TÁRSASJÁTÉKOK III.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

almakorteszilva

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresem a "Take it or leave it" kockajáték kártyáit. Nagyon aranyos játék, itt egy angol leírás (de videó alapján is simán megérthető) + hogyan is néz ki. A lapok bármilyen minőségben érdekelnek, úgyis saját design lesz (lenne), ha valaki akár csak egy "béna" scant is tud, ossza már meg, legyen szíves. Vagy akinek megvan a játék, telóval is lefotózhatná a lapokat, minden megoldás érdekel :) A játék lényege, hogy pl 2 játékos esetén dobunk 6 kék és 6 sárga +1 joker (piros) kockával, majd egymás után elveszünk a dobott kockák (D6) közül 1-et, amíg el nem fogynak a kockák, vagy passzolnak a játékosok. A lényeg az, hogy úgy vegyünk el felváltva kockákat, hogy a kezünkben lévő 4 kártyalapot tudjuk "teljesíteni", vagy minél többet közülük. Ezen kívül van a kezünkben először 1, később több akció kártya is, amivel újradobhatunk kockákat, átfordíthatunk stb. stb.
Itt a videós link :
Angol szabály link : http://www.gamewright.com/gamewright/pdfs/Rules/TakeItorLeaveItTM-RULES.pdf
 
Utoljára módosítva:

bzsoci84

Állandó Tag
Állandó Tag
a kártyák file túl nagy (amin a képek vannak) . 20 oldalas pdf, ha valaki tudja tördelni, kisebbíteni, hogy ide is elférjen, annak szívesen elküldöm a köz érdekében
 

jozin

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ismeri valamelyikőtök ezt a játékot? Gyerek koromban nagyon szerettem, de nem emlékszek a nevére és ennyi maradt belőle.
A google sem ismeri.
Bocsi a kép méretéért, nem így akartam.
 

Deszter78

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

  • 3 kocka.jpg
    3 kocka.jpg
    267.8 KB · Olvasás: 97
  • panic lab 1.jpg
    panic lab 1.jpg
    216.9 KB · Olvasás: 101
  • panic lab 2.jpg
    panic lab 2.jpg
    136.6 KB · Olvasás: 90
  • 1 kocka.jpg
    1 kocka.jpg
    192 KB · Olvasás: 92
  • 2 kocka.jpg
    2 kocka.jpg
    240.3 KB · Olvasás: 90
  • 4 kocka.jpg
    4 kocka.jpg
    250.2 KB · Olvasás: 90

szjudyy

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Van valakinek SKIBE játékszabálya magyarul? Szkennelem majd a kártyákat mert feltöltve nem találtam, de szabály csak angol vagy német van sajnos.
 

kovacszsolt

Állandó Tag
Állandó Tag

Csatolások

  • paniclab1.jpg
    paniclab1.jpg
    3.1 MB · Olvasás: 278
  • paniclab2.jpg
    paniclab2.jpg
    2.2 MB · Olvasás: 275
  • paniclab hátlap.jpg
    paniclab hátlap.jpg
    1.9 MB · Olvasás: 252
  • paniclab kockák ,jelzők.jpg
    paniclab kockák ,jelzők.jpg
    684.6 KB · Olvasás: 273
  • PanicLab játékszabály.pdf
    1,012.5 KB · Olvasás: 126
Sikerült matt lamináló fóliát szereznem, igaz 125 micronos, viszont ez már nagyon fakóvá teszi a táblát, nem csillog az tény. A fényes 80 micronos fóliával nagyon jól néz ki a tábla, de csillog :)
Nem tudom esetleg kísérletezett e valaki azzal, h 125 micronos matt vagy 80 micronos matt fólia között mennyi a különbség.
 

Csentecsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha 2-en játszanátok, akkor a 7 Wonders : Duel-t (Párbaj) nagyon tudom ajánlani. Az egyik legjobb 2 személyes társas, amivel valaha találkoztam, ( pedig láttam + játszottam is "párral" :) ) igaz, bele kell rázódni. Aki a Duel-t ki akarja próbálni, akár gép ellen, akár ember ellen online, az ide fáradjon és sima Guest-ként már tolhatja is. Vigyázat, itt már sokan jól játszák, ráadásul be lehet kapcsolni hozzá a kieget is : a Pantheon-t ! A lapok nem egy desing center, de a lényeg, hogy kipróbálhatod magad a játékban, mielőtt megveszed ! :) Egyébként még játszaható itt Splendor és Blokus is.
https://sevenee.mattle.online/lobby/rooms
Akit érdekel az online társasozás, (skype-al fűszerezve konferenciában már jó :) ) annak itt egy link, ami nem más, mint egy összefoglaló a nevesebb oldalakról és hogy melyiken mit lehet játszani :
https://www.reddit.com/r/boardgames/wiki/play_online
Köszi! Letöltöm, és elkészítem azt is!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére