Minden pasi egyforma (?) (!)

m5gumimaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Egészenpontosan mivelis?
Pl:

Írtam én ott,de ha valóban meglepetést akarsz szerezni neki ahhoz ismerned is kell!Lehet a számára tetsző könyvtől egy vacsoráig sok minden,és egyénenként persze más!
Mivel a nők sem egyformák!
Van akit egy utazás hoz lázba van akit más,esetleg egy gyetyafényes vacsora vagy akár egyközös színház vagy mozi vagy csak egy gesztus értékű virág és egy együtt töltött este!
 

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

Többnyire varratni kell az öltönyt,de sikerült vennem is már több ízben is:)!
A sikerem titka:)???
Miért sikeres vagyok!
Olyan vagyok amilyen nagyon nem tudok alakoskodni és semmit nem teszek csak azért hogy valakinek tetszek!
Talán az hogy vidám az alaptermészetem!Bár bevallom most egy oldalra regeltem ahol rövid időn belül sikerült nem hogy barátot,de egy letiltást begyűjteni!
Mondjuk lehet hogy a hölgynek nem tetszett hogy felhívtam a figyelmét a webkamera előtt pózolós másoknak kedvébenjáró pénzkereseten kívül kereshetne kicsit jobb megélhetést is!
Ő valahogy nem is Macizott:) más állatnévvel illetett:)!

Maci a webkamerás hölgyekre is van valakinek szüksége a világban. Van rá igény. Meg hát biztosan a hölgy sem érzi magát rosszul a webkamerés helyzettel. Ráadásul keres vele, többet, mint egy szolid, erkölcsös háziasszony. Vagyis anyagilag jobban megbecsült, mégha erkölcsileg, látszólag, el is ítéli őket a társadalom. Hát hagy csinálja. Szerintem.:cool:

Ahogy a "méreteidre" gondolok,(nem rosszra gondolni ám),hát hiszem,hogy varratnod is kell.
Figyelem!!!! Im egy ujabb cáfolat,hogy a fickók mind másak nem egyformák "egyformák"!
"Komám" csak sikeres vagy erre felé biztos,nézz (nem mézzz) már meg milyen hölgy koszoru vesz körül. Hát ez nem siker?
No küldök haverilag valamit:
http://www.youtube.com/watch?v=YLLEBvwk3Vg

Sztem ez ami fontos,kik is vesznek körül......

Tudod én max.elitélem ama "hölgyeket", de "fickókat" is kortól független. akik nem szednek a saját hiszékenységükre tablettát,abból is napi 3x2-öt és rikitó pirosat,hogy ők milyen menők még "sztárolják" is magukat a "fertő tanya" oldalain Webkamera segitségével. Van mit mutogatniuk "biztos",de egy kérdés merül fel ilyenkor bennem: helyszin: ZOO, ki van a ketrecen innen és ki a ketrecen tul?!
Sajnálom,hogy "méz gyöjtőgetö" utadon ilyen kellemetlenség ért,de ugy lazán "fátylat rá",felejtsd el és ajánlanám maradj itt ahol is a küldött nóta szerint is állsz!

Na szép estét!

Jó reggelt! Szerintem te is a kör közepén állsz, itt nálunk is. Figyelünk rád, reagálunk rád, lehet, kicsit másként, mint Macira, de te magad is más vagy.
 

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
Ugyan nem kertmiveléssel, de szintén komoly problémával foglalkoztam. Mégpedig barátnőm fuvaroztam az egyik helyi mall-ba, u.i. - és most MACI(K) figyelem!- a nőnapi ajándékát szerette volna elcserélni. Valami objektivebbre... Szerelmétől kapott neglizsék (számszerint 2 darab) u.i. NEM tetszettek neki, a "maciját" meg nem akarta megsérteni. De a csere (a butikban ahol vásárolva lett, én nyomoztam ki :shock:) sajna nem jött létre, barátnőm felborzolódott, mert nyakán maradt a cucc. Sajnos nem dől belőle a romantika, igy nem kisebb fejfájásomba került, mig nyugtatgattam, hogy ottegyemegafeneazokatagöncöket, mérne viselné adandó alkalomkor...
Ment a komment, (néha hangosabban a kelleténél, az egész kávézó hallhatta), hogy mennyire nem értenek a férfiak a vásárláshoz, meg végülis semmihez (?!), mercsakazkellnekik... megmégahhosse... csakritkán...

Szóval alig vártam, hogy letegyem a lakása előtt, neglizséstül, problémástul, mindenpasiegyformástul.

:-D Ez jellemzően női hozzáállás. Meg jellemzően emberi, ami az ajándékozást illeti. Nem olyan az ajándék, aminek az ajándékozott örülhetne, hanem olyan, amilyen az ajándékozó. Vagyis nem arról szól az ajándék, amiről kellene. Azt meg illendőségből mégsem lehet mondani, hogy Drágám, én ezzel nem tudok mit kezdeni. Vegyük úgy, hogy inkább nem is kaptam tőled semmit, az még ennél is jobb. Pedig ez lenne az őszintébb megoldás.

Nem minden nő rajong a különféle neglizsékért. Azért az elgondokodtató, hogy vajon mennyire figyel az uriember a bartnőjére, ha még azt sem tudja róla, hogy örülne-e ilyen holmiknak... Vagy itt kezdődik az "átnevelés"? :D

Írtam én ott,de ha valóban meglepetést akarsz szerezni neki ahhoz ismerned is kell!Lehet a számára tetsző könyvtől egy vacsoráig sok minden,és egyénenként persze más!
Mivel a nők sem egyformák!
Van akit egy utazás hoz lázba van akit más,esetleg egy gyetyafényes vacsora vagy akár egyközös színház vagy mozi vagy csak egy gesztus értékű virág és egy együtt töltött este!

Igen, valahogy így!
Például én kapok néha jártunkban-keltünkben egy-egy szál vörös rózsát. Pl. a piacon, bevásárlás közben. Míg én válogatok az áruban, ő odaoson a virágoshoz, és vesz egy szál mezítllábas vörösrózsát, és amikor ocsudok a vásárlásból, a kezembe nyomja. Ezzel nagy örömet tud nekem szerezni, és annyira de annyira büszke tudok rá lenni. Viszem a szál rózsámat, és tudom kicsit minden nő irigykedik, hogy hú, ennek micsoda párja van. (pedig lehet, hogy nem is, de én így érzem, és nekem ez a fontos olyankor)

:D TH! Szerintem egy nő előbb vesz a párjának ikerkvertyogtatóblahamblömbikerékkelellátott termosztátot, ha az illető erre vágyik, mint csábos neglizsét. Bár nyakkendő ügyben mi sem vagyunk különbek. :)

Most találtam:

Nemrég valaki azt mondta nekem, hogy egy nőt igazán csak egy férfi szeretete és figyelme tud nővé varázsolni. Ma már tudom, hogy ez tévedés.
Egy nőt csakis saját női önbecsülése és önszeretete tud nővé varázsolni és ehhez senki más figyelme nem szükséges, mint a sajátja.
Abban a pillanatban, amikor egy másik embertől, akár egy férfitól függ az, hogy egy nő mennyire tiszteli és szereti önmagát, azt már függőségnek hívják és aki függő, az manipulálható.
 
E

elke

Vendég
ikerkvertyogtatóblahamblömbikerékkelellátott termosztátot és én ezt ki is tudom mondani bibiiiiii:p

Bizony elfelejtik az időnkénti, nem eseménytől függő virágot kis parfümöt vagy csokoládét.
Sok férfit maszírozok, mindenféléket tudok az életükről, konfliktusaikról-szeretőkről-kihülőben lévő házasságukról. A csendekről. Arról, hogy nincs szex. Amikor beszélgetünk és megkérdezem, mikor vettél neki utoljára virágot csak úgy elszörnyedve mondják, hogy ha most csak úgy vinnék neki egy virágot azt hinnák rossz fát tettem a tűzre....
-Mikor mentetek el egy moziba? Vacsorázni ? Büszkén elsorolják az időpontokat. És mikor mentél el vele KETTESBEN utoljára a gyerekek nélkül?
Nagy csend van. Akkor is amikor elkezdem kérdezni mikor, hogyan ismerkedtek meg, milyen volt a nő akibe beleszeretett és milyen sárkány lett mostanában. És akkor jönnek ők nállam terítékre :p Mit csinálsz egy napodon? Legtöbbször valahogy így néz ki felkelek megeszem a reggelit amit a párom készített elmegyek dolgozni, hazajövök 16 kor fáradt vagyok bedobok egy sört megvacsorázom kicsit a gyerekekkel vagyok, de idegesítenek mennem kéne tovább dolgozni a gép elé....aztán beesek az ágyba pénteken vagy szombaton van szex....
És mit segítessz otthon?? Csend van olyankor. Mikor vitted el a gyerekeket oviba, különfoglalkozásra stb? Ki használja a kocsit? Hát én! És az asszonynak van jogsija? Van! És hogyan viszi a gyerekeket oviba ? Biciglivel és hogy megy bevásárolni ? De a nagybevásárlásnál kocsival megyünk! Mondja büszkén. Mikor segítettél be a háztartásba? Mondjuk mosogatni? És mosni? Nem értek én ahhoz! Miért nem tudod betenni a ruhát és megnyomni a gombot? Porszívózni mikor porszívoztál????
Aztán átvesszük az otthon eltartott semmit nem dolgozó nő napi feladatait:-D Szépen komótosan sorolgatom, ha elakadna a nagy semmit tevés felsorolásába....Fogalmuk sincs mit csinál mikkel küzködik a párjuk nap mint nap. Hmmm azt hiszem volt olyan páciensem aki inkább urológushoz ment volna:lol: És mégis visszajönnek és elmesélnek dolgokat vágyakat és döbbent a csend amikor megkérdezem miért nem beszéled meg a feleségeddel? Mikor beszélgettetek azon kívül, hogy melyik számlát mikor kell befizetni utoljára arról , hogy milyen volt a napotok mit gondoltatok ne adj isten éreztetek:p .
A multkor az egyiket megkérdeztem milyen ruha volt ma reggel a feleségeden és fogalma sem volt, pedig csak 11 óra volt délelött:p
A piacon találkoztam egyszer egy kedves barátommal idős édesanyjának vett egy csokor virágot. Tudom minden héten bejön az egészcsalád, hoznak virágot elbeszélgetnek. Szépen élnek. 3 gyerekük van hangos szót sosem halottam közöttük. Ahogy beszélgettünk az asszonyát pillantottam meg a piaci sorok közt kezében teli kosárral kislánya a ruhája szegélyét fogta. Ránézek a barátomra látom ő is a feleségét nézi. Te mondom mért nem veszel neki is egy csokor virágot igazán nem drága! Hogy én? De én soha nem szoktam! Ne marháskodj már igazán megérdemli ez az asszony azt a kis figyelmet. De nem érted! Ha én most virágot veszek neki azt hiszi valami baj van. Visszahúzódtam. te tudod barátom. Elköszöntem ahogy ballagtam vissza vissza néztem rá kétségbeesetten nézte a feleségét majd a virágokat előszedte a péntárcáját majd zsebre vágta....valahogy belémégett ez a kép....
 
T

TH6777

Vendég
Szia!

Ezért jobb például úgy meglepni egy hölgyet ruhavásárlással ,hogy beülteted a kocsiba és elviszed hogy vegyen magának valami szépet és türelmesen végigvárod az összes megpróbált ruhát és nem hisztizel az ára miatt:)!

Ha meg meg akarod lepni inkább mással tedd!Nem hiszem hogy nekem sikerülne ruhát venni nőnek úgy hogy örüljön is neki!

Igy kellene,de ez esetben valóban "majdnem" minden férfi egyforma az "ügy" rendezését illetően,mert álltalában hogy is van ez?: "Drágám jön a szülinapod (sorolhatnám még miminden) tudod nekem dolgom van,adok -vegyél ki a kasszából pénzt és vegyél magadnak ami tetszik!" Mind ez jobb esetben megfejelve két "érzéki" csokkal csak hogy mihamarabb lelegyen tudva a "vásárlás közösen" program és egy esetleg jól eső gesztus,figyelmesség!
Természetesen azért a hölgyeknél is müködik ez csak Ők rafkosabbak és rutinosak!
1. Megoldják egyedül a meglepiket, (gyerek-kekkel,barátnő),
2. Közösen betérnek egy marketbe és a hölgy felajálja pl: " Macikám amig én a főzni valokat megveszem,Te nyugodtan nézelödjél csak a szerszámoknál".

Ugye ismerösek ezek a példák? Az biztos,hogy azért bekell ismerni a nők javára billen a mérleg pozitiv értelemben! Persze nekik azért előnyük,hogy kifinomultabb és biztos rálátásuk van a párjukat illető "kivánság listájukra",és maradjunk a ruhánál,a méretekre is!

Mivel már nem a fakerekes világban élünk amikor még 10 tojás vásárlása is közös program volt, bekell tudnunk mindkét nem oldaláról,hogy az egyszerübb megoldások idejét éljük,sajnos ezzel veszitve a másik félnek való örömszerzést,egyfajta tiszteletét és figyelmességünket.

Nem feltétlen biztos,hogy az álltalunk meglepetésnek vélt "akármi" az is lesz akinek szánjuk. Szerintem igen is meglehet ezeket a dolgokat beszélni,lehet közösen meglepiket venni egymásnak,sőt kellene,mert ha valoban annak szánjuk ha tudunk is róla még is boldogok leszünk,mert benne a szeretet,tisztelet,figyelmesség a másik iránt.
Figyelmesség: sztem akit szeretünk - akit szeretsz, öszintén és mindig a figyelmesség energiájával öleljük -öleld át,ez minden meglepetésnek szánt vásárlásnál is többet ér!


“Sokan elengedik az élet apró örömeit, miközben a nagy boldogságot várják.”
(Pearl Buck)

Szép napot!
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
:-D
Nem minden nő rajong a különféle neglizsékért. Azért az elgondokodtató, hogy vajon mennyire figyel az uriember a bartnőjére, ha még azt sem tudja róla, hogy örülne-e ilyen holmiknak... Vagy itt kezdődik az "átnevelés"? :D

Semennyire sem figyel a barátnőjére, tudnia, látnia kellett volna, hogy nem visel ilyen holmikat, vagy talán pont ezért, ilyesmiben szerette volna őt látni...
Kb 3 éves kapcsolat alatt, szinte minden ajándékát vagy becserélte, vagy továbbadta.Szerintem nem figyelnek eléggé egymásra.Viszont ennyi idő után, simán megbeszélhetné vele ezt az ajándékozási problémát. Barátnőm szerint nem lehet.
 
T

TH6777

Vendég
Jó reggelt! Szerintem te is a kör közepén állsz, itt nálunk is. Figyelünk rád, reagálunk rád, lehet, kicsit másként, mint Macira, de te magad is más vagy.

Köszönöm! Én is kivánom a jó reggelt és szép napot! Valoban más vagyok,mint mindenki más, és ugy gondolom lehetünk akárkik a milyenségünk számit,pláne egy adott közösségben.Hát még amikor ilyen remek teamban cseppenünkés vagyunk.Nem arra törekszem,hogy egyenlő legyek mással-másokkal,hanem elfogadom magam annak,olyannak ki vagyok.
Szerinted még hol?

"Fájdalmasan" tudatában vagyok tökéletlenségeimnek,(aki nincs,ott baj van), s ebben a megismerésben rejlik minden erőm.
Van egy elvem: TTF! =Tisztelet magam iránt! Tisztelet mások iránt! Figyelem mindenkire,minden iránt!

Szia!

:D TH! Szerintem egy nő előbb vesz a párjának ikerkvertyogtatóblahamblömbikerékkelellátott termosztátot, ha az illető erre vágyik, mint csábos neglizsét. Bár nyakkendő ügyben mi sem vagyunk különbek. :)

A nyakkendők a zsebkendők,zoknik korszaka lejárt.
Lehet azért a "neglizsé",selyem babydoll,stb, egyfajta "üzenet" közvetitést takar a másik felé? Végül is azt mondom a fene ette,ha egy neglizsével tudom páromnak kifejezni a Rá irányuló figyelmemet,esetleg meggyözni,bizonygatni szeretetemet! (ráadásul replay éveken,alkalmakon át).
A másik nem oldaláról nézve az ajándékozás esetleges "felhivás a keringőre" képét adhatja.

"Tőlünk függ minden, csak akarjunk." (Széchenyi István)

"Az élet ünnepnapok nélkül: hosszú út vendégfogadók nélkül." (Démokritosz)

Szép napot!
 

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm! Én is kivánom a jó reggelt és szép napot! Valoban más vagyok,mint mindenki más, és ugy gondolom lehetünk akárkik a milyenségünk számit,pláne egy adott közösségben.Hát még amikor ilyen remek teamban cseppenünkés vagyunk.Nem arra törekszem,hogy egyenlő legyek mással-másokkal,hanem elfogadom magam annak,olyannak ki vagyok.
Szerinted még hol?

"Fájdalmasan" tudatában vagyok tökéletlenségeimnek,(aki nincs,ott baj van), s ebben a megismerésben rejlik minden erőm.
Van egy elvem: TTF! =Tisztelet magam iránt! Tisztelet mások iránt! Figyelem mindenkire,minden iránt!

Szia!

Jelezni akartam, hogy nem csak itt vagy a kör közepén, hanem mindenütt. Végül is ezt az ember így éli meg, akár tudatában van, akár nem. Saját köreink közepén. Vannak körök, ahol jó lenni, ahol tényleg érzem, hogy középpontban vagyok, és van ahol nem. Ott talán nem vagyok a saját középpontomban. De ez túl mélyen szántó, és most nem vagyok erre hangolódva.

Érezd, hogy itt középen vagy!

A nyakkendők a zsebkendők,zoknik korszaka lejárt.
Lehet azért a "neglizsé",selyem babydoll,stb, egyfajta "üzenet" közvetitést takar a másik felé? Végül is azt mondom a fene ette,ha egy neglizsével tudom páromnak kifejezni a Rá irányuló figyelmemet,esetleg meggyözni,bizonygatni szeretetemet! (ráadásul replay éveken,alkalmakon át).
A másik nem oldaláról nézve az ajándékozás esetleges "felhivás a keringőre" képét adhatja.

"Tőlünk függ minden, csak akarjunk." (Széchenyi István)

"Az élet ünnepnapok nélkül: hosszú út vendégfogadók nélkül." (Démokritosz)

Szép napot!

Szép napot neked is! Irigylem a kokárdádat!

Nyakkendő az nálunk sem nyerő. Pedig nekem tetszik. Jó, oké, nem nekem kell viselnem. :)
Megértem, ha egy pasi, férj szeretné házi tündérét ledér neglizsékben látni. Az a nő, aki erre jó érrzékkel rá tud hangolódni, szerintem csatát nyer. Veszi a lapot, ha párjától ilyen öltözéket kap. Az a nő, aki nem nyitott erre, annak ez rosszul esik, és naná, hogy kiborul, mert azt az üzenetet kapja, hogy nem vagy eléggé nő. Meg azt, hogy a párja azt szereti benne, ami benne nincs is meg. Kínos helyzet.

Semennyire sem figyel a barátnőjére, tudnia, látnia kellett volna, hogy nem visel ilyen holmikat, vagy talán pont ezért, ilyesmiben szerette volna őt látni...
Kb 3 éves kapcsolat alatt, szinte minden ajándékát vagy becserélte, vagy továbbadta.Szerintem nem figyelnek eléggé egymásra.Viszont ennyi idő után, simán megbeszélhetné vele ezt az ajándékozási problémát. Barátnőm szerint nem lehet.

Tényleg nem lehet, vagy csak a barátnőd gondolja úgy, hogy nem lehet?

Ugye ismerösek ezek a példák? Az biztos,hogy azért bekell ismerni a nők javára billen a mérleg pozitiv értelemben!

Lehet, hogy a nők jobban tudnak, jobban szeretnek szervezni. figyelik az évfordulókat, és megszervezik az ünneplést. Bevallom, ezt én is szeretem. Aztán elvárom, hogy a férjem is szeresse. Mondjuk jól esne, de ha nincs így (már csak azért is, mert képtelen dátumokat megjegyezni, szerinte), akkor végül is megrendezhetem a saját ünnepeimet, amire meg már illik a résztvevőknek is készülni. Még csak nem is nagy sütés-főzésre gondolok, hanem pl.: Mi lenne, ha szerdán meghívnálak valahová egy finom kávéra? Mire ő: Minek? Tudod, hogy nem kávézom. Erre én: Tudom, de ez egy szülinapi kávézás lenne. Tudod, hogy akkor lesz a szülinapom.

És akkor már tudja, és akkor erre készülni fog. Vagy nem. :D

Bizony elfelejtik az időnkénti, nem eseménytől függő virágot kis parfümöt vagy csokoládét.
Sok férfit maszírozok, mindenféléket tudok az életükről, konfliktusaikról-szeretőkről-kihülőben lévő házasságukról. A csendekről. Arról, hogy nincs szex. Amikor beszélgetünk és megkérdezem, mikor vettél neki utoljára virágot csak úgy elszörnyedve mondják, hogy ha most csak úgy vinnék neki egy virágot azt hinnák rossz fát tettem a tűzre....

Szia Elke!!! Nagyon jót írtál! Igen, a pasik képesek így elrontani kapcsolatokat, mert azt hiszik...

De biztos vannak hasonló történeteid, amikor mi nők hisszük azt..., és rontjuk el ezzel a kapcsolatunkat.
 

atis777

Új tag
Ne minde férfi egyforma ugyanúgy mint a nők sem egyformák, vagyis minden ember más. Nem lehet minden embert ugyanazért szeretni.
 

m5gumimaci

Állandó Tag
Állandó Tag
ikerkvertyogtatóblahamblömbikerékkelellátott termosztátot és én ezt ki is tudom mondani bibiiiiii:p

Bizony elfelejtik az időnkénti, nem eseménytől függő virágot kis parfümöt vagy csokoládét.
Sok férfit maszírozok, mindenféléket tudok az életükről, konfliktusaikról-szeretőkről-kihülőben lévő házasságukról. A csendekről. Arról, hogy nincs szex. Amikor beszélgetünk és megkérdezem, mikor vettél neki utoljára virágot csak úgy elszörnyedve mondják, hogy ha most csak úgy vinnék neki egy virágot azt hinnák rossz fát tettem a tűzre....
-Mikor mentetek el egy moziba? Vacsorázni ? Büszkén elsorolják az időpontokat. És mikor mentél el vele KETTESBEN utoljára a gyerekek nélkül?
Nagy csend van. Akkor is amikor elkezdem kérdezni mikor, hogyan ismerkedtek meg, milyen volt a nő akibe beleszeretett és milyen sárkány lett mostanában. És akkor jönnek ők nállam terítékre :p Mit csinálsz egy napodon? Legtöbbször valahogy így néz ki felkelek megeszem a reggelit amit a párom készített elmegyek dolgozni, hazajövök 16 kor fáradt vagyok bedobok egy sört megvacsorázom kicsit a gyerekekkel vagyok, de idegesítenek mennem kéne tovább dolgozni a gép elé....aztán beesek az ágyba pénteken vagy szombaton van szex....
És mit segítessz otthon?? Csend van olyankor. Mikor vitted el a gyerekeket oviba, különfoglalkozásra stb? Ki használja a kocsit? Hát én! És az asszonynak van jogsija? Van! És hogyan viszi a gyerekeket oviba ? Biciglivel és hogy megy bevásárolni ? De a nagybevásárlásnál kocsival megyünk! Mondja büszkén. Mikor segítettél be a háztartásba? Mondjuk mosogatni? És mosni? Nem értek én ahhoz! Miért nem tudod betenni a ruhát és megnyomni a gombot? Porszívózni mikor porszívoztál????
Aztán átvesszük az otthon eltartott semmit nem dolgozó nő napi feladatait:-D Szépen komótosan sorolgatom, ha elakadna a nagy semmit tevés felsorolásába....Fogalmuk sincs mit csinál mikkel küzködik a párjuk nap mint nap. Hmmm azt hiszem volt olyan páciensem aki inkább urológushoz ment volna:lol: És mégis visszajönnek és elmesélnek dolgokat vágyakat és döbbent a csend amikor megkérdezem miért nem beszéled meg a feleségeddel? Mikor beszélgettetek azon kívül, hogy melyik számlát mikor kell befizetni utoljára arról , hogy milyen volt a napotok mit gondoltatok ne adj isten éreztetek:p .
A multkor az egyiket megkérdeztem milyen ruha volt ma reggel a feleségeden és fogalma sem volt, pedig csak 11 óra volt délelött:p
A piacon találkoztam egyszer egy kedves barátommal idős édesanyjának vett egy csokor virágot. Tudom minden héten bejön az egészcsalád, hoznak virágot elbeszélgetnek. Szépen élnek. 3 gyerekük van hangos szót sosem halottam közöttük. Ahogy beszélgettünk az asszonyát pillantottam meg a piaci sorok közt kezében teli kosárral kislánya a ruhája szegélyét fogta. Ránézek a barátomra látom ő is a feleségét nézi. Te mondom mért nem veszel neki is egy csokor virágot igazán nem drága! Hogy én? De én soha nem szoktam! Ne marháskodj már igazán megérdemli ez az asszony azt a kis figyelmet. De nem érted! Ha én most virágot veszek neki azt hiszi valami baj van. Visszahúzódtam. te tudod barátom. Elköszöntem ahogy ballagtam vissza vissza néztem rá kétségbeesetten nézte a feleségét majd a virágokat előszedte a péntárcáját majd zsebre vágta....valahogy belémégett ez a kép....


Szia!

Lehet ilyen téren jó is ilyen kis dinkának lenni mint én vagyok!
Nagyon egyszerűen gondolkodom és nem kombinálok bele dolgokat!Valahol egy nagy gyerek vagyok és ha valamit szeretnék akkor meg is teszem sőt!
Az agyam mindig meglepiken jár,a mentőben játékot hajtogatok ha van idő rá a gyerekeknek(menetlevélből madarat vagy mást),szinte mindig mosolygom!Volt hogy majdnem egy nap múlva jöttem rá hogy le akartak szidni,mivel első körben viccnek hittem(csak mikor elmeséltem akkor esett le)bár a"szidáskor"végül mindketten mosolyogtunk!
Hiszek a mesékben hogy lehet boldogan élni és ez is mire vágyom(nem keresem a hibákat és tudok örülni a nyakkendőknek is)!
Ha mindenben a jót látod meg minden jó lesz!
 

m5gumimaci

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet, hogy a nők jobban tudnak, jobban szeretnek szervezni. figyelik az évfordulókat, és megszervezik az ünneplést. Bevallom, ezt én is szeretem. Aztán elvárom, hogy a férjem is szeresse. Mondjuk jól esne, de ha nincs így (már csak azért is, mert képtelen dátumokat megjegyezni, szerinte), akkor végül is megrendezhetem a saját ünnepeimet, amire meg már illik a résztvevőknek is készülni. Még csak nem is nagy sütés-főzésre gondolok, hanem pl.: Mi lenne, ha szerdán meghívnálak valahová egy finom kávéra? Mire ő: Minek? Tudod, hogy nem kávézom. Erre én: Tudom, de ez egy szülinapi kávézás lenne. Tudod, hogy akkor lesz a szülinapom.

És akkor már tudja, és akkor erre készülni fog. Vagy nem. :D

Ez tetszik, aranyos(hajlamos vagyok én is elfelejteni dolgokat),de van sok noteszem és határidőnaplóm:)!

És akkor már csak az a fontos, hogy a noteszt meg a határidőnaplót el ne felejtsük megnézni. :D


Igen ez így van,de már vannak telefonok is amik jeleznek ha beírja az ember(a technika nekünk dolgozik):)!
 

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez tetszik, aranyos(hajlamos vagyok én is elfelejteni dolgokat),de van sok noteszem és határidőnaplóm:)!

És akkor már csak az a fontos, hogy a noteszt meg a határidőnaplót el ne felejtsük megnézni. :D

És mit segítessz otthon?? Csend van olyankor. Mikor vitted el a gyerekeket oviba, különfoglalkozásra stb? Ki használja a kocsit? Hát én! És az asszonynak van jogsija? Van! És hogyan viszi a gyerekeket oviba ?

Magunkra ismertem. :-( Mindkettőnknek volt már akkor jogsija, volt egy kocsink, amit ő használt, de a gyerekekért én mentem, gyalog jöttünk haza a Ferdinánd hídon... Volt ennél kicsit cifrább is. :-( Én meg elviseltem. :-( Elfogadtam!!! :confused: Most meg ugye milyen szépen élünk. És nem érti, hogy a vejei miért viselkednek úgy, ahogy... szóval én még emlékszem rá, ahogy ő egykor.
 
T

TH6777

Vendég
Jelezni akartam, hogy nem csak itt vagy a kör közepén, hanem mindenütt. Végül is ezt az ember így éli meg, akár tudatában van, akár nem. Saját köreink közepén. Vannak körök, ahol jó lenni, ahol tényleg érzem, hogy középpontban vagyok, és van ahol nem. Ott talán nem vagyok a saját középpontomban. De ez túl mélyen szántó, és most nem vagyok erre hangolódva.

Érezd, hogy itt középen vagy!

Köszi! Csatlakozom az előttem felszólalóhoz és azt mondom:
ez most "meghaladná" a képességeimet oly pihentető
napon.

Szép napot neked is! Irigylem a kokárdádat!

Nyakkendő az nálunk sem nyerő. Pedig nekem tetszik. Jó, oké, nem nekem kell viselnem. :)
Megértem, ha egy pasi, férj szeretné házi tündérét ledér neglizsékben látni. Az a nő, aki erre jó érrzékkel rá tud hangolódni, szerintem csatát nyer. Veszi a lapot, ha párjától ilyen öltözéket kap. Az a nő, aki nem nyitott erre, annak ez rosszul esik, és naná, hogy kiborul, mert azt az üzenetet kapja, hogy nem vagy eléggé nő. Meg azt, hogy a párja azt szereti benne, ami benne nincs is meg. Kínos helyzet.

Köszi!
Végül is nem a ruha teszi ..........,de azért csak "gentlemanusosabbá" tesz egy izléses nyakkendő! Habár azért nyakkendő helyett ott a "flexibilis poráz" aminek ugye a "markolata" 99%-ban mégis csak a nők kezében van.:D
Neglizsé,nyakkendő, tők mindegy azt kell betudnunk,hogy
valojában a szépség mindenütt ott van, és nem rajta múlik, hogy ha mégsem látjuk meg azt!

Jut eszembe,hogy a topik témához közelitsünk:

Ciki de ebben tényleg egyforma a férfi "nép" 90%-a:

Mi a különbség a Kenguru és a férfiak között?
Igazán semmi,mert általában mindkettőnek üres az erszénye, és csak a farkukra tudnak támaszkodni:D:D

...... refrén "módositás":nem a ruha tralalala

http://www.youtube.com/watch?v=ke4dwJqdBvY

Igen ez így van,de már vannak telefonok is amik jeleznek ha beírja az ember(a technika nekünk dolgozik):)!

Ád 1. micsoda flanc.Mobiltelefon. És,ha "mellé" ütünk a bejegyzésnek?
Ád 2. hu tiszta ciki,hogy a technikára támaszkodni:D
 
T

TH6777

Vendég
Lehet, hogy a nők jobban tudnak, jobban szeretnek szervezni. figyelik az évfordulókat, és megszervezik az ünneplést. Bevallom, ezt én is szeretem. Aztán elvárom, hogy a férjem is szeresse. Mondjuk jól esne, de ha nincs így (már csak azért is, mert képtelen dátumokat megjegyezni, szerinte), akkor végül is megrendezhetem a saját ünnepeimet, amire meg már illik a résztvevőknek is készülni. Még csak nem is nagy sütés-főzésre gondolok, hanem pl.: Mi lenne, ha szerdán meghívnálak valahová egy finom kávéra? Mire ő: Minek? Tudod, hogy nem kávézom. Erre én: Tudom, de ez egy szülinapi kávézás lenne. Tudod, hogy akkor lesz a szülinapom.

És akkor már tudja, és akkor erre készülni fog. Vagy nem. :D

Igen ebben van valami,de azért sztem a nők életében azért több szabad választás van az egyes szerepek megválasztásában,persze azért a szerepváltások a férfiak életében is jelen vannak,kellene lenniük csak ők "gyengébbek" ezzel boldogulni.
Véleményem szerint a férfiak "felejtése" (lehet direkt-véletlen) adhat-na egyfajta lehetőséget a változtatásra,mert igy az eltelt és egymással leélt éveinkben önmagunkban a mélyen beépült információinkat eszünk ágába sincs megkérdőjelezni,semmilyen formában,gondolván mi mindig jól és jókor tesszük,adjuk amit a társunknak,ami közelsem biztos. Azt gondolom,hogy egy idő után baromi jó dolog a "régi"- új befogadása és annak ismételt elfogadása,mint pl a kezdetek kezdetén.

Valamikor az 1800-as években mondta egy francia prédikátor
MONOD ADOLF, hogy:

"Bátran merem állitani,hogy a legnagyobb befolyást,ami csak van a földön,úgy a jóban,mint a rosszban,
a Nők csendes és észrevétlen hatása gyakorolja."

Ha jól belegondolunk ez azért igy van.

"Ha a nő megadja az elismerést a férfinak, maga is megkapja azt."
No csak "szervirozáson" mullik.
 
T

TH6777

Vendég
Magunkra ismertem. :-( Mindkettőnknek volt már akkor jogsija, volt egy kocsink, amit ő használt, de a gyerekekért én mentem, gyalog jöttünk haza a Ferdinánd hídon... Volt ennél kicsit cifrább is. :-( Én meg elviseltem. :-( Elfogadtam!!! :confused: Most meg ugye milyen szépen élünk. És nem érti, hogy a vejei miért viselkednek úgy, ahogy... szóval én még emlékszem rá, ahogy ő egykor.

No ezek a tipikus esetek azt gondolom sokaknak ismerős és nagyon hasonlóak életünk "egy" bizonyos szakaszától,amikor már tényleg nem is számit a "neglizsé" sem.Persze mindenkié más és másként,de a lényeg és az alap ugyan az.Azért az is közre játszhat bizonyos "felejtésekben"Tisztelet a jelenlevőknek és kivételeknek, hogy sajnos sok varázsának fele,(vagy még több is) mindig "dekoráció" és ezt a dekorációjukat előszeretettel is használják a férfi "néppel" szemben.
Érti csak kezelni nem tudja,mert szembesül önmaga általiakkal,ami egykoron netán természetes volt számára,de mára már szemet szúr,ha másnál tapasztalja,látja azon hibákat.

Nagy hibának tartom,hogy mindig nagy boldogságot,sok sok szeretetet,figyelmet várunk a másiktól (mindkét nemre vonatkoztatom) és sajnos ezek az "elvárások" lesznek pont az akadálya a boldogságunknak. No ebben is másak a nők és a férfiak,nincs egyforma!

Kis humor,de van benne valami:

A nők is és a férfiak is rendesen hasonlitanak a torony tetején lévő "szélkukurikuhoz",mert csak akkor nyugszik el és állapodik meg, ha: hihihi.......berozsdásodik!:D No mi meg ha "tulkorosak" leszünk!

"Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor a férfi már az utolsót is elfelejtette."

Nem igy van?

"Férfiembernek a feleség hű társ, öröm kútja, s jó menedék."

http://www.youtube.com/watch?v=NcGDaWiVsLY

Szép estét!
 
Oldal tetejére