Új Germán Medicina

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

yellowflower

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy saját "betegségemet" szeretném leírni, ami a napokban ismét eszembe jutott.
Még februárban komoly tüdőgyulladásom lett - magas lázzal. Nem vírusos, és látszólag semmi nem állt mögötte. 2 hét alatt hevertem ki.
Utólag - 1 hétre rá - gyermekeim háziorvosa (akit egyébként nagyon jó doktornőnek tartok) vezetett rá, hogy mi lehetett a valódi oka a tüdőgyulladásomnak. Ő azt mondta: " Én magát nem úgy ismerem, mint, aki csak úgy megbetegszik, ráadásul ilyen komolyan. Ennek lelki okai vannak." És akkor jöttem rá. Akkor már fél éve, h nem úgy alakult rokonunk hozzánk költözése, ahogy terveztük, és még nem lett kész számára a külön lakrész. Ezért a velünk együtt lakott, külön szobában ugyan, de közös fürdővel, konyhával stb. Nem vagyok szókimondó típus, és valószínűleg begyűjtök sokszor terheket, fájdalmakat, és egyébként is, alkotó ember lévén, folyton szomjazom az egyedüllétre. És talán magamnak sem vallottam meg, de ezt a kialakult helyzetet úgy éltem meg, hogy: "Én már megfulladok, nem kapok levegőt, nincs életterem..."
És lett egy tüdőgyulladásom.
No ennyi röviden a történet.
Egyre inkább érik bennem a gondolat, h elvégzem a GNM tanfolyamo(ka)t. :)
YF
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
Egy saját "betegségemet" szeretném leírni....... És lett egy tüdőgyulladásom.

Hát bizony, a tüdőgyulladás egy légcsó, hörgő nyálkahártya fekélyesedés, megoldás utáni szakaszában jelentkező értelmes biológiai program, melynek konfliktus oka riadalom a fészekben a területemen! Csak ilyenkor türelmesnek kell lenni, mert a GNM szerint ekkor a test mozgódítja öngyógyító segédmunkásait, a "vírusokat" és azok gondoskodnak az öngyógyításról.

Nagyon szépen rátaláltál tüdőgyulladásod okára. Brava!
 

vesa

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem vagyok szókimondó típus, és valószínűleg begyűjtök sokszor terheket, fájdalmakat, és egyébként is, alkotó ember lévén, folyton szomjazom az egyedüllétre. És talán magamnak sem vallottam meg, de ezt a kialakult helyzetet úgy éltem meg, hogy: "Én már megfulladok, nem kapok levegőt, nincs életterem..."
És lett egy tüdőgyulladásom.

Szia Yellowflower!
Nem mellékes, hogy a tüdőgyulladás a helyreállítási szakasz betegsége. Te mit tapasztaltál? Az említett konfliktus megoldódása után jött ki rajtad?
 

vesa

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nagy híve vagyok az Új Germán Medicínának. Dr.Hamer egy logikus, és főleg használható rendszert állított fel, de vannak olyan ideológiai elemei, amikkel lehet vitatkozni, vagy legalább is nem árt pontosítani. Ilyen pl. az alábbi állítás:
2. törvény: A Betegség Két Fázisa

A konfliktus bekövetkezte azonnal leállítja a nappali-éjszakai ritmusomat. Beindít egy Értelmes Biológiai Különprogramot (ÉBK) ami lehetővé teszi a testem számára, hogy hatálytalanítsa mindennapi működését, és a konfliktus kezelésére összpontosítson.

Bennem is van egy belső meggyőződés arra vonatkozóan, hogy minden betegségnek belső, mondjuk úgy: lelki oka van.
De azt nem látom be, hogy a szervezet egyensúlyi állapotának megbomlása minden esetben logikus, agy által összehangolt reakciókat jelent.
Azt elfogadom, hogy többnyire lelki síkon, mondhatni: a szubjektív valóságunkban megélt események állnak az egyensúlyvesztés mögött. De azt nem látom be, hogy a válasz reakciók minden esetben az evolúció során jól bevált, adott problémát megoldó mechanizmust jelentenek még akkor sem, ha az agy által összehangoltakról beszélünk. (A nem összehangoltaktól egyébként sem lehet ilyet elvárni.)

Az összehangolatlannak tűnő jelenségekre jó példa a diabetes kóma. Ott is úgy tűnik, hogy az agy nem azt teszi, amit el lehetne tőle várni a probléma megoldása érdekében: a vér szinte "ragad" már a rengeteg vércukortól, de a sejtek éheznek, mert nincs jelen az inzulin, aminek a segítségével magukhoz tudnák venni. Erre az agy nem intézkedik, hogy növelje az inzulint! Tegyük fel, hogy valami gátolja a hasnyálmirigy működését (pl. egy odavágó konfliktus), ezért nem képes rá. OK. De az agy a májjal plusz cukrot kezd el termeltetni, ami miatt még több cukor lesz a vérben, ráadásul a máj fehérjéből állítja elő a cukrot, és a vegyi folyamat melléktermékeként aceton (ecetsav) keletkezik, ami tovább ront a helyzeten a szervezet elsavasítása miatt.
Nagyon úgy tűnik, hogy az agy nem látja át a helyzetet.
Ha feltételezzük, hogy az agy egy bioszámítógép, ami a rendelkezésre álló adatok birtokában mindig az optimális döntést hozza, akkor két eset lehetséges:
1. Nem kap meg minden információt.
2. Megkap minden információt, de a célja nem a szervezet egyensúlyának fenntartása(, hanem pl. valami magasabb rendű logika szerint működik.)
 

vesa

Állandó Tag
Állandó Tag
Még egy apróság: szerintem az Új Medicína a biológia törvényszerűségek szerinti, az automatikus folyamatokat írja le: van egy esemény, aminek van valamilyen érzelmi kihatása, ami (ha a DHS feltételei kielégíttetnek) elindít egy biológiai vészreakciót.
A tudatosság felé vezető hatalmas lépcsőfok az, ha képesek vagyunk magunkban tetten érni ezeket a kialakuló konfliktusokat, és képesek vagyunk megoldani. (Erre vannak különféle módszerek.)
De a tudatosságnak szerintem van egy magasabb foka, amikor képesek vagyunk elérni azt, hogy a sejtjeink (agyunk) ne reagáljon olyankor, amikor nem szolgálja ténylegesen a reakció az egészség fenntartását.

David Icke, új könyvéből idézek:
"Ez az, ami minden nap történik az emberekkel. DNS-számítógép-sejtjeink adatokat töltenek le a Mátrixból és a "társadalomból", és betanítják őket, hogy a programnak megfelelően válaszoljanak, pontosan úgy, mint a patkánysejteket lehet tanítani a szimulátorral. Az egyet*len mód e DNS-programozás hatályon kívül helyezésére: a Tudatosság beavatkozása. Amikor megtesszük ezt, a test hologram rezonanciája megnövekszik a részecskék forgási sebességének növekedése miatt, amint azok reagálnak az elért magasabb tudatosságra. Ekkor a Tudatosság diktálja az eseményeket a DNS-en keresztül, és nem az alacsony-rezgésű program. Mellesleg szólva a gondolkodásra képes biológiai számítógépek gyártása veszélyes út, és a lehetséges következményeket nagyszerűen ábrázolta a Mátrix-trilógia és a Terminátor filmek…"
A "Mátrix" alatt a Mátrix-c filmre utal, mivel jelenleg oly valósnak megélt világunk ugyanolyan illúzió, mint az abban felvázolt.
 

bucsistvan

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
Megvan valakinek a Szerv atlasz? Szivesen tanulmanyoznám. Ha a dolgokat saját magamon tapasztalnám akkor hihetnék a GNM-ben.
Köszönöm, szép napot
 

Lia 74

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Csak beleolvastam pár bejegyzésbe, de nagyon érdekelne, hogy pánikbetegeknek is lehetne segíteni, és ha igen hogyan? Feltételezem, hogy lehet, mert az is lelkieredetű. Tud valaki ezzel kapcsolatban valamit, szerintem sok embert érint a probléma. Olyan jó, hogy valaki mindig talál valami okosságot:)
 

szilvia25

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Virág!

Néhány napja kezdtem el tanulmányozni az Új-Medicinát, és számomra nagyon szimpatikus. Éppen egy petefészek-gyulladással küzdök, és Tőled szeretnék tanácsot kérni, hogy vajon milyen konfliktus idézhette ezt elő nálam? Próbáltam már utána nézni, de eddig még nem találtam meg a választ.
Segítségedet előre is köszönöm!

Üdv:
Szilvia

Ui.: jobbkezes vagyok (minden szempontból, kivétel a "taps-próba")
 

Cyk

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok:)
Most találtam rá erre a topicra és hát elég érdekes. Bevallom nem volt időm még végig olvasni de a lényegét kimazsoláztam.
Nekem most a fogaimmal vannak gondjaim. Erősen romlanak és terjed egyre jobban a szuvasodás, a bölcsesség fogaimról indult ki szinte egyidejüleg. Egyet már kihuztak a másik 3 pedig időnként fáj. Ezeket reikivel és és pozitiv megerősitésekkel probálom vissza gyógyítani (eddig nem sok sikerrel). Rettegek a fogorvostol és nem szeretnék fog nélkül maradni sem.
Kíváncsi lennék a véleményetekre valamint a tapasztalataitokra, volt már valaki köztetek aki ezzel a modszerrel meg tudta gyógyitani a fogait?
Az édesanyám annyira fél az orvosoktól hogy ő bizony anno kibirta és végig szenvedte több fogával is anélkül hogy elment volna kihuzatni. De nem meggyógyultak hanem maguktol kihulltak a fogai egy idő mulva. Bár abban biztos vagyok hogy ő nem oldotta meg lelki szinten a problémáit. Mindig is aggodo volt és olyan dolgok ellen harcolt lelkileg amik ellen nem tehetett semmit.
Szóval jól értettem azt, hogy ha én most azon "dolgozok" hogy elengedem azokat a dolgokat amikért eddig hiába küzdöttem, és valami jobb irányba terelem a gondolataimat, valamint az indulataimat ha mégis előjönnek rágcsálással vezetem le , helyre jöhetnek még teljesen a fogaim anélkül hogy eljutnék az iszonyatos fájdalmakig?
Elnézést kérek ha nagy butaságot kérdeztem , de ez nekem még elég uj szemlélet:)
Szép napot!
 

Cyk

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Csak beleolvastam pár bejegyzésbe, de nagyon érdekelne, hogy pánikbetegeknek is lehetne segíteni, és ha igen hogyan? Feltételezem, hogy lehet, mert az is lelkieredetű. Tud valaki ezzel kapcsolatban valamit, szerintem sok embert érint a probléma. Olyan jó, hogy valaki mindig talál valami okosságot:)

Szia!
Én is pánikbeteg voltam. Olyan durva tünetekkel hogy kórházban kötöttem ki, ott olyan gyógyszereket írtak fel hogy bevételük után a mellékhatásuk miatt ugyancsak korházba kerültem.
Éft -t tudom ajánlani neked, próbáld ki.
Tavaly nyáron kezdtem el és azota teljesen jól vagyok, bárhova bármekkora tömegben tudok utazni. Gyógyszerek és rosszullétek nélkül.
Remélem rajtad is segiteni fog.
 
S

sisne*

Vendég
Mi az Új Orvostudomány?

A Germán Új Medicina
= az Új Orvostudomány
= a Gyógyásztudomány

Hamer doktor legjelentősebb felfedezése az Germán Új Medicina, mely egy mérnöki pontosságú, átfogó, és megismételhető orvostudományi rendszer. Tér-kép a szó valódi értelmében.
Természettudományos összefüggéseiben írja le az élő szervezetek élettani, bio-logikus (élet-értelmes) működését, melybe beletartoznak a megbetegedések is.
Ez az ELSŐ orvostudomány, mely összefüggéseiben vizsgálja az az emberi lényt. A tudományos precizitás miatt Lélek-Agy-Szerv szintekre bont, ugyanakkor Egyben, összességében értelmezi a folyamatokat.
 

Karen1

Állandó Tag
Állandó Tag
kolonte !

Szia!
Érdekelne a könyv, de a címre kattintva csak részleteket olvashatok. Fel tudnád tölteni az egészet?
Előre is köszi
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
Szia!
Érdekelne a könyv, de a címre kattintva csak részleteket olvashatok. Fel tudnád tölteni az egészet?
Előre is köszi

Azt sem én tettem fel, :) hanem a kiadó. (gondolom) Bár, ha éppen mondjuk az allergia fejezetről van szó, akkor az elég döbbenetes és példaértékű, az egészség és megbetegedés témakörben.
Én nem tudom feltölteni a könyvet.
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
gombák-bacilusok-vírusok

Az 5 Hameri törvény közül most visszatérek a negyedikre, (4.) amely ugye arról szól, hogy egészségünket testünk a gombák, bacilusok és vírusok segítségével önmaga képes helyreállítani!

Az említett élőlények már régóta az ellenség szerepével lettek felruházva. Már a gyerekek is mondókák formájában az óvodában tanulnak olyan versikéket, hogy pld. "kézmosás által meghalnak a bacilusok nem lesz semmi baj!"
Pedig a GNM alapján mondom, igen is nagy baj lesz, van!
Éppen azokat az élőlényeket írtjuk ki magunkból, amelyek segíteni tudnak az öngyógyításban.
Olyan jó 11-15 éve "újra rátaláltak" a candida gomba jelenlétére a testben. Akinél ezt felfedezték, azt nagyon komoly un. candida-ölő diétára fogták. Érdekes. Elég kemény volt ez a diéta. Emlékeim szerint teljes liszt, cukor megvonás, grapfruit cseppek stb. Hosszan tartó böjtölés eredménye lett a kiírtásuk.
Ma és különösen ebben a topicban éppen az ellenkezőjét csinálnánk. Hagynánk, működjenek csak, legalább rendbehozzák azt a különprogramot (régi nevén betegséget) ami miatt felszínre jöttek és elkezdtek dolgozni.
Számtalan készüléket kínálnak (Zapper), amik "kitisztítják" belőlünk ezeket az élősködőket.
Ennyit a természetgyógyász kultúránkról!
Nagyon sok módszert tanulámányoztam, de soha nem jöttem rá, hogy mitól is gyógyulunk meg "magunktól".

A GNM törvényei közül a 4. az, amely először nyitotta meg értelmemet, szememet erre a lehetőségre.
Azonnal éreztem, hogy itt kell lenni a megoldásnak.
Minden gomba, baktérium és vírus potenciálisan bennünk van ugyanis. Amelyikre szükségünk van, az aktiválódik.
Mikor?
A gyógyuláskor. Vagyis a kétszakaszó különprogram második szakaszában, vagyis akkor amikor a test elkezdi gyógyító tevékenységét.
Ekkor megyünk orvoshoz, és szegény teremtés, aki szolgai módon, önmagát át lépni nem tudva használja a rosszul tanult dogmákat, felírja azokat a mérgeket, amik kiírtják belőlünk a gyógyulás segédmunkásait, vagy inkább mester munkásait!
Ráadásul akkor, amikor a különprogram (betegség) ténylegesen meg is gyógyulna! Ehelyett, a munkásokat kiírtjuk, cserébe a tünetet megszüntetjük ugyan, de nem a különprogramot, nem a betegséget! Ez egy nagyon fontos következmény.

Most célom csak annyi, hogy gondolkodjatok el egy kicsit azon, hogy biztos-e az a dogma, hogy betegségeinket a kívülröl jövő, rosszindulatú gombák, bacilusok és vírusok okozzák?!
Nem lehet, hogy egy orvostudományi zsákutca rabjai vagyunk?
Kiegészítésül, valaki feltette az Orvostudomány a feje tetején c. könvet, abban találtok bőven idézetet ehhez a témához.
 

Házitündér

Állandó Tag
Állandó Tag
Beleolvastam a topicba, lenne néhány kérdésem, mert érdekel a dolog és szeretném jobban megérteni:
akkor jól értelmezem, hogy a betegség, amit eddig betegségnek és negatív dolognak hittünk az valójában a gyógyulás része, folyamata?
rákban miért halnak meg mégis olyan sokan?

minden betegség oka végülis az érzelmi konfliktus? mi a megelőzés titka, mert konfliktus mindig van, csak nem mindegy hogyan reagálunk rá. lehet, hogy a reakcióinkon kellene változtatni? de hogyan?

köszönöm előre is a válaszokat.
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
Új Germán Medicina és a "betegségek"

Igen nagyon jól értetted. Betegség mint olyan nem létezik. Csak értelmes biológiai különprogramok vannak.
Vajon betegség-e egy nagybőgős ujjain kialakult kemény bőr?
Vajon betegség-e egy balett táncos nagylábujjainak maszívsága?
Vajon betegség-e egy sportoló erős felsőteste?
Nem. Ha nem kapta volna teste ezt a programot, akkor nem alakultak volna ki az elváltozások, és akkor az illető nem lehetne nagybőgős, balett táncos, vagy élsportoló.
Mégis hasonló dolgokat, minden további nélkül betegségnek titulálnak egy ósdi, ideje múlt szemlélet alapján.

Ráklban dr. Hamer féle megközelítésben az embereknek legalább 95 %-a nem halna meg. Azért halnak meg mégis, ahogy írod, mert agyon kemózzák, agyon sugarazzák, gyógyszerezik és agyon rémítik azokat, kikben kialakul ez a bizonyos értelmes biológiai különprogram.

Nem minden konfliktus idéz elő "megbetegedést", csak azok amelyek megjelenése:
Drámai, Váratlan, Konfliktust hordoz, Nem tűnik megoldhatónak.
Ez az 1. törvény.
Ha valamelyik ezek közül nem valósul meg, az nem tekinthető DHS-nek, vagyis Dirk Hamer Sindromának. Annak nincs biológiai különprogram következménye.

További jó tanulmányozást kívánok.
 

Házitündér

Állandó Tag
Állandó Tag
köszönöm Kolonte :)
tegyük fel fenáll az 1. törvény. ilyenkor mit tud csinálni egy laikus, hogy minél előbb meggyógyuljon?
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
létrejött a DHS, mi a teendő?

Kedves házitündér!
Ez bizony sokszor előfordul! Nem kell nagyon nagy dologra gondolni. Elég, ha gyanus valami, elég ha látsz valami brutalitást, elég, ha félrelöknek a sorban, elég, ha valaki hülyének néz.....stb.
Az első és legfontosabb, hogy a konfliktust minél előbb oldd meg! Miként? Úgy, hogy az ismertetett 5 ismérv közül feloldod valamelyiket, bármelyiket, akár mindet.

Muszály nekem ettől rosszul éreznem magam? Már szerintem ez is elég lehet. Legalább este elalvás előtt, átnézed a napod, mik voltak azok a szituációk, amik
Drámai, Váratlan, Konfliktust hordoz, Magadra maradsz, Nem tűnik megoldhatónak. módon jelentkeztek aznap.
Bizots, hogy drámai?
Biztos, hogy váratlan?
Biztos, hogy konfliktust kell hogy okozzon?
Biztos, hogy megoldhatatlan
Biztos, hogy magadra maradtál a problémában?
Ha ezt megvizsgálod, már szerintem ezzel is feloldod a konfliktust!

Ettől kezdve nincs más dolgod, mint várni, hogy a konfliktus feloldása után a tested öngyógyító mechanizmusa helyre állítsa tested állapotát. Amennyiben kis tömegű volt a konfliktus, akkor gyorsan és kevéssé látványos módon gyógyulsz meg. Ha nagy konfliktus, hosszan, nagy tömeggel volt, akkor biziony a gyógyulásod sem lesz könnyű.
De Meggyógyulsz!!!
 

kolonte

Kitiltott (BANned)
A biológiai konfliktus (DHS) általános ismertető jegyei

Nem lehet eleget ismételni és hangsúlyozni!

1. Drámai, lesújtó, lehengerlő, felzaklató, felháborító, heves. Kibillent a normál kerékvágásból.

2. Váratlanul, felkészületlenül ér, mint derült égből villámcsapás, a meglepetés erejével hat.

3. Megütközés jellegű, konfliktust hordoz. Fennakadunk, rákattanunk, bekattanunk és nem bírunk lejönni róla. Konfliktus nem létezik önmagában, mindig van oka, indoka. A DHS-nél is, mindig van egy konkrét,jól behatárolható érzelmi tartalma.

4. Elszigetelten megélt = nem beszélünk róla. Érzéseinket nem beszéljük ki magunkból, magunkba fojtjuk őket. Vagy azért mert nincs kinek elmondani, vagy azért mert nem akarjuk: ne sajnáljanak, ne nevessenek rajtam, ne tudjanak róla, nehogy felhasználják ellenem, stb.

5. Átmenetileg nincs megoldása. A rákos daganat vagy fekély addig növekszik, ill. terjed, amíg a konfliktus megoldatlan. Ha megoldásra kerül, átkapcsolunk megoldás utáni szakaszba, az agyi és szervi tünetek megváltoznak, a konfliktus ellensúlyozása, biológiai megoldása céljából létrejött testi elváltozás felszámolásra kerül.

Nagyon fontos, hogy az öt ismertetőjegy, jellegzetesség egyszerre teljesül. Ha valamelyik hiányzik, van dráma, van konfliktus, van megoldatlanság – de nincs belőle testi elváltozás. Ugyanakkor ez terápiás szempontból azt jelenti: ha bármelyiket kiiktatjuk, megfordul a különprogram, és belépünk a megoldási, gyógyulási szakaszba!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére