Ha a melegek a heteroszexuálisokkal egyenlő jogokat kapnak, akkor nem melegből lesz több, hanem boldog emberből

Szerzőnk szerint nemhogy nem pedofilellenes, de még csak nem is kizárólag melegellenes a kedden a Parlament által elfogadott törvény. Publicisztikájában arra próbál rávilágítani, hogy miért tartja emberellenesnek az új szabályozást, és hogy miért érint ez többeket, mint a szexuális kisebbségek csoportjait.

Egy történetet mesélnék el úgy 15 évvel ezelőttről. Egy kedves ismerősöm épp hazatért Torontóból, ahol egy melegfelvonuláson kapott apróságot mutatott meg nekem. Mivel abban az évben (is) itthon komolyabb atrocitások mellett zajlott a budapesti Pride-felvonulás, megkérdeztem, vajon Kanadában hogyan állnak ehhez az ellenzők. Mint kiderült Torontóban egy keresztény közösség éppen közös imát szervezett a mássággal élők lelki üdvéért, ahova mindenkit vártak egy közeli templomba. Bár sem vallásos nem vagyok, sem nem gondolom, hogy bármilyen módon jogunk vagy feladatunk lenne megváltoztatni emberek szexuális irányultságát, de ez a megoldás, bevallom, meglehetősen tetszett. Az illetőknek volt egy hitük és meggyőződésük, amit saját körükben gyakoroltak is. Mikor (egyébként sokáig ott élő) ismerősömet megkérdeztem, hogy oké, mindez szép, de balhé nem volt-e a felvonuláson, teljesen értetlenül nézett rám: „Minek mentek volna oda, ha egyszer nem értenek egyet velük?!” Hát, igen, ez arrafelé ennyire egyértelmű volt.

Amit tegnap a Parlamentben elfogadtak a honatyák és -anyák, azt hívják pedofiltörvénynek, ami hiba. Mostanra már nyilvánvalóan látszik, hogy egy szexuális bűnöző csoportot csak álcaként használtak ahhoz, hogy egy Európában példátlanul embertelen, a társadalmat megosztó (ám a párbeszédre nem törekvő), egy egész csoportot ab ovo megbélyegző törvényt hozzanak. Adná magát, hogy „melegtörvénynek” vagy – nem kerülgetve a forró kását – homofób törvénynek nevezzük.

De én itt sem állnék meg: a kedden az Országgyűlés többsége által elfogadott törvény egyszerűen emberellenes.
Mikor egy kommentszekcióban kifejtettem a véleményem a törvényről, egy vicceskedő ellenoldali röhögős emojik mellett megjegyezte, hogy: „Érintett vagy a témában, mi?” Gondolkodás nélkül vágtam rá, hogy: igen. Harmincas éveiben járó, heteroszexuális párkapcsolatban élő férfiként naná, hogy érintett vagyok abban, ha hozzám rengeteg dologban hasonló honfitársaimat egy születéskor eldőlő adottságuk miatt nemhogy másodrendű, de kifejezetten nem kívánatos állampolgárnak tartanak. Érintettebb már nem is lehetnék. Rendkívül ostoba az, aki nem veszi észre, hogy ő is érintett. Mindannyian azok vagyunk, még ha sokan most legyintve azt is gondolják, hogy „Hja, már megint hisztiznek a buzik!” Ilyesmi esetekben nagyon óvatosan kell fogalmazni, de szeretném, ha egy pillanatra belegondolnánk azokba az időkbe,

amikor utoljára kellett honfitársainknak így vagy úgy bűnhődniük azért, amilyennek születtek. Hol vagyonelkobzással, hol megkülönböztető jelzéssel – hol pedig 18-as karikával és 22 óra utánra száműzve.
Az elmúlt napokban sokan belementek abba a kérdésbe, hogy ezt most vajon miért kellett. Érdekes megoldások születtek, valószínűleg van bennük igazság. Jó ez a törvény a koronavírus utáni részben talán megtépázott renomé visszaállítására azzal, hogy egyben tartja a tábort egy új ellenségkép kialakításával. És valószínűleg az sem elvetendő ötlet, hogy igyekeztek olyan törvényt alkotni, amivel potenciálisan szétszabdalhatják a számukra oly kellemetlen (és oly sokszor gúnyolt) „nagy politikai összefogást” is. Ez mind meglehet, de ha hátrébb lépünk, ezek a napi politikai kérdések csak apró és jelentéktelen kis foltocskák az egyébként összképében is ocsmány (az elmúlt 30 év egyik legocsmányabb) törvénykiegészítésén.

Mit állít egy egyszeri homofób a melegekről? (Most ne jöjjünk azzal, hogy nem azok: akikről itt és most beszélek, azok bizony vastagon homofóbok, bárhogy igyekeznek kozmetikázni magunkat, akárhogy lobogtatják a Freddie Mercury-lemezüket vagy takaróznak azzal, hogy Oli úr volt a kedvenc Szomszédok-szereplőjük). „A melegekkel semmi baj nem lenne, ha nem nyomulnának ennyire”. Azaz, ha csendben, meghúzódva gyakorolnák teljesen alapvető emberi jogukat a szeretetre. Ismerős? Néhány éve Orbán Viktor is „megdicsérte” azokat a homoszexuálisokat, akik „tudnak viselkedni”, akik nem „provokálnak”. „Akkor most mi vagyunk a jó buzik?” - tette fel a legendás és zseniálisan találó kérdést a Kossuth-díjas Kulka János. Aki hamarosan ilyeneket lehet, hogy csak 22 óra után tehet fel. Egyáltalán: szerepelhet ő még a tévében 18-as karika nélkül? Énekelve például a több értelmezés szerint a másság himnuszaként is felfogható Hallelujah című Leonard Cohen-dalt? Kínzó kérdés, és sokkal komolyabb jelentőségű, mint sokan gondolják.

Szóval homofóbék szerint a melegek állítólag túlságosan nyomulnak, és mit ad isten: ott az utalás a törvényben! Nem tehetik be a lábukat az iskolákba olyan szervezetek, akik akár csak utalás szintjén is beszélnének arról, hogy létezhetnek a többségtől eltérő szexuális irányultságú egyének. Nem „nyomulhatnak” be a gyerekek életébe olyan szakértők(!) sem, akik adott esetben egy fiatalnak tudnának segíteni azzal, hogy megmutatnák: „nem vagy egyedül, amit érzel, teljesen normális, segítünk abban, hogy ezzel együtt tudj élni”. Ehelyett a törvénykiegészítés az amúgy is zaklatott és zavart tinédzsernek kimondja: „amit érzel és amivel vívódsz magadban, az bűn. Te egy két lábon járó tizennyolcas karika vagy, sötétedésig itt látni sem akarunk”.

Ha eddig is voltak tizenévesek, akik nem bírva az érzéseikkel és a környezetük által rájuk nehezedő nyomással, inkább a halált választották a szenvedések helyett, mi várható akkor, ha az állam, amiben élnek, deklaráltan is kirekeszti őket a társadalomból?
Nem kell szeretni vagy pártolni a melegeket ahhoz, hogy felismerjük, amit fentebb említettem: az új szabályok nem melegellenesek, hanem emberellenesek.

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy Magyarország Országgyűlésének választott képviselői közül több mint másfél százan (igen, a "szent leváltó összefogás" tagjai is) minden idők legprimitívebb, legalpáribb és legaljasabb melegellenes tételére húzták fel javaslatukat: a pedofilok és a homoszexuálisok összemosására. Egy percig se gondoljuk, hogy a képviselők ne tudnák, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. (Na jó, legyünk megengedőek: az elmúlt évek politikusi nyilatkozataiból kiindulva talán mégis lehet, hogy néhányan valóban megrekedtek ezen a szinten.) Ez az összemosás semmi más, mint a legalantasabb érzelmekkel való tudatos játék. Egy olyan veszélyes és kegyetlen játék, amit általában a legvaskosabb diktatúrákban "játszanak" – és most, a 21. század harmadik évtizedében az Európai Unió egyik tagállamában is.
Civil szervezetek kezdeményezésére több ezren tiltakoztak hétfőn a Parlamentnél a homofób törvénykiegészítés ellen.
”[...] tilos tizennyolc éven aluliak számára […] olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely […] a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.” Minden bizonnyal a szöveg megalkotói is érezték, hogy a szexuális másság bemutatásával senkinek nem a népszerűsítés a célja, hanem a megismertetés, az elfogadás erősítése. Úgyhogy akkurátusan, egyszersmind a leggonoszabb módon kiegészítették azzal, hogy a fiatalok soha ne is láthassanak ilyet. Mert nem szabad - sem látni, sem ilyennek lenni. Ezután viszont semmi túlzás nincs abban, amit sz RTL Magyarország üzent.

A Harry Potter- és a Bridget Jones-filmek is tiltólistára kerülhetnek az RTL szerint, ha elfogadják a módosított pedofiltörvényt

A televíziós csatorna szerint a múlt héten beterjesztett törvénytervezet súlyosan sérti a szólásszabadságot, valamint az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló európai uniós egyezmény diszkrimináció tilalmáról szóló rendelkezéseit is.

Persze a rendelkezés nem fogalmaz ennél részletesebben (az efféle szövegek sosem teszik), így a szabály gumi volta miatt ki-ki kedvére büntetheti az iskolai tanárt, aki mondjuk Oscar Wilde Dorian Gray arcképe című, homoerotikus vonallal fűszerezett művét mutatja be. Vagy akár meg akarja ismertetni Márai Sándor rendkívül fontos, Egy polgár vallomásai című művének teljes szövegét, olyan mondatokkal, mint például: „A legtöbb ember néha homoszexuális, néha nem az”.

Kérdezhetném, hogy ennek az őrületnek vajon hol van a vége, de az igazság az, hogy azt sem nagyon látjuk, hol kezdődik.
Egyáltalán beszélhetünk-e a fiataloknak Csajkovszkijról, az említett Wilde-ról, Verlaine-ről és Rimbaud-ról (nem beszélve kettejük viharos kapcsolatáról), Pilinszky Jánosról? És amíg pont nem kerül az irodalomtörténeti vita végére, énekelhetjük, taníthatjuk-e a jó eséllyel homoszexuális Kölcsey Ferenc Himnusz című művét?

Én nem vagyok meleg - de erről nem tehetek. Sokan mások azok – és épp annyira nem tehetnek róla, mint én az ellenkezőjéről.
Nem akarnak plusz jogokat, de ahhoz ragaszkodnának, hogy annyi illesse meg őket, mint engem. Miért gondolunk vajon sokszor a jogra úgy, mint egy véges dologra? Amiből ha rajtam kívül részesül valaki, akkor az én érdekeim sérülnek? Ha Zsolt és Judit összeházasodnának, ezt akkor is gond nélkül megtehetik, ha János és Zoltán is részesülhetnek ebből az alapvető jogból. Ha Zsófia és Adrienn egy párként örökbe fogadhatnak egy gyereket, miért gondoljuk azt, hogy ez sérti Gábor és Szilvia családalapításának jogait? Márpedig aki a családok védelmében korlátozná a melegek jogait a fenti dolgokban, az ezt gondolja. És vajon az a gondolat honnan jön, hogy ha valaki szembesül azzal, hogy léteznek melegek, maga is azzá akar válni? Annyi mindent látunk felnőtt korunkig a filmekben, klipekben, Híradóban vagy akár csak a mindennapokban, és a töredékét sem akarjuk magunk megélni.

Meggyőződésem, hogy ha a melegek a heteroszexuálisokkal egyenlő jogokat kapnak házasságra, családalapításra, bujkálásmentes életre, akkor nem melegből lesz több, hanem boldog emberből.
Amikor fiatal fiúként majd felnőtt férfiként a páromról kérdeztek, sosem kellett köhécselve elmismásolnom a kérdést. Amikor a munkahelyemen jelezték, hogy egy összejövetelre elhozhatom az élettársam is, sosem kellett kimentenem magam (vagy őt), esetleg hosszan tépelődnöm, hogy jó ötlet-e felvállalnom mások előtt. Az utcán bármikor megfoghattam szerelmem kezét, a parkban bármikor megcsókolhattam – anélkül, hogy emiatt atrocitás vagy megvetés lett volna a jutalmunk. Ez az a dolog, amit egyáltalán nem irigylek el meleg honfitársaimtól, hovatovább boldoggá tenne, ha ezt mindenki szabadon megélhetné.

Nem tudom megérteni, hogy másoknak miért fáj ez ennyire. Azt pedig végképp nem tudom – mert nem lehet, sőt nem szabad – elfogadni, hogy az eddig is csak nyomokban meglévő, törékeny egyenlőséget egy ország vezetése deklaráltan elvegye a körülöttünk elő emberek egy részétől.

Ne a melegek miatt álljunk ki a súlyosan homofób és emberellenes törvény ellen – hanem magunk, mindannyiunk miatt.

meleg-par_pixa-resized-970.jp2.jpg
 
Akkor ugorjal neki megegyszer mert 6 szor szerepel benne homosexualitas.
NEm is ertem a vilag felhaborodott, magyarazzak a megmagyarazhatatlant es akkor josz te , mindez nem is igy van.
Hosszu ut vezetett el a nyugati vilagba is mire az emberi jogok a kirekesztes a megkulonboztetest nem turik el es torvenyesen is elfogadhatatlanak itelik.
Orban a mehkasba nyult, nem csak mert torvenybe foglalja a kirekesztest, hanem mert egyenesen buncselekmenyhez a pedifiliahoz is koti ami felhaborito.
A massag nem uri huncutsag , vagy betegseg amit el lehet kapni mint a nathat. MInden esetben hetero szulok gyereke lesz homo. A vilag hiressegeknek nagyon sokuknak gyereke lett meleg pedig a szuloktol nem ezt latta. De visszanezve a tortenelmet a kultura kimagaslo egyenisegek kozott is szep szammal akadt homo.
Sokan osszekeveri az ejszakaba penzert arulo szexet homo vagy hetero embereket azokkal akik nem igy elnek hanem normalis csaladi eletet akarnak elni.
Raadasul jo ha tudja Orban , sokkal tobb ember all ki a melegek mellett mint amennyi meleg van, es nem azert mert arra vagynak, hogy bekeruljenek ebbe a tarsasagba hanem mert nem turik a kirekesztest a megkulonboztetest ,mert ma o , holnap lehet en leszek a kipecezett ember akit ki akarnak utalni a kozossegbol sot erre torvenyt is krealnak.
A kefebajszos a II.v.h-ban az esok kozott voltak a melegek akiket kinyirt.

Szia Melitta. Most őszintén, te olvastad a törvényt? Egyébként ha figyelemmel követed a híreket láthatod, hogy az uniónak egy baja van vele, hogy nem engedik be az LMBTQ lobbit az iskolába. Ez az LMBTQ -s propaganda nem az emberi jogokról szól, hanem arról, hogy valamit le akarnak nyomni a torkodon. Visszataszítónak tartom, hogy ezt próbálják összemosni a melegek jógaiért való küzdelemmel. Szerintem a szülőnek jóga, hogy úgy nevelje a gyerekét ahogy szeretné, ez is emberi jog. Kisgyerekeket bombázni bármilyen szexuális tartalommal nem helyénvaló. Amint látom Kanadában teljesen rossz irányba kezd tolódni a helyzet, ahol ha valaki másképp gondolkodik (és most nem a fasiszta meleggyűlölőkről beszélek, hanem azokról, akik valamilyen okból nem szeretnék, hogy ilyen hatások érjék a gyerekeiket) elveszik a gyerekét. Ennyit a szabad véleménnyilvánításról. Amikor az állam beleszól, hogy te hogyan neveld a gyerekedet az már tényleg a kefebajszos módszereire hajaz a II.v.h-ban.
 
Osszemosod a dolgokat. A meleg kozosseg nem kivan az iskolakba sexualis felvilagositast tartani.
Hogy a magyar kormany ezt talalta ki hogy Brusszel akarja megmondani, hogy neveljek a gyerekeiket mero sz@rkeveres.
HA az iskola hiv kulsost sex felvilagositasra az orvost egeszsegugyist novert vedonot, es nem meleg aktivistat.
A papokra se biznam a felvilagositast meg ha beteve tudja a bibliat akkor se.
MIndnyajan voltunk iskolasok es szinte mindegy hogy hol , de a rendor jott a kozlekedesrol dumalni es nem hivtak szexualis felvilagositast tartani.
Te nevelheted a gyereked ahogy akarod, ha a gyerek vonzodasa azonos nemuhoz idomul , nem tehetsz semmit el kell fogadjad, amenyiben nem fogadod el , a gyereked lehet orokre boldogtalan lesz, esetleg a kirekesztest nem birja es ongyilkossagba menekul.
MIt gondolsz egy hetero kapcsolatbol szuletik a gyerek es az honan latja ,hogy o mas mint a szulei? vagy melegnek nevelik?
NEm lehet semmiert megkulonboztetni embereket , kikozositeni , megbelyegezni mert masok.
En is es csaladom hetero, de nem birom elviselni ha embereket valamiert nem akarja a tobbseg elfogadni.
Tobb meleg csaladot ismerek sot barati korben is tobb van, soha senkit nem kivantak "melegge"tenni.
Normalis csaladi eletet elnek ket gyereket nevelnek.
Az emberi jogok minden embernek biztositjak a szabad eletet. NEm fognak visszamenni a tortenelembe mikor meg vigan kinyirtak a homo embereket minden lelkiismeretfurdalas nelkul.
Orban ur feje ossze visszajar, /rossz pirulakat szed, vagy keveset/egy olyan mehkasba nyult amibol soha nem fog kijonni nyerteskent, lehet visszamenni Mo-nak az idobe de ezzel ki is farolhat az Eu kozossegbol. Igen rosszul fogtok jarni , nem csak penzben hanem az emberi jogok es minden masban.
MAr minta volt es van ujbol Mrs Duro mar ledaralja a konyvet aki alitolag tanarno.
 
Utoljára módosítva:
Osszemosod a dolgokat. A meleg kozosseg nem kivan az iskolakba sexualis felvilagositast tartani.
Hogy a magyar kormany ezt talalta ki hogy Brusszel akarja megmondani, hogy neveljek a gyerekeiket mero sz@rkeveres.
HA az iskola hiv kulsost sex felvilagositasra az orvost egeszsegugyist novert vedonot, es nem meleg aktivistat.
A papokra se biznam a felvilagositast meg ha beteve tudja a bibliat akkor se.
MIndnyajan voltunk iskolasok es szinte mindegy hogy hol , de a rendor jott a kozlekedesrol dumalni es nem hivtak szexualis felvilagositast tartani.
Te nevelheted a gyereked ahogy akarod, ha a gyerek vonzodasa azonos nemuhoz idomul , nem tehetsz semmit el kell fogadjad, amenyiben nem fogadod el , a gyereked lehet orokre boldogtalan lesz, esetleg a kirekesztest nem birja es ongyilkossagba menekul.
MIt gondolsz egy hetero kapcsolatbol szuletik a gyerek es az honan latja ,hogy o mas mint a szulei? vagy melegnek nevelik?
NEm lehet semmiert megkulonboztetni embereket , kikozositeni , megbelyegezni mert masok.
En is es csaladom hetero, de nem birom elviselni ha embereket valamiert nem akarja a tobbseg elfogadni.
Tobb meleg csaladot ismerek sot barati korben is tobb van, soha senkit nem kivantak "melegge"tenni.
Normalis csaladi eletet elnek ket gyereket nevelnek.
Az emberi jogok minden embernek biztositjak a szabad eletet. NEm fognak visszamenni a tortenelembe mikor meg vigan kinyirtak a homo embereket minden lelkiismeretfurdalas nelkul.
Orban ur feje ossze visszajar, /rossz pirulakat szed, vagy keveset/egy olyan mehkasba nyult amibol soha nem fog kijonni nyerteskent, lehet visszamenni Mo-nak az idobe de ezzel ki is farolhat az Eu kozossegbol. Igen rosszul fogtok jarni , nem csak penzben hanem az emberi jogok es minden masban.
MAr minta volt es van ujbol Mrs Duro mar ledaralja a konyvet aki alitolag tanarno.
Látom nem érted mit írtam. A törvényt elolvastam, annyi szerepel benne, hogy nem engednek be semmilyen szexuális tartalmat az óvodába és az iskolába, azon belül homoszexuálisat sem. Semmi homoszexuálisokat degradáló nincs benne. Még egyszer megkérdezem te olvastad a törvényt? Egyébként emberi jog, hogy tiszteletben kell tartani a szülő azon óhaját, hogy nem akar ilyen befolyásolást a gyerekének, attól függetlenül, hogy ez van e hatással a gyerek nemi identitására vagy nincs. Ezért megbélyegezni egy családot, elvenni a gyerekeit, felháborító és messze esik a valódi liberális értékektől. A törvény se nem kirekesztő, se nem megbélyegző. Nem értem miért viziónálsz melegüldözésről. Egyébként ismerősöm azt mesélte, hogy volt érzékenyítés az óvodában (kanada), a gyerek meg arról számolt be este, hogy egy drag queen ment érzékenyíteni, felolvasott egy mesét közben beterpesztett nekik, szoknyában alsónemű nélkül és látszott a nemi szerve. Nem tudom, hogy ennek mi köze van az elfogadáshoz.
 
Egyébként ismerősöm azt mesélte, hogy volt érzékenyítés az óvodában (kanada), a gyerek meg arról számolt be este, hogy egy drag queen ment érzékenyíteni, felolvasott egy mesét közben beterpesztett nekik, szoknyában alsónemű nélkül és látszott a nemi szerve.
fogadjunk hogy halvany lila gozod sincs arrol amit leirtal
az hogy egyaltalan mi mirol szol
hallott valamit a valakinek a valakije valahol
de meg leirni sem tudja hogy mit mirol es miert
amit ide irtal az egy orbitalis cimeres okorseg csak hogy tudd
 
kideportalt -- hazazsuppolt sertodott liba bosszuhadjarata , mert
Canada kiebrudalta ! itt sem tudta hogy mit ugat
ertelmes magyar meg sem hallgatja
nem am folul a hazugsagainak
ezzel mindent elmondtal magadrol is
 
Utoljára módosítva:

Szemenszedett hazugsag amit ez a no allit. Egy tabletat nem tud beadni se a tanar se az ovono a szulo irasos beleegyezese nelkul nem hogy hormon kezelesre vigyek a gyereket tudta nelkul.
A covid oltast se lehet beadni a szulo beleegyezese nelkul kiskorunak.
Sok tanar jott el otthonrol, de meg senki ilyen esetet nem meselt hogy ahol tanit ott a gyerekek ilyen dolgoknak lenenek kiteve.
Nem csak en vagyok nagy csalados akiknek itt jart ovitol az egyetemig a gyereke es soha semmi ilyenrol meg csak nem is hallottunk.
Children Serviz , jogasz , tanar segitseget kellene kerni ,ha ilyenrol tud, miert a papet?
 
Nem véletlen hogy demagóg, manipuláló, álhírgyártó HIR Tv-ből hozta.
Az a Tv a fő uszító hírhamisító
Ő is tudja aki hozta hogy Orbán TV-je.
Ha az Orbán a gender-ügy ellen lép fel
Legyártják hozzá a műsort
Ha az Orbán a migránsok ellen lép fel legyártják hozzá az éppen induló migránskaravánt
 
Nem véletlen hogy demagóg, manipuláló, álhírgyártó HIR Tv-ből hozta.
Az a Tv a fő uszító hírhamisító
Ő is tudja aki hozta hogy Orbán TV-je.
Ha az Orbán a gender-ügy ellen lép fel
Legyártják hozzá a műsort
Ha az Orbán a migránsok ellen lép fel legyártják hozzá az éppen induló migránskaravánt
Ízelítőt kaptunk mindkét, egymástól a lehető legtávolabb eső oldal álláspontjából.
Köszönöm, én nem kérek egyik szélsőségből sem.
 
A kormány lépett Népszavazást írt ki!
A népszavazási kérdések ezek lesznek:

  1. Támogatja-e Ön, hogy köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyerekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetők legyenek nemi átalakító kezelések?
  4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  5. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?
 
A kormány lépett Népszavazást írt ki!
A népszavazási kérdések ezek lesznek:

  1. Támogatja-e Ön, hogy köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyerekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetők legyenek nemi átalakító kezelések?
  4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  5. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?
Hát erre igazán kár a papírt pocsékolni.
Bár, ha belegondolok, biztos olcsóbban ki lehet hozni, mint egy békemenetet.
 
Nyugalom.
Ha nem elég a törvény...konzultáció...békemenet akkor lesz népszavazás.
(októberben lesz a békemenet)
Ez ujra csak politikai játék!
Kötelezettségszegési eljárást inditottak Magyarorszag ellen, és rengeteg pénz kifizetését fuggesztettek fel!
Ha a kormany legitimaciot akar ebben a kerdesben, akkor muszaj olyan dolgo9t felmutatni az unionak, ami hivatalosan felmutathato!
 
Ez ujra csak politikai játék!
Kötelezettségszegési eljárást inditottak Magyarorszag ellen, és rengeteg pénz kifizetését fuggesztettek fel!
Ha a kormany legitimaciot akar ebben a kerdesben, akkor muszaj olyan dolgo9t felmutatni az unionak, ami hivatalosan felmutathato!
Meg terelés.
Vásárhelyi fideszes kendertermelő..
Pest megyei fideszes építésügyi vezetők letartóztatása...




A nyomozóhatóság eddig négy embert hallgatott ki gyanúsítottként.

A Pest Megyei Kormányhivatal építésügyi és örökségvédelmi osztályának több munkatársát is előzetes letartóztatásba helyezték – tudta meg a Népszava.
Megtelt a bili??
 
Meg terelés.
Vásárhelyi fideszes kendertermelő..
Pest megyei fideszes építésügyi vezetők letartóztatása...




A nyomozóhatóság eddig négy embert hallgatott ki gyanúsítottként.

A Pest Megyei Kormányhivatal építésügyi és örökségvédelmi osztályának több munkatársát is előzetes letartóztatásba helyezték – tudta meg a Népszava.
Megtelt a bili??
néha kiöntik...föleg választások elott...
 
Ez ujra csak politikai játék!
Kötelezettségszegési eljárást inditottak Magyarorszag ellen, és rengeteg pénz kifizetését fuggesztettek fel!
Ha a kormany legitimaciot akar ebben a kerdesben, akkor muszaj olyan dolgo9t felmutatni az unionak, ami hivatalosan felmutathato!
Amire utalsz, az két külön történet, az uniós pénzeket nem a pedofiltörvény miatt jegelték, ebből a szempontból majdnem mindegy hány .....-ot (legyen újmagyarul "gyerekpárti") sikerül még jobban felhergelni a derék fideszeseknek.
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,590
Tagok
615,326
Legújabb tagunk
redbaron77
Oldal tetejére