Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet II.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Csipike2014

Állandó Tag
Állandó Tag
No, Kedves Mesterek!
Körvonalazódik bennem a lekenyerezés - mentesség gondolata... és egyebek ;)

  • Az eddigi juttatásokból mindenki beszerez egy lakókocsit. Szállás kipipálva ;)

    Beszerzünk egy utánfutót, megrakjuk 3 napi hideg élelemmel, főzelékkel stb. az egyéni igényeknek megfelelően (hűtő egyenlőre nem kell, az időjárás elintézi, hogy ne romoljon ránk az étel) lekenyerezés kilőve ;)

  • Újabb szerelvény hozzákapcsolásával a technikai háttér is azonnal rendelkezésre áll, nem mellesleg az iktatott iratok tárolása is megoldott ;)

  • Ezután a szakértői szerelvénnyel begurulunk a suli/az ovi udvarárára, aztán kezdődhet a munka
Nos javaslatommal, a gördülő mini- irodával a szállás, étkezés, iratkezelés problematikája talán megoldott lehet.:rolleyes:

Csak óvatosan az ötletekkel, mert komolyan veszi az OH. többször tapasztaltuk már, hogy olvassák a CH-t!
 

pepeneje

Állandó Tag
Állandó Tag
Fő a változatosság. (helyesen adta meg, frissítéssel is próbálkozott)



A KÉRT OLDAL NEM TALÁLHATÓ.
- Kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg az oldal címét.
- Próbálja meg frissíteni az oldalt.

Amennyiben további kérdései vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba az oldal
Imádom az OH-nak ezt a felületét. Remélem ez a mondat legalább jövő karácsonyig fent marad!:dr_173:
 

Csipike2014

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kollégák!
Egy kellemesnek nem mondható szájsebészeti műtét és néhány varrat után szinte szépnek látom az elkövetkező időszakot. (ugye minden nézőpont kérdése!) Lehet, hogy a fájdalomcsillpító teszi, de már nem mérgelődök semmin! Néhány 10 dupla tanfelügyelet/minősítés, pár száz kilóméter utazás már meg sem kottyan a napokon át tartó kegyetlen fájdalmak után!
Kaptunk egy kellemes/kellemetlen karácsonyi csomagot az OH-tól. Háborgunk, de ugye nem lepődtünk meg!! Az eltelt hónapok után ennél jobbra nem nagyon számíthattunk!
Ami egy picit aggaszt, az a ladyslának visszajelzett csekélyke létszám! Ne csak háborogjatok kedves barátaim, hanem álljatok ki az igazatokért és csatlakozzatok. Nem hiszem el, hogy kb. 10 szakértőt zavar az OH szerződése! Ha igen, akkor viszont nem szeretnék panaszokról olvasni sok-sok oldalon keresztül. Tessék csatlakozni a tiltakozó peticióhoz ladyslánál!!
 

nyíregy

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt honnan lehet tudni, hogy kapsz-e auditot?
Bár hajnal óta a rendszer be sem engedett még, lehet mire újra bejutok, már minden eltűnt, vagy megduplázódott?! Úgy tűnik a hivatal szereti a duplákat...;)
A látogatási beosztásoknál a bizottsági adatoknál a neved alatt az auditor neve is szerepel, ha van kirendelve.
Nekem már volt, azért mondom. A látogatás előtt 5 nappal már a felületen volt. Az auditor 2 nappal előtte vette fel a kapcsolatot velem.
 

BBBDBB

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a saját városomban lévő egyetlent törölték, kaptam helyette egy 30 km-est és egy 90 km-est :(

10 napom van elfogadni???
Jan 21-re is van egy... ha jól számolom, törölni fogják, mert az utolsó pillanatig kivárok...:cool:
Karácsonykor nem akarok újabb pf-t értékelni!
Kövezzetek meg, de ez van!
Nekem törölték a jan.21-t
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

spiky

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez valóban elmozdulás a tegnapi igen rövid, inkább elutasító válaszhoz képest, amit kaptam tőlük. Ezek szerint kicsit mégis átgondolták az álláspontjukat. Amivel nem értek egyet, hogy azért ne írjam alá, küldjem el a szerződést, mert a mesteri besorolás fejében szakértői munkát kell végezni. Értem én, hogy a mester besorolás nem ezért kellene, hogy járjon. És azt is értem, hogy az oktatáspolitika irányítása gyakorlatilag nem biztosította a személyi feltételét a minőségbiztosításnak. De ezt a feltételt tudtam, így vállaltam, mert a magam részéről alapvetően egyet értek a minőségbiztosítási rendszer létjogosultságával, az ebben való részvételt izgalmas szakmai munkának tekintem. A bajom az egyre hátrányosabb módon, egyoldalúan változó feltételekkel van, no az ez ellen való fellépést várnám el attól a szakszervezettől, aminek tagja vagyok, ha már a tagja vagyok.

Te is leírod, hogy nem így vállaltad. Nem a rendszer jogosultságáról van szó, hanem a feltételek egyoldalú, állandó, folyamatos változtatásáról. Pontosan ez a lényeg, hogy ne a mesterbesorolásod miatt legyen kötelező a munkát elvégezned. A kettő nem csereszabatos. A mesterbesorolásért átestél a minősítésen és megfeleltél+ PSZE. Azért hogy szakértő lehess pedig elvégezted a képzést és az akkori feltételek mellett vállaltad, hogy szakértői munkát végzel. A szerződés lejárt, te teljesítetted a rád szabott penzumot. Ők nem és most egy számodra hátrányos szerződést akarnak kikényszeríteni, némi fenyegetéssel tőlünk! Legjobban egyébként az zavar, hogy minden felelősség a miénk.
 

nyíregy

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálam most szakadt el a cérna!
Megkaptam a kirendeléseket májusig.
Eddig csak gondolkodtam, hogy aláírjam-e, vagy sem, most már eldöntöttem.
15 megbízásból 8 minősítés, 6 dupla tanfelügyelet. Ebből 2 helyben, a többi 80-450 km-re.
Szerintetek ez ki fog jönni az esetenkénti 10 e Ft-ból?
Ugye jól emlékszem, hogy Ped.II-be megyünk vissza?
 

anett5

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálam most szakadt el a cérna!
Megkaptam a kirendeléseket májusig.
Eddig csak gondolkodtam, hogy aláírjam-e, vagy sem, most már eldöntöttem.
15 megbízásból 8 minősítés, 6 dupla tanfelügyelet. Ebből 2 helyben, a többi 80-450 km-re.
Szerintetek ez ki fog jönni az esetenkénti 10 e Ft-ból?
Ugye jól emlékszem, hogy Ped.II-be megyünk vissza?
Így van, ped 2be tesznek vissza.
Május 5 az utolsó dátumom eddig... érettségi van aznap, ált isk+gimibe mennék... szerintetek az ig rájön arra, hogy nem lesz tanítás az angol érettségi miatt???
 

kriszta0412

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi, szaktanácsadók még nem kaptunk megbízási szerződést, majd személyesen megyünk a KLIKbe aláírni a téli szünetben. Ahogy olvasom a hozzászólásokat ( két napig nem voltam...nem semmi utolérni magam :) ) félek mi lesz benne....Drágáim, valaki jön április 12-én Vas megyébe és felügyel "rám":D ...mondjuk hozzám a szülinapomon???? Juhééééé:dr_173::dr_173:
 

hairfair

Állandó Tag
Állandó Tag
Voltam (és leszek is 2x) OH delegált, de még most sem értem az összerendelést. Nincsen vezetői tapasztalatom, csak helyettes voltam 100 évig. Azt sem tudom, hogy a minősítésnél a vezetői kompetenciákat is figyelembe kell venni? Pedagógust minősítünk, vagy nem? Szakos szakértő társam a múltkori minősítésnél azzal indokolta a 3 pontjait az indikátorokra, hogy ő azt nézte, hogy vezetőként mit mutatott fel. Mást nem is lehetett értékelni, borzasztó hiányos volt a portfóliója, és minden úgy volt megfogalmazva, hogy szerveztük, csináltuk, végeztük. Szóval teljesen határozott elképzelésem van az intézményvezető minősítéséről.
Figyu!
A legelső őszi OH delegálti megbízásnál én is írogattam ide-oda, hogy nekem nincs 5 éves vezetői, csak vezetőhelyettesi gyakorlatom. Ezt leírtam a [email protected]-ra, azzal a kiegészítéssel, hogy számomra ilyen jellegű munkát ne rendeljenek ki. Azóta nekem működik. (Egyébként mindezt egy OH szakmai vezető tanácsára tettem.)
A visszamondás után egy nappal jött egy másik állásfoglalás, hogy nyugodtan vállaljam el, mert majd jön egy kiegészítés, mely szerint ez így is jó, (helyettes). Röhögtem.Ez a kiegészítés azóta is várat magára.
A felületen is CSAK vezető múltra kérdeztek rá, helyettesire NEM.

Mindenesetre nekem a lelkiismeretem így nyugodt, h. nem vállaltam önhibámon kívül. Ha ugyanis valaki valamikor rájön, hogy nem vezetői az 5 év,akkor több ember munkája veszhet kárba, és oda a minősítés is.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére