Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

gumelig

Állandó Tag
Állandó Tag
Gumelig ! A Plachutta-ban kapod az életed legjobb tafelspitzét /Édesanyád után ;)/
Ahogy mondod. Kétszer is ebédeltem ott. Délben és este lehetetlen foglalás nélkül helyet kapni. Délután mentem oda. Szinte üres volt.
Úri módon ebédeltem. Ebben a vendéglőjükben voltam. Csak ajánlani tudom.

https://www.plachutta-wollzeile.at

Természetesen voltam Bécsi szeletet ennni itt ni https://www.figlmueller.at/de/ :)

Ma a városban csak könnyű délutáni ebédelés lett. Garnélarákok curry szószban.

IMG_8473.jpg
 

udvarfy

Állandó Tag
Állandó Tag
Hekate! Ez nagyon jónak tűnik! Esetleg meg tudod valahogy osztani a könyvet? A carbonara recept is érdekelne, de a két tésztasali is jónak tűnik. Biztos a többi recept is nagyon jó.
Lányok !! Nebolondozzatok már , aztán milesz a pácolt sertés csülökömmel , ha Ti most lementek Mediterránba ???:eek:
Gumelig is lement már "könnyü ebédbe ":rohog:
 

Beka Holt

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Hekate! Ez nagyon jónak tűnik! Esetleg meg tudod valahogy osztani a könyvet? A carbonara recept is érdekelne, de a két tésztasali is jónak tűnik. Biztos a többi recept is nagyon jó.
Néztem torrenten, de nincs feltöltve. Viszont ez sem rossz - #155 - megnéztem, élő link, letölthető a könyv. Valentina Sforza - 500 mediterrán étel
 

Hekate

Állandó Tag
Állandó Tag
Tetszik nekem is a könyv, többféle elkészíthető tésztaételt találtam benne. Sajnos szkennelni nem tudok. Nem tudom hogyan kell, és a HP nyomtatóm is tönkrement valószínűleg, olyan régen nem használtam. De gépelni tudok, ha úgy gondoljátok, legépelek egy-két jónak tűnő receptet, csak nem lesz hozzá kép.
 

rencsi007

Állandó Tag
Állandó Tag
Kész vagyok az ebéddel csak el kell menjek habtejszínt venni ,mert a kakukkfüves cukkini krémleveshez kell . A múltkor friss bazsalikommal készítettem azzal is isteni volt .Ezt a levest hidegen is ,melegen is imádom ! Főztem még egy nagy lábas töltött paprikát ,főtt krumplit és egy kis sóskát friss sóskából .A mai desszertet már reggel betettem a hűtőbe ,mert az egres krém úgy a legfinomabb,ha jó hideg . Na jó reggel melegen megkóstoltam egy kis tálkával amit egy kis tejszínhabbal is feldobtam :)
 

Csatolások

  • P1010069.JPG
    P1010069.JPG
    1.6 MB · Olvasás: 20
  • P1010062.JPG
    P1010062.JPG
    1.2 MB · Olvasás: 19
  • P1010060.JPG
    P1010060.JPG
    1.7 MB · Olvasás: 20
  • P1010057.JPG
    P1010057.JPG
    1.6 MB · Olvasás: 20
  • P1010082.JPG
    P1010082.JPG
    1.1 MB · Olvasás: 20
  • P1010100.JPG
    P1010100.JPG
    1.2 MB · Olvasás: 19
Utoljára módosítva:

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Most értem ide, mert nekiálltunk ma a konyhát festeni. Ki vagyok, mint a liba! Reggel leszedtem a függönyöket, kaptak egy mosást. Persze ahogy az lenni szokott: kiteregettem és eleredt az eső! De kint maradtak!!!! Gondoltam. hogy a plafonnal kezdjük. Körberagasztottam mindent; a konyhaszekrénynél megszenvedtem az ajtók miatt. Már csak a kisebb rész volt vissza, amikor kisebbik fiam közölte: nem lenne egyszerűbb festeni, ha levennénk az ajtókat! Végre használja másra is a fejét, nemcsak a csajok csábítására! :rohog: A két fiú leszerelte az ajtókat, és a kisebbikkel nekiláttunk a széleket ecsettel lefesteni. Persze eléggé elnagyolta; nekem még egyszer le kellett festeni! Mindegy; elkészült! Addigra már 1 óra volt. A maradékokból válogatott mindenki. Még a szőrös gyerek is szerzett magának egy csirkecombott, de meg nem ette!!!! Utána a nagyobbik fiammal lefestettük a plafont, bár az oroszlánrészét Ő csinálta. Itt minden helyiségbe van 10-11 cm-es lábazat, ami fehérre van festve; azt már egyedül csináltam, mert nem akartam a festéket öntögetni. Biztos szép látvány voltam, amint négykézláb festegettem. :D Vacsorára csak egy tányér gulyás levest és egy jégkrémet ettem. Muszáj volt valami jutalom! :rohog:Úgyhogy nem kell aggodni kedves Udvarfy! Azért nem térünk át teljesen a mediterrán konyhára! Az oldalfalak holnapra marad, de azzal remélem hamarabb vegzünk. A neheze ma elkészült.

Beka! Köszi a könyvajánlatot! Letöltöm és majd megnézem ráérős időmbe!
Hekate! Nehogy begépeld a könyvet!!!!! És köszi az ízelítő fotókat! :dr_24: Azért ki lehet bogarászni.Lehet, hogy én is beruházok rá! Ebben a témában is hörcsög vagyok, és mégsem tudom sokszor mit főzzek! :D

Gumelig! Ne aggódj a varratszedés miatt!!!! Olyan lesz, mint a szúnyogcsípés! Nekem is vettek ki varratot, és végig üvöltöttem. A végén a doki megkérdezte: "Éreztél egyáltalán valami?" Persze akkor csak 3 éves voltam! :rohog: De később újra átestem hasonló procedúrán, és nem kellemetlen. Akkor már nem ordítottam!

Elköszönök mára, mert még vár a mosogatás! Azt senki nem csinálja meg helyettem, pedig de jó lenne! :rolleyes: Aztán zuhany után csak bezuhanok az ágyba, hogy holnapra legyen újra energiám! Szép jó estét/napot mindenkinek!:cool:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére