Új vagyok, bemutatkozom.

andika témája a 'A változások' fórumban , 2005 Október 7.

 1. campero

  campero Állandó Tag

  Sziasztok,én is új vok,a regemmel ellentétben.
   
 2. horgrg

  horgrg Állandó Tag

  Helló!
  Gergő vagyok, Magyarországról. Véletlenül találtam az oldalra.
   
 3. Gyöngyi62

  Gyöngyi62 Állandó Tag

  Én is teljesem új vagyok, most próbálok hozzászólni, aztán teljesen beépülni a soraitokba.Biztos vagyok benne, jól fogom érezni magam.Köszönöm, hogy itt lehetek
   
 4. Rzsike

  Rzsike Állandó Tag

  bemutatkozom

  Sziasztok!

  Erzsi vagyok Salgótarjánból, nem rég regisztráltam az oldalra, egy ismerősöm ajánlotta. Sok érdekes témára leltem ami engem is foglalkoztat.
  Küldöm nektek kedvenc pps-met Celine Dion gyönyörű dalával.

   
 5. booklover

  booklover Állandó Tag

  Nemúj

  Sziasztok!

  Abszolút nem vagyok új, viszont hosszú ideig inaktív voltam...inkább a meló, mint az ide nem figyelés miatt...A "mozgásos" dolgokon túli fő szenvedélyem az olvasás, tehát leginkább az e-book-os oldalakon bukkanok fel, szerencsére sok és változatos (mondjuk annyira azért nem jövedelmező :p ) a munkám, ezért lazulásként "lógok a neten"...Szabadidő? : víz, víz, víz...na nem a horgászat, hanem az úszás, evezés, merülés...azon felül pedig család, barátok, tévépapucs ;), sörözések, dumapartik, zene és olvasás...utóbbi kettőből ha nem is mindenevő, de mindenképpen ragadozó vagyok. Irodalmi és zenei "csúcsaim" magyar illetve külföldi kategóriákban: Móricz, Karinthy, Csáth...LGT, Omega, Piramis...Vidal, Szolzsenyicin, Proust...Deep Purple, Led zeppelin, Black Sabbath...Liszt, Wagner, Debussy...
  Korom: lényegtelen :D (nagyjából 17 évesen megálltam az infantilizmus és a felnőttéválás határán valamikor 1977-ben :D
  Egyvalamit tartok igázán pozitívumnak...a pozitív gondolkodáshoz való töretlen ragaszkodást :cool:

  Üdv mindenkinek!
   
 6. edescica

  edescica Állandó Tag

  Sziasztok! Új vagyok, ez az elsö fórumom, ahol regeltem. Megtetszett az oldal, tartalmas, színes, és sok kedves tag van. Magamról annyit, hogy egy 8 éves fiúcska édesanyja vagyok, eddigi életem felét Erdélyben, a másik felét meg Ausztriában töltöttem. Keletröl belecseppentem a nyugati életbe, ami annyira nem rám szabott volt, hogy lelkileg meg is ittam az életmód változtatásnak a levét...ezért, back to the roots, újra visszatértem a "szellemi" élethez, olvasok ,zenéthallgatok, jókat dumálok barátokkal, füröl-fáról, érdeklödési köröm eléggé nagy, de leginkább az emberi lélek mély titkai érdekelnek. Üdv mindenkinek és kellemes napot!
   
 7. Kirax

  Kirax Állandó Tag

  Kirax
  Új vagyok
  szeretem a fantasit és a jó filmeket
  ide azért regiztem mert Warkraftos regényeket kerestem megtaláltam 2 nap és 18 hozászólás választ el a letöltéstöl
  Üdv nektek -Pécsi diáklány
   
 8. john15

  john15 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Teljesen új vagyok ezen az oldalon. Magamról: 45 éves vagyok, három gyerkőcöm van, egy már "kirepült" a másik is "repkész" a koránál fogva, és van egy cseppcsaj, aki még nagyon "kezdő az életben :) még csak most lesz 6 éves. Egyébként nyugdíjas vagyok. Érdeklődési köröm a kutyázás, repülőmodellek, illetve a számítógéppel kapcsolatos dolgok, valamint az olvasás és keresztrejtvényfejtés. Mindig is érdekelt Kanada, ha tehetném most is kivándorolnék oda, hogy ott éljek, de attól tartok, hogy "ez a hajó már elment".
  Az oldalra gyakorlatilag azért találtam rá, mert a Tesóm a fejébe vette, hogy külföldön keres munkát magának és próbálok neki segíteni, ha mással nem, hát információval. Magát az oldalt olvasva viszont rengeteg olyaninformációval találkoztam ami felkeltette az érdeklődésemet.

  Üdvözlettel: john15
   
 9. Katka79

  Katka79 Állandó Tag

  Bemutatkozás!

  Sziasztok!

  Én Varsányiné Tóth Katalin vagyok 30 éves 2 gyermekes anyuka.
  Egy Pest megyei kis faluból származom Bugyiról.
  Tudom egy kicsit nevetséges a falunk neve de hát innen származom.
  Van egy 10 éves fiam Dávid és egy 7 éves lányom Evelin.
  Azért regiztem hozzátok,mert nagyon sok érdekes dolgot találtam nálatok és remélem én is belejövök a feltöltésbe és sok minden okosságot megtudok veletek osztani.

  Egyenlőre ennyi.
  Sziasztok:p
   
 10. Ilieth

  Ilieth Állandó Tag

  Sziasztok!

  Régen regeltem, de úgy tűnik, csak most volt ideje belépnem valóságosan is... :)
  Még ismerkedem a topikokkal, azt már tudom, hogy remek könyveket találhatok meg itt sokatok jóvoltából... ;)
  Pécsett tanulok, mindent, amit lehet, főleg életet, de ezt ezernyi egyébbe csomagolom.
  Szeretek énekelni, olvasni, kungfuzom, most kezdtem rádiózni az egyetemen... szóval kissé elfoglalt vagyok, de rádiós blogszerkesztés közepette majd gyűjtöm innen a jobbnál jobb ötleteket (is). :--:
   
 11. cixteer

  cixteer Új tag

  Sziasztok!

  újvagyok, és tudnátok segíteni hogy miértnem tudom letölteni a csatolt fájlokat?:/
   
 12. Baleys

  Baleys Új tag

  Helló

  A nevem Balázs. Huszonegyedik életévem taposom. Állandó lakhelyem most a kollégium, de alapvetően Zala megyei vagyok:D
  Ebből már sejthető, hogy napjaim nagyrészt egyetemi hallgatóként tengetem, s előszeretettel kuksolok a számítógépem előtt, fórumokat böngészve. Ha nem netezek akkor mint minden egyetemista játszom vagy... khm! Nem, nem iszom betegre magam, helyette inkább olvasok.( Ez utóbbi sajnos nem annyira népszerű mint megérdemelné, de hát ez van *ilyenek a mai fiatalok* :D )
  Fanfiction; sci-fi; krimi; horror ( No meg persze szakmai könyvek) a kedvenceim.

  Előttem szólónak: 20 hozzászólás és 48 óra után már hozzáférsz a csatolt fájlokhoz.
   
 13. Kirax

  Kirax Állandó Tag

  az elözőt már nem tudom szerkeszteni ugyhogy ezt hozzáteném:
  na jó talán elhamarkodtam
  egész jó ez a forum
  legalább megtudom mi van kanadában
  és hogy élnek külföldöm magyarok, és sok érdekes dolgot mert imádok olvasni , köszönöm, és szia mindenkinek, jó forumozás
  és klasz a forum!!!!!!!!!!!!!!!!!
   
 14. Beks

  Beks Állandó Tag

  Szia mindenki!

  Rebeka vagyok, 17 éves. Vidéken élek, de Pesten tanulok egy református gimnáziumban, úgyhogy időm nagy részét is itt töltöm. Az oldalra véletlenül találtam rá, amikor Agykontrollos hanganyagokat keresetem. Azóta már találtam egy csomó jó zenét, e-könyveket, csak még nem tudom őket töltögetni, mert nem vagyok regelve 48 órája:D Na de majd mindjárt:p Am azért feltölteni is fogok ám:D(remélem...)
  Amúgy magamról annyit, hogy szeretek olvasni, filmeket nézni, barátokkal lenni meg családdal. Zongorázom, gitározom, és (sajnos) nagyon szeretek a gép előtt ülni.
  Akiket nagyon szeretek: Ákos, Laár András, Dolák-Saly Róbert, Scott D. Davis, Felipe Massa, Hugh Grant, Seann William Scott, Chow Yun-Fat, Hugh Laurie,Sandra Bullock, Paramhans Swami Maheshwarananda, Tolkien, Pio atya, Gabriel Byrne.
  Amiket nagyon szeretek(ömlesztve): Fender, Bösendorfer, Zene és Szöveg, Star Wars, Gyűrűk ura, Harry Potter, Angyalok és démonok,Stigmata, Nike, Converse, karácsony, éjszaka, állatok, klasszikus zene,Lar't pour L'art minden, ami német; Olaszország, Forma-1, kutyák, macskák, Pécs, Honfoglaló, Stand up műfaj, progresszív műfajok stb. Most így hirtelen ezek jöttekxD tudnám még folytatni...
  Hűű. Így visszanézve érdekes egy bemutatkozás:D
   
 15. vicske

  vicske Állandó Tag

  Sziasztok
  új lennék, kolozsvári, könyveket szeretnék majd letölteni
   
 16. Barnafüzike

  Barnafüzike Állandó Tag

  Üdv mindenkinek!: )

  Bernadett vagyok, 22 éves a Budapesti Operettszínház stúdióját végeztem el...jelenleg keresem a helyem a világban...szeretnék továbbtanulni...nagyon érdekel a néprajzszak amit meg is próbálok jövőre...: ) Örülök, hogy van egy ilyen intelligens oldal ami a kultúrával foglalkozik... Szeretek olvasni, filmet nézni, táncolni, zenét hallgatni, énekelni, sportolni,kirándulni, a bátyám agyára menni...
  Remélem tudok majd hasznos dolgokat megosztani veletek...: )

  az egyik kedvenc versem... Az én szívem
  Az én szívem játszik,
  ingemen átlátszik,
  másik szívvel tündérkedik
  hajnalhasadásig.

  Születtem, felnőttem
  durva-gaz erdőben,
  virág vagyok, attól félek:
  csalán lesz belőlem.

  Szaporodik évem
  fényben, égdörgésben,
  ecetért kell elcserélni
  minden édességem.  üdv.:Barnafüzike
   
 17. veracica

  veracica Új tag

  Szaisztok!

  Veronika vagyok, 21 éves, a PTE Egészségtudományi Karán szülésznő hallgató. Immár negyedik éve koptatom a PTE "padjait". Azért regisztráltam az oldalra, mert ha végzek (elméletileg júniusban), szeretnék egy körutazást tenni Európában, illeteve Kanadában.
   
 18. Zolka71

  Zolka71 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Én is új lennék, és innét vagyok a kies kis fővárosunkból!
   
 19. karaffagye

  karaffagye Állandó Tag

  Látok azért itt néhány ismerőst. :) Karaffa Gyula vagyok, a neten több helyen megtaláltok. Meséket, verseket írok. Bőrös kézműves foglalkozásokat tartok gyerekeknek, felnőtteknek. Bőrtárgyakat készítek, piacra járok velük. Idén elkészítettem első karikásostoromat, ami palóc karikás lett. Tavasszal vettem egy palóc dudát, most azt tanulom, valóban nehéz. Ha valaki kíváncsi rám, nézzen be a www.karaffagye.blogspot.com oldalra, vagy nézze meg az általam szerkesztett Börzsönyi Helikon nevű lapot a www.retsag.net oldalon.

  Üdv, és mindenkinek minden jót! karaffagye
   
 20. ypoons87

  ypoons87 Új tag

  sziasztok én is új vagyok még szeretnék kanadai magyarokkal csevegni.
   

Megosztás