Ajuda67
Reakciók pontszáma
7,282
Adománya
HUF1,000.00

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Támogatások / Adományok Róla

  • Szia! Most fejeztem be D.Duvall az Aldebari Szövetség II. részét. Köszönöm szépen Szilvinek a fordítást ez is fantasztikus élmény volt. És nagyon köszönöm a Halhatatlan Őrzők 10. részét is, melyet szintén nagyon jó kikapcsolódás volt elolvasni.
    Nagyon várom, hogy tudjam olvasni a fordításaidat. Úgy látom a hozzászólásokból, hogy te leszel az új legjobb barátom köszönet a munkádért.
    Szia!
    Nagyon szépen köszönöm az időt, munkát amit azzal töltesz, hogy nekünk forditod a jobbnál jobb könyveket.
    Legyen szép napod!
    Szia Ajuda67!
    Szeretném megköszönni a munkádat és hogy lehetővé teszed általa, hogy ilyen szuper könyveket olvassunk! Épp most végeztem a Dianne Duvall - Halhatatlan Őrzök sorozat 9. részével. Imádom őket! További jó munkát kívánok!
    Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nemrég elkezdtem olvasni Dianne Duvall - Hallhatatalan Őrzők - rajongói fordítását és ennek köszönhetően találtam rá Ajuda fordításaira. Még nagyon friss nekem ez az oldal, így egy kis útmutatást szeretnék kérni, hogy mit hol/hogyan tudok megtalálni az oldalon. Előre is nagyon köszönöm!
    Helló, megint. Keresem J R Ward Örökség sorozatának fordítását. Ha valaki tudja hol találom, légyszi árulja el. Előre is köszönöm.
    Ajuda67
    Ajuda67
    Olyat speciel még a moly sem ismer. Esetleg egy cím belőle?
    K
    Kicsichi
    Blood Kiss, Paradise és Craeg, sztorija és a fiatalabb generációs testvériségé akik most lépnek be a kiképző programba. :)
    K
    Kicsichi
    Ez a Fekete tőr testvériség sorozat része , csak nem tudom,hogy fordította -e valaki. Ha esetleg tudtok róla ,lécci szóljatok.
    Helló, engem a Thea Harrison- Ősi fajok , sorozat érdekelne . A Született gonosz volt az utolsó amit el tudtam olvasni és nagyon érdekelne a folytatás. Előre is köszi a segítséget. :)
    Szia! Először is szeretném megköszönni azt a sok munkát, amit a fordításokra fordítottál! Soha nem olvashattam volna ezeket a könyveket.... Most éppen újraolvasom a Kárpátok vámpírjai sorozatot. Az utolsó kötet amihez hozzájutottam az a Sötét illúzió, de nem tudom, hogy azóta lefordítottál-e újabb könyveket a sorozatból. Ha igen elmondanád hogyan juthatnék hozzájuk vagy esetleg megosztanál velem? Nagyon örülnék neki!
    A Halhatatlan őrzőkből ,nekem ,mindig is Darnell volt ,a személyes kedvencem. Tudom, hogy szigorúan véve ,nem főszereplő, de olyan mint egy " pillér" ... talán nem ez a legjobb jellemző, de elég titokzatos és sok gondolkodni valót ad az embernek. : )
    • Tetszik
    Reagált: a_hajnalka
    Ajuda67
    Ajuda67
    Valóban, Darnell megérdemelne egy misét, hátha a Gershom által átváltoztatott Tehetséges csaj közül választ neki egyet Duvall. :) (Nem tudom, csak remélem)
    Én egyébként Jared sztoriját is várom, nagyon rá volt kattanva a szerelemre, mindent tudni akart róla, kényes kérdésekkel zaklatta az őrzőket. :D
    B
    Bloefa
    Darnell történetére én is kíváncsi lennék és a Cliffre is.
    M
    mcurtis
    Darnell szerintem is megérdemelne egy önálló könyvet.
    Helló, frissen regisztráltam és csak el akarom mondani,hogy imádom a fordításaidat. Sajnos nem találom a legfrissebbeket és nagyon tudnék örülni egy kis segítségnek. Addig is ,nem tudom letenni az Ősi fajokat. XD
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia!
    Remélem már sikerült elég hozzászólást szerezni :) Köszönöm, hogy írtál, nagyon örülök, ha örömet tudok szerezni a fordításokkal.
    F
    Flört
    Én is új vagyok. A halhatatlan őrzők 10 keresése dobott ide. Úgy látom több ponton is hasonló olvasói ízlésem van. Már csak a kötelező hozzászólások választanak el a könyvekről.
    N
    nikiwolf
    Én szintén új vagyok és szintén így kerültem ide XD még csak a 8. kötetnél járok, de nagyon megtetszettek ezek a Halhatatlan Őrzős könyvek, ígyekszem a hozzászólásokkal, hogy mire a 9. végére érek folytathassam is :) addig is köszönöm !
    Szia! Szeretném megköszönni a fordításaidat. Az elmúlt években rengeteg örömet szereztél vele. :):dr_24:
    Már alig várom Ferro történetét. Remélem az írónő nem tervezi befejezni az írást hogy legyen mit fordítani. Nagyon jól eltalálta ezt a misztikus világot. Köszönöm hogy itt lehetek. ❤
    Kedves Ajuda.Csak most fejeztem be a kárpátok vámpírjai könyveket.Néhány rész annyira jó volt hogy rögtön újra olvastam.A Duvall könyveket nem bírtam letenni.Már 3x újra olvastam az egész sorit.Most tervezem olvasni a Bestiák fiai trilógiát és a Thea Harrison könyveket.Remelem ezek is letehetetlenek lesznek.
    Köszönöm az eddigi munkádat.Hatalmas ajándék ez az angolul nem tudó olvasók számára.
    Kedves Ajuda! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Egyszerűen imádom ezeket a könyveket. Dianne Duvall könyveit le sem tudom tudni. Egy hét sem kellett, hogy elolvassam őket. Minden jót kívánok.
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67 and zita30
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia Caitriona!

    Nem vagy vele egyedül, én is imádom őket, másképp nem is fordítanám. :D (Bár most ezzel együtt sem fordítom, de remélem hamarosan felveszem a fonalat.)

    Köszi, hogy írtál, B.Ú.É.K. neked is!
    Kedves Ajuda!
    Nagyon köszönöm Neked, hogy olvashatom a fordításaidat. Imádom ezeket a könyveket, de sajnos nem tudok angolul. Hálás vagyok :D Imádtam a Dianne Duvall könyveket, az Ősi fajokat, a Bestiák fiait és a Kárpátok vámpírjai sorozatot is. Alig várom a folytatást, bármiről is lesz.
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére