 25.919 évben ez a tengely karikázik és egy ellipszist ír le. Az ellipszis egyik csúcsánál lő, ilyenkor, vagyis 25.920/2=~13.000 év után pólusváltás történik, de a tengely által bejárt ellipszis legtávolabbra kerül a kozépponttól. Ezt követően ismét eltelik ~13.000 év, és ismét helyben vagyunk, megcélozhatjuk a galaxis középpontját, ismét lezajlik egy pólusváltás. Ha az ellipszist felosztjuk 12 egyenlő részre, és elnevezzük őket a csillagjegyek alapján, akkor egy csillagjegyben 25.920/12=2160 évet tölt a Föld és forgástengelye. Most a vízöntő csillagjegye, un. Yugája következik. Ez a Föld "témája" a többiről már írtam, hogy a galaxis is forog egy nagyobb rendszerben, mely ismétlődik, és ott is valamiként visszatér a galaxis egy ciklus elejére, mely 16 Milliárd éves. Tehát több nagyobb ciklus is véget ér, és kezdődik újra valamikor 2012 körül, melyet a Mayák megjósoltak, és egyúttal befejezettnek is tekintették a naptárjukat, mivel nem tudták, vagy ha tudták, hát titokként őrzik, mi fog igazán történni.
picture.php
 

Arima3

Állandó Tag
Állandó Tag
Már ne haragudj meg kedves Kristvan, de én vitatnám az itt leírtakat, azzal együtt, hogy minden tiszteletem Drunvalo Melchizedeké.
Hosszabbítsuk meg ezt a tengelyt úgy, hogy a Tejút nevű galaxis, az a galaxis melyben a mi naprendszerünk is helyet foglal, tehát, hogy a Föld forgási tengelyét meghosszabító egyenes éppen "átszúrja" a Galaxis középpontját
Véleményem szerint sosem fogja átszúrni a forgástengely meghosszabbítása a galaxisunk középpontját. Egyszerűen azért, mert nem is arrafelé van a Tejútrendszer középpontja, amerre a forgástengely mutat. Feltételezem egyébként, hogy a forgástengely északi végével szeretnéd átszúrni a fekete lyukat. A forgástengelynek legalábbis az északi vége, - mert ugye ezt tudjuk szemügyre venni nap mint nap - jelenleg a Kis Medve alfája felé mutat, de ha figyelembe vesszük a precesszió miatti helyváltozását a pólusnak, akkor sem mutat sosem a galaxisunk közepe felé. A precessziós kört (és nem ellipszist) egy tekintettel be tudjuk fogni az északi féltekén, (nagyjából Kis Medve, Cepheusz Herkules, Lant, Sárkány, és Hattyú csillagképek) a Galaktika középpontja viszont a Nyilas csillagkép irányában van, tehát homlokegyenest másfelé. A déli pólussal sem lehet átszúrni a középpontot, mert decemberben éppen a Nyilas csillagképben kel fel a Nap, tehát nem lesz a déli pólus irányában sem.
Az viszont igaz, hogy 2012 decemberében a Naprendszerünk síkja éppen metszi majd a Tejútrendszer síkját.
galaxy5.jpg

Ha az ellipszist felosztjuk 12 egyenlő részre, és elnevezzük őket a csillagjegyek alapján, akkor egy csillagjegyben 25.920/12=2160 évet tölt a Föld és forgástengelye.
Az ellipszist fel lehet osztani 12 egyenlő részre, de nem a precessziós kört (és nem ellipszist), hanem az ekliptikának nevezett pályát, ami a Föld éves pályája a Nap körül, és valóban ellipszis alakú, ráadásul valóban az említett 12 állatövi jegyen megy keresztül jobban mondva ennek a 12 csillagképnek a hátterében vonul el a Nap látszólagos éves pályája során. Amúgy meg miért is neveznénk már el az állatövi csillagképekről azt a kört, mikor megvan azoknak a saját nevük. (Csak nem 12. )Azt már nem is említem, hogy az a 12 csillagkép egyáltalán nem egyenlő területű, de ezt hagyjuk. )Az a gyanúm, hogy itt a tavaszpont precessziós változásáról van igazából szó, mert az halad végig a 12 állatövi jegyen.
Most a vízöntő csillagjegye, un. Yugája következik.
És a tavaszpont közeledik most épp a Vízöntő felé.
Egy nagyon ritka kozmikus szintű bolygó együttállás várható, ahol nem csupán a naprendszerünk bolygói, de a naprendszerünk, a galaxisunk is egy síkba kerül. E
Bolygó együttállásról nem tudok, pedig utána néztem, de valóban lesz egy olyan és tényleg ritka együtállás, amikor a Föld , a Nap, és a galaxisunk középpontja kerül egy vonalba. A Naprendszer és a galaxis nem fog egy síkba kerülni, hanem metszi egymást. Helyesebben a kettőnek a síkja. Ugyanis a Naprendszer ekliptikus síkja úgy metszi majd a Galaktika centrumát, hogy a Föld éppen a téli napforduló pillanatában esik egy vonalba azzal.
Tehát valami olyasmi ez, mint amikor nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeszeket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
Ezzel együtt, ha valamit nem jól értelmeztem a leírásodból, akkor elnézést kérek.
 

Kristvan

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm a tájékoztatást. Természetesen nem haragszom. Ez a fórum azért van, hogy mindenki hozzáadja a 2012 témához, amije van. Ha valami nem pontos, vagy nem helyes, természetesen ki lehet javítani. Én nagyon amatőr vagyok csillag és bolygóállás terén. Bizonyára pontos a meghatározásod, és jól bizonyítotottad igazad. Én szellemi és lelki utat járok, és nem vagyok bizonyos ezekben a dolgokban. Amit mások mondanak, vagy leírnak, azt nem tudom megkérdőjelezni. Én érzésekkel, megérzésekkel, életfelfogással foglalkozom elsősorban, melyhez legtöbbet a hermetika adja számomra.
Kedves Arima3 ha bővebben tudnál ezekről írni, és az egyszerűen fogalmazva közérthető lenni, szerintem rajtam kívül sokan hálásak lennének érte. Vagy félreértettem az álatalam olvasottakat, vagy nem volt pontos, amit olvastam.
Köszönöm helyesbítésed.
picture.php
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag


Tudom, hogy ez nem lesz kielégítő fordítás, de ezt tudja a Google-fordítója. A honlapon olvasva jobban érthető, főleg, hogy ott az ábrákat is láthatjuk.

A hozzászólásokból csak az első hatot másolom be, mert azok is érdekesek:

A jelen tanulmány a következőképpen lehet ábrázolni, megfelel a zárójelentés Nemesis hely a környéken, a Nyilas, Nyilas vagy megszakítását a részletes feltételeket a munkalapok StarViewerTeam, hogy időközben már vizsgálja, mivel a július 17 2009.
A gyártási dátumok, útvonalára, szerkesztő, és-hitelesítési tanulmány a szerkesztő bizottság Team, a következők:
szerkesztése háttér jelentés: 10-október 2009
korrekciója a jelentést, és első kiadása: október 25, 2009. ellenőrzése és expozíció Nemzetközi Bizottsága a Független Astrophysics: február 10., 2010. StarViewerTeam. 4 .- jóváhagyása az irat 2010. Február 20.
Következő, beszéljük a digitalizált formában a jelentésben:


1. Kedves Team, Köszönjük ezt a munkát, amely kétségtelenül nagyon értékes, és nem vagyok biztos, hogy helyesen értem azokat, akik nem rendelkeznek a szakma az asztrofizika.
Lenne a feladata a nyilvánosságra hozatalt, miszerint laypeople hogy magunknak egy jobb ötlete annak hatását.?
Például, ha jól értem, a oldalon. 9 Ez a távolság az objektum 1984 223,06. Au, (fig.10) és a 2009-es év a 223,09 AU (ábra 15).
Ez azt jelenti, hogy az objektum továbbra is stabil pályára, mint amelyek a távolságok.?
Üdvözlettel,


2. Tudomásul veszem, hogy én legalábbis nem tudományos, vagy ilyesmi, vannak képek a Google is jobban néz ki, Planet X, ahogy hallottam, több és ő (vagy conodico mint Lucifer, Nibiru, a nagy kígyó, stb) van egy elliptikus viselkedés az útját összehasonlítva a naprendszerben.
Tart a 12.000 évben megfordulni, mint az elliptikus és nem követi ugyanazt a mintát a bolygók a Nap körül teszi, úgy tűnik, hogy az egysége távolság AU stabil marad, és majdnem egyenlő vagy nem, így is megy a hely.
Ha az volna a toll és papír lehetne megmagyarázni, hogy jobb.
Biztosan megtalálja a képet most láttam a google egyértelmű minden kétséget lássuk csak, ha találok egy és posted a link


3. Helló! Valaki tudta megmagyarázni, hogy miért egyszerűen annyira közel nem látjuk. (Én is kérni, ha valaki ismeri az elméletet Anatolij Fomenko arra a téves kronológia történelem lehet)

4. Elméletileg messze Plútó pályája talán még Jupiter-méretű egységek, de soha nem derült fény, amelyeknek nincs fény vagy más tulajdonságait masszív szervek rendkívül nehéz kimutatni.
A feltételezett barna csillag sokkal kisebb, mint a nap nem süt, és ehhez képest, de alig van ilyen típusú kimutatható sugárzás.
Pluton a mi Napunk egy fényes folt csak messze, messze a nap talán csak egy fényes csillag az égben, és nem lehet nem azonosíthatók könnyen jupiter ...
emiatt ez lehetséges, elméletileg, egy barna csillag a mérete és jellemzői nem lehet könnyen feltárni a földről.

5.

Jó ... jó tanulmány! és köszönöm a régóta várt ezeket az információkat.
Én nem blokkolja a mutató készült barna törpe tárgy a parttól 3.500-5.200 AU táblázatban a 4. oldalon, de később, a következtetéseket (és az egész vizsgálat) azt mondják, hogy körülbelül 223 AU. Ezért nem a barna törpe. Másik kérdés: ha a pálya közel kör alakú, akkor a távolság a Nap többé-kevésbé állandó? ha igen, milyen zavarokat okozhat "mind" a Nap, ha ez a helyzet?
Saját megállapításai azt jelzik, hogy Nemesis volna "indított" a "Planet X"-ba a naprendszer, vagyis nem erre mondják, csak egy hipotézis. Aztán a létezését "Planet X" továbbra is csak egy hipotézis / mítosz?
Hála a csapatok maguk idejében.

6.

A jelentés szerint, akkor is van némi bizonytalanság, mivel ez még mindig beszélünk egy barna törpe, amikor a jelentés azt mondja, hogy valószínű, hogy a testület a 0,16 Jupiter tömegek sokkal kisebb mint a Jupiter., hogy igen, egy szervezetet, amely nem ad tömeges beszélni egy bináris rendszert, de a bolygó pályáját, de nyilvánvalóan különbözik másoktól .... lehet egy bolygó Ennek a tömegnek az összes olyan eset, hogy mert te is így a barna törpe, így például az a Föld mágneses tengelye és a rendzavarás a Nap felszínén? pozitív, ha a hatása, hogy a Jupiter tömege a Nap és a Föld sokkal jobban érezhető, mint amennyit (alig észlelhető egyáltalán).
Mint te tud beszélni újra a következtetéseket, hogy ez egy bináris rendszer mérések elvégzéséhez, ha a tömeg nem tulajdonítottak neki, de csak egy kicsit több, mint 10%-a Jupiter tömegének?
Persze ha azt mondanám, egy kicsit buta bocsáss meg, mert nem vagyok asztrofizikus, vagy ilyesmi.

Ha valaki tud jobb fordítást...:656:
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
A Naprendszerünkön belül nem lesz semmi szokatlan együttállás, hanem a napunk lép a Galaxis egyenlítői síkjába 2012.12.21-én.
Az viszont igaz, hogy 2012 decemberében a Naprendszerünk síkja éppen metszi majd a Tejútrendszer síkját.
Bár nem mindenki szereti, ha az általuk betett anyagot az emberek megvitatják, esetleg nagyító alá veszik és megkérdőjelezik, mégis bátorkodom egy kicsit fenti kijelentésedet bizonyos perspektívába helyezni. Galaxisunk egyenlítői síkja egy konvenció, nem egy egzakt, mérhető valami. A 200-400 millárd csillag által alkotott Tejútrendszer galaxis méretei olyanok, hogy még napunk távolságát a galaktikus középponttól is csak +/- 1400 fényév (12,6 ×10^15 km!) pontossággal adják meg a csillagászok. A galaxis vastagságára is csak becslések vannak. Nagyjából 12.000 fényév (10^17 km). Galaxisunk nem egy szilárd test, így egyenlítője sem definiálható komoly tűréshatárok felvétele nélkül.

Ilyen becsléskülönbségek esetén annak meghatározása, hogy a Nap mikor is lép be pontosan galaxisunk egyenlítői síkjába legföljebb néhány évtizedes precizitással határozható meg. Az ismert bizonytalanságokat figyelembe véve azt mondani, hogy a Nap 2012 december 21.-én fog áthaladni a galaktikus egyenlítőn erősen vitatható. A Nap az 1998 +/- 18 év = 1980 - 2016 időszakban halad át galaktikus egyenlítő síkján. Szóval az is lehet, hogy már rég túl vagyunk rajta, és az is, hogy majd csak 2016-ban lesz szerencsénk.

De ez persze csak a jelenségek asztronómiai vonatkozása. Az emberek hitét tények és adatok nem mindíg befolyásolják számottevően (nem tagadom, ez sokszor jó is :D). Ha tehát valaki azt hiszi, hogy a Nap éppen 2012.12.21 fényes napján fog ezen "egyenlítő" síkjába lépni, ki vagyok én, hogy e hitnek ellentmondjak?
 

Arima3

Állandó Tag
Állandó Tag
Ilyen becsléskülönbségek esetén annak meghatározása, hogy a Nap mikor is lép be pontosan galaxisunk egyenlítői síkjába legföljebb néhány évtizedes precizitással határozható meg. Az ismert bizonytalanságokat figyelembe véve azt mondani, hogy a Nap 2012 december 21.-én fog áthaladni a galaktikus egyenlítőn erősen vitatható. A Nap az 1998 +/- 18 év = 1980 - 2016 időszakban halad át galaktikus egyenlítő síkján. Szóval az is lehet, hogy már rég túl vagyunk rajta, és az is, hogy majd csak 2016-ban lesz szerencsénk.
Ezzel abszolút egyetértek, - meg a hozzászólásod többi részével is, csak nem szeretek hosszabb szövegeket beidézni, - ugyanis az általad is említett hatalmas méretek miatt, az a bizonyos metszés akár 3 évtizedig is eltarthat. (szerencsére én nem írtam azt, hogy csak akkor jön létre a két sík metszése. :D:rolleyes:) Szerintem viszont a 2012 dec. időpont azért lehet érdekesebb, mert amint a nem tudom melyik hozzászólásomban csatolt képen is látszik, a Szaturnusz és a Jupiter szembenáll a Nap "két oldalán" . Dr. Rollin Gillespie azt feltételezi, hogy a Jupiter keringési ideje (11,86 év)és a napkitörések maximuma (11 év) között összefüggés állhat fent. A tudósok azt is megfigyelték, hogy amikor a két óriásbolygó a Szaturnusz és a Jupiter szembenáll, az extrém napkitöréseket okoz a 11 éves ciklusban, viszont ha nincs ez a szembenállás a 11 évenkénti naptevékenység maximuma nem annyira jelentős.
Én úgy tudom, hogy 1998-ban állt geometriailag legközelebb a két sík metszéspontja, akkor viszont nem volt naptevékenységi maximum.
(a vastagon kiemelt résszel viszont igazat kell adnom Kristvannak, mert ebből a szempontból valóban lesz említésre méltó bolygókonstelláció a Naprendszeren belül is.)
 

shanti

Állandó Tag
Állandó Tag
De ez persze csak a jelenségek asztronómiai vonatkozása. Az emberek hitét tények és adatok nem mindíg befolyásolják számottevően (nem tagadom, ez sokszor jó is :D). Ha tehát valaki azt hiszi, hogy a Nap éppen 2012.12.21 fényes napján fog ezen "egyenlítő" síkjába lépni, ki vagyok én, hogy e hitnek ellentmondjak?

Kedves Fagyis!

Tegnap a Tv-ban a Pataky Attila megmondta, hogy vége lesz a porhüvelyünknek 2012-ben(napot nem mondott:(), meg kvantum ugrás is lesz..és UFÓ-k is vannak de nem fotózza Őket.

Én meg itt énekelem a Kölyköd voltamot....:(:D

Szóval itt az ideje komolyan venni ezt a dolgot.:confused:...mer szót az Attila is...vége lesz a dalnak...de ami biztató, hogy a Lelkünk kvantum ugrik....(vagy nem értettem jól).

Bár biztos majd csak a Hívők ugorhatnak kvantumot a többi hitetlen galád pogánynak...maradnak az UFÓ-k mint halvány reménysugár...és a mayák ..

Köööölyköd vooltam.......:)
 

furrier75

Kitiltott (BANned)
amikor a két óriásbolygó a Szaturnusz és a Jupiter szembenáll,
(a vastagon kiemelt résszel viszont igazat kell adnom Kristvannak, mert ebből a szempontból valóban lesz említésre méltó bolygókonstelláció a Naprendszeren belül is.)

Sajnos az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez sem igaz.
A két bolygó adott időben 150 fokos szögben áll egymáshoz viszonyítva,
vagyis nem állnak szemben még megközelítőleg sem.:confused:
A Jupiter a Merkúrral és a Vénusszal fog akkor szembenállni.
 
Oldal tetejére