Új vagyok, bemutatkozom.

telehold

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Kedves Mindenki !

Vadi uj vagyok ezen a listan,ezert egy par szoban bemutatkozom.
Az igazi nevem szvetlana, 2 felnott gyerekem ee mar ket kislany unokam is van.Delfranciaorszagban elek, reflexologiaval es asztrologiaval foglalkozom.
nagyon szeretem az irodalmat,zenet, a tarsasagot, es a csacsogast.
Nagyon tetszik ennek a kavezonak a hangulata, raadasul nagy kv-es vagyok, ha itt lennetek a kozelemben szivesen meginvitalnalak benneteket!
 

Puszedliufo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Monet és Telehold!
Érezzétek nagyon jól magatokat az oldalon!:) Biztosan találtok itt sok érdekességet és talán pár új barátot is :)
 

Manuta

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Teljesen véletlenül bukkantam erre a honlapra. Ahogy körülnéztem rajta, azonnal megtetszett és remélem nem baj, hogy csatlakozni akarok hozzátok.
A legfontosabbat magamról: van egy tündéri 5 éves kislányom, ő az életem értelme! Tőle "loptam" a manuta nevet. Mikor tanult beszélni, nem tudom, miért, de a napocskára azt mondta, hogy manuta. Nagyon megtetszett, így ezt a nevet használom azóta is a neten.:) Nagyon érdekel az ezoteria, már 10 éve foglalkozom vele, azon belül főként a karmával. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, nagyokat sétálni a szabadban...

Bár még sosem voltam Kanadában (pedig gyönyörű ország), azért remélem, befogadtok magatok közé és én is tagja lehetek ennek a nagyszerű közösségnek!!!
 

molly33

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Köszöntök mindenkit..:o

Még új vagyok itt, egy kedves ismerősöm csábított ide, hát nem bánom...:)

Sziasztok Kedves Mindenki !
Az igazi nevem szvetlana, Delfranciaorszagban elek, reflexologiaval es asztrologiaval foglalkozom.

Legyetek üdvözölve! Érezzétek jól Magatokat!
Ismerkedjetek velünk, és a topicokkal, olvasgassatok. Aztán beszélgessünk jókat a közeljövőben!
 

molly33

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, én is új vagyok. Oroshazán élek, nekem Canada álmaim országa. Sajnos még sosem volt rá lehetősegem, csak álmaimban létezem ott. Azért remélem maradhatok!

Kedves! Miért ne maradhatnál, nagyon sokan vagyunk itt akik a nagy víznek az európai oldalán élünk. Mégis idejárunk beszélgetni, és jól érezzük magunkat. Te is gyere gyakran, és ismerkedjünk meg egymással.
 

kata53

Állandó Tag
Állandó Tag
Új vagyok, bemutatkozom

Nagyon nagy szeretettel köszöntök minden új belépőt. Érezzétek jól magatokat.
Szeretettel:Kata53
attachment.php
 

monet

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon kedves vagy, kedvesek vagytok. Ahogy látom itt is zajlik az élet, szövődnek a barátságok. Köszönöm!
 

liloka8

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó kedvű emberek vagytok ,be fogadtok engem is ,kűldhetnékk nektek jó féle erdélyi szilva pálinkát ,aki szereti jelentkezzen ,ne lopkodjátok egymás elől.SZatmárnémetiben születtem ,Nagybányán élek ,már egyedül a kutyámmal,állatbarát vagyok ,szeretek kirándulni ,olvasni ,sokat ismerkedni ,ha van kedve valakinek ,hát irjon majd nekem üdv Kala Anna
 

anyabanya

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nem rég találtam rá erre az oldalra, az ezotéria oldalak böngészése közben. Sok érdekességet találtam, ami érdekel, biztos hogy még sokszor fellépek hozzátok.
Én Székesfehérvár melletti kis faluban élek a családommal, négy belevaló gyermekünk van (az anyabanya nevet a gyermekeim adták, mert sokszor nem kell megszólalniuk és már kitalálom a gondolataikat is).
:D Nagyon tetszik, ahogy az új tagokat milyen szeretettel fogadjátok.
Álmaimban sok helyre el tudtam menni, térkép, vagy utikönyvek segítségével, de amióta meg van a net kinyílt teljesen a világ előttem. Valószínű, hogy ebben az életemben nem jutok el Canadába meg sok más egzotikus országba, de a képzelet szárnyakat ad. :D
 

jazmina

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Én is most találtam rá erre az oldalra, biztos sokat fogok itt nézelődni a következő időben. köszönöm , hogy itt lehetek.
Szigetszetnmiklóson lakom, a kedves férjemmel, és három iker 8 éves fiaimmal.
 
Oldal tetejére