Minden pasi egyforma (?) (!)

evajudit témája a 'Nő és férfi' fórumban , 2006 December 20.

 1. Vadméz

  Vadméz Állandó Tag

  Gratulálok! Csak így tovább!
   
  Manciborsó kedveli ezt.
 2. Én nem néztem a bankszámláját, mert nem volt neki...Minden pénzét átadta az élettársának, akitől "persze" /állítólag el akart költözni....Én meg elhittem....Én etettem, vettem neki a gyógyszereket ha beteg volt, mégsem voltam elég jó neki, mert nem hagytam, hogy teljesen kisajátítson. Elvált vagyok, van két gyermekem, de még a gyerekeimre is féltékeny volt, ha megsimogattam őket...Néha azt gondolom, hogy azok csinálják jól, akik a szerelem helyett a pénztárcát választják. Nekem, őszintén most egy időre elég volt a pasikból, a nagy szerelemtől félek, a bankszámlát figyelésben pedig még nem vagyok jó..;)
   
  Utoljára módosítva: 2015 November 5
 3. Vadméz

  Vadméz Állandó Tag

  A legnagyobb szeretetemmel, Manciborsó: a két gyermeked mellett még eltartottál egy fickót?! Ezt nem is értem. Sajnos a kapcsolatát még le nem záró emberrel ez a baj: ti. belekerül egy nagyon, nagyon kényelmes helyzetbe - innen is elfogadják, meg amonnan is, miközben neki mindkét házban csak fél gőzzel kell teljesítenie. Nagyobb hasznot fölöz le, mint amennyit bele kell fektetnie a dologba. És ha jobban meggondoljuk: ha így is mindent megkapott, akkor minek akart volna változtatni a helyzetén? Egy nálam sokkal tapasztaltabb ember mondta azt, hogy aki belemegy egy szeretői kapcsolatba, és a párja 3 hónapon belül nem robbantja a már meglévő kapcsolatát, az később, 3, meg 4 év után sem fogja. Megértem, hogy te mélyen szeretted ezt az embert (máskülönben nem tettél volna ilyet), de van méltóság is a világon. Jó lelki lábadozást! Nemsokára itt az adventi időszak (na, jó, még egy hónap), de akkor is - lehet esténként kuckózni, és a meglévő dolgoknak örülni :)
   
 4. Kedves Vadméz!
  Köszönöm a választ! A lelki lábadozás talán annyiban könnyebb, hogy akinek sikerül egy ilyen érzelmileg manipuláló férfitől elszakadnia, az már fél siker..Megszabta, hogy kivel beszélgethetek és mennyi időt, mikor mit csináljak, és leginkább vele töltsem el az összes szabadidőmet. De ha elkéredzkedtem pl. vásárolni, akkor már dühös volt. Mindenért engem tett felelőssé, még a saját otrombaságáért is..Görcsben álló gyomorral ébredtem reggelként, rémálmaim voltak az utolsó időben...Ha rágondolok, rosszul vagyok. Hamarabb kellett volna kinyitni a szemem...és az eszem..
  Minden hasonló cipőben járó nőnek azt kivánom, hogy egy ilyen lelki zsarolótól el tudjon szakadni. Mert úgy ahogy írtad, van méltóság és tartás is a világon..Minden nőnek megvan a maga keresztje, azt gondolom..nagyon nehéz, de erősnek kell lenni, meg kell tanulni erőt meríteni magunkból....
   
  Utoljára módosítva: 2015 November 6
 5. Oriana

  Oriana Állandó Tag

  A nagy "Ő" miatt. Hátha talál még nagyobbat...
   
 6. Vadméz

  Vadméz Állandó Tag

  Szia, Manciborsó!
  Hát, ez elég parán hangzik...megszabta, beosztotta, rendelkezett fölötted. Na, ezek azok az "aprócska" jelek, aminél minden embernek (igen, férfivel is történhet ilyen!) észbe kellene kapnia. Én csak azt tudom elképzelni, hogy az ilyen helyzetbe került embereken úrrá lehet egyfajta bénultság, ami miatt képtelenek lépni. Vagy az is lehet, h magát a helyzetet képtelenek megfelelően értékelni. Anno nekem is volt egy olyan "gyerekbetegségem", h nagyon meg akartam felelni az aktuális partneremnek, csak éppen a személyiségem fordult ki önmagából, és rendszeresen "túladakoztam" magam. A barátnőim hiába sipákoltak, én nem tudtam objektíven megítélni a helyzetet. Csak egy lehetőség marad: figyelni kell az elején az intő jelekre. Mert ami az elején nem működik, az később sem fog változni. Kutyából nem lesz szalonna :)) Így nyilván majd azt olvassák a fejedre, h nem adsz elegendő lehetőséget a másiknak, de tapasztalatom szerint az intuíció mindig és csalhatatlanul működik. Mármint ha figyelsz a belső hangodra. (De ez is gyakorolható.)
   
 7. A vészvillogó már nagyon szirénázott az agyamban....
   
 8. A másiknak való megfelelés sem jó, az ember nem önmaga, ami egy ideig működik, de utána robban...Nem adhatod fel senki miatt önmagad...Aki elfogad, az fogadjon el annak , aki vagy..nem pedig annak, akinek ő szeretne, hogy legyél..mert az már nem te vagy...
   
  Melitta és Csabianya kedveli ezt.
 9. Vadméz

  Vadméz Állandó Tag

  Ezzel maximálisan egyetértek. :)
   
  Melitta kedveli ezt.
 10. Csabianya

  Csabianya Állandó Tag

  Ezt most már én is tudom. Ha ezt a témát minél több nő elolvasná, sokuknak leesne a rózsaszín szemüvege.
  Kitartást a lelki békéd megtalálásához!
   
  Melitta kedveli ezt.
 11. gumelig

  gumelig Állandó Tag

  Minden férfi disznó.
  Igen. És...?

  9341.jpg

  :rohog::rohog:
   
  kágyula kedveli ezt.
 12. kágyula

  kágyula Kitiltott (BANned)

  Szervusz Gumelig ,
  aber Schwein sein ist schöööööön !:rohog::rohog:
  De szép disznonak lenni :rohog::rohog:
   
 13. gumelig

  gumelig Állandó Tag

  Képzeld el ha nem így lenne. A nők megőrülnének az unalomtol.
  Egy újonan menekült ismerősőm megkért, hogy írjak fel neki
  disznó szavakat mert egy svájci nő arra kéri hogy ilyeneket kiabáljon.
  :rohog:

  A kicsit fafejű néhai nagybáttyám megbotránkozva mesélte, egy nő megkérte
  hoch ordítson. A mikor röhögőgörcsöt kaptam, csak a feját rázta, hogy mire jó
  az ha ordít.
  :rohog::rohog:
   
  Ridita és kágyula kedveli ezt.
 14. gazikaszim

  gazikaszim Állandó Tag

  De tényleg, mire jó?
   
  gumelig kedveli ezt.
 15. gumelig

  gumelig Állandó Tag

  Tényleg mire jó...:D
   

Megosztás