Új vagyok, bemutatkozom.

Pintyuszka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Enikő vagyok. Közel 30 éve fújdogál a szél hol erre, hol arra. Van 1 nagyszerű férjem, és 1 négyéves imádnivaló fiókám. Mérnök vagyok, a férjem is az. Szeretek Élni, jelentéktelen dolgoknak is képes vagyok örülni, empatikus vagyok, és hihetetlenül toleráns. Szorult belém némi kreatívitás, rengeteg szeretet, és eget rengető akarat. Elégedett vagyok az életemmel, de még keresem Önmagam. Vannak önálló gondolataim és saját véleményem, az eltérő gondolkodásmódot (ha nem sérti az alapvető emberi normákat) nem ítélem el, és a sajátomat nem erőszakolom rá másra.
És nagyon várom a tavaszt, mert ebből a cudar időből már igencsak elegem van!!! :)
Kellemes napot mindenkinek! PE
 

Buci2009

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon nem értem még, azt hiszem nekem válaszoltál, de lehet nem, kattingatok mindenfele, 3 orája regisztráltam. Ugy tünik idökell megtanulni, mi mikor szol nekem, hol találom, stb.... Minden kezdet nehéz! De ennyire?

Korán keltem. Hol az arany?
 

Buci2009

Állandó Tag
Állandó Tag
Jo reggelt ! Boldog nönapot minden jelen és távol lévő hölgynek !!!!!!!!!

...és Isten megteremté a férfit. Aztán támadt egy jobb ötlete!!! .......
 

Famona

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Buci2009! Ahhoz, hogy le tudjál tölteni - ha jók az értesüléseim - 48 órának el kell telnie a regisztrációtól és meg kell, hogy legyen a 20 hozzászólásod! Azt hiszem más nem kell hozzá, légy egy kicsit türelmes!!
 

babi45

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Már nem tartozom a fiatalok közé,nagyon szeretek "beszélgetni" ismeretlen emberekkel,
ezenkívül, teljesen rabul ejt az internet.Örülök,hogy bekerültem ide.
Mindenkinek szép napot kívánok.Üdvözlettel:babi45
 

szanand

Új tag
Sziasztok.
András vagyok 24 éves, Budapesten élek. Szeretek olvasni, mozizni, színházba, múzeumba járni meg persze beszélgetni.
 
Sziasztok! Koren Gizella vagyok Budapestről. Özvegy, és 55 éves. Van egy kis vállalkozásom, de mellette képzőművészettel foglalkozok. Eddig 6 kiállításom volt.Most magály személyként egy nonprofit rendezvénysorozatot szervezek, idén nyárra Budapestre. Hogy miért? Hollandia 1920as áldozat vállalásáért a magyar kisgyermekek megmentéséért. A rendezvényt, a hála is a tisztelet vezérli. Kersek a világon mindenhol olyan embereket akiknek családjában, ismerősei közt élnek, vagy éltek olyan személyek akik érintettek, ez ügyben. Van honlap is, de nem akarok ellenszegülnia a szabályoknak.
 

Bandik

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönet

Kedves Barataim,örömömre szolgal, hogy magatok köze fogadtatok.
En egy Burgenlandban elö "öregmagyar" vagyok
83 eves .Most vettem 1 eve laptpot es probalkozom, több kevesebb sikerrel, majd lessz kerdesem, gondolom szamithatok segitsegetekre a laptop hasznalatanal.
Aranyos felesegemmel elünk itt, csalad, gyerekek nincsenek.
Gondolom kezdetnek kielegitö.
Szeretettel üdvüzlök mind nyajatokat Andras
 

Francine

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello

Hello!
Francine vagyok, és végre sikerült regisztrálnom közétek. El sem hittem, hogy csak a huszadik becenév volt szabad, amit beírtam. Már elsőre jó kis oldalnak tűnt, de hogy ennyien vagytok, illetve vagyunk, arra nem gondoltam. Van egy négy éves lányom, és egy kilenc éves fiam. Imádok olvasni, és zenét hallgatni. kedvencem Bryan Adams. Talán ennyit elsőre.
 

gordeszkakerek

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Norbi vagyok és nagyon örülök h. rátaláltam erre az oldalra, és h. megismertem a vonzás törvényét. Nemrég megfogalmazódott bennem h. miért: kisgyerekkorom óta rengetek hamis dolgot ismertem meg, mint mindenki más...és most rátaláltam egy olyan dologra, ami örök igazság: a vonzás törvényére. És ez nagyon megnyugtató. Minden Jót Nektek!
 

Fruzzs

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Fruzsina vagyok 13 éves, most léptem be én is közétek. Jónak találom az oldalt sok minden megtetszett.
Jó szórakozást és böngészést mindenkinek ;)
 

krakper

Állandó Tag
Állandó Tag
Tiszteletem a fórumot létrehozóknak, s az éltetőknek!
Értékes oldalakkal találkoztam.
Köszönettel:
krakper
 

eni1117

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Demeter Enikônek hivnak,Strasbourgban lakom a barâtommal.Kb délelôtt 10ora ota olvasgatok a forumon,nemrég regeltem is,és nem bântam meg!Szuper az oldal!Csak igy tovâbb!Nagyon örülök,hogy ide tévedtem!Minden tiszteletem!
 

tivoraf

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Anita vagyok, véletlen találtam ide, de nagyon sok érdekes dologról beszélgettek és gondoltam csatlakozom. Jelenleg Budapesten élek, menyasszony vagyok és van egy csoda édes kutyusom.:) Remélem nem gond, hogy ellátogattam.

Üdv Anita
 
Oldal tetejére