Új vagyok, bemutatkozom.

juhosferi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok!51 eves vagyok,nos es ket fiu buszke edesapja.Ok 26 illetve 23 evesek.Sokszor jartam mar ezen az oldalon,persze inkognitoban,aztan eljott a regisztracio idopontja is.Nagyon orvendek,hogy igy dontottem.,mivel itt egy fantasztikus csapat van.Nagyon sok minden erdekel, viszont nem nagyon valoszinu,hogy tulzottan aktiv forumtag leszek.Koszonom,hogy leteztek es a lehetoseget amiben en is reszesulok.Egy szep napot kivanok mindenkinek!
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok szeretettel köszöntünk közöttünk!

Dönts belátásod szerint. Ha csak olvasgatni akarsz, azt is szívesen vesszük.
 

dert

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Könyvmoly vagyok és amikor újabb olvasmányokat keresek, folyton a CH-ra irányít a google :)) Óriás mennyiségű infó van itt felhalmozva, tetszik.
 
E

elke

Vendég
Sziasztok!

Könyvmoly vagyok és amikor újabb olvasmányokat keresek, folyton a CH-ra irányít a google :)) Óriás mennyiségű infó van itt felhalmozva, tetszik.

Érezd magad, jól nállunk.

Jó a net, de elveszi az időt az igazi elmélyült olvasástól.
Itt is találsz igazi csemegéket amiket elmélyülten olvashatsz, ha így akarod. Üdv a CH-n
 

Déééééé

Állandó Tag
Állandó Tag
--

SZiasztok!

20 éves lány vagyok egy csomó nyitottsággal a megmagyarázhatatlan és a még meg nem magyarázható felé. SZóval szeretem a filozófikus kérdéseket és a kreativitást, tehát a művészeteket is. Mindent értékelek, ami nem elcsépelt és valóban művészi, nem csak a mai művészieskedés, hogy pl. van egy kép, ami csupa paca és nem látszik semmi értelmes rajta, de belemagyaráznak egy csomó minden okosságot. Arany János mondta azt hiszem, amikor a versét elemezték, hogy ezt meg azt értette ez meg az alatt, hogy: Gondolta a fene!
SZeretem a zenét, a táncot, szeretek énekelni, és az éneklést tartom a hivatásomnak. Ezért fejlesztem és tanulok, hogy ez legyen majd, amivel foglalkozom, amig nyugdíjba nem megyek és nem utolsó sorban, hogy olyan színvonalon csináljam, hogy meg tudjak élni belőle.
Fontosnak tartom, hogy legyenek céljai az embernek és legyen benne remény, valamint tettvágy és kitartás.
És mivel sok beszédnek sok az alja, evvel be is fejezem, remélem, hogy nem untattam senkit.
UI.: Hogy okoskodjak kicsit és támadási felületet nyújtsak: Az élet értelme a fejlődés!
 

Angyalka55

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok

26 éves vagyok. Szeretek olvasni zenét hallgatni és minden érdekel ez egészséges életmóddal és a fogyókúrákkal kapcsolatban.
Nincs még gyerekem.
 

Salandi78

Új tag
Bemutatkozás

Sziasztok! Salamon Andi vagyok. Nem élek Kanadában és nem is jártam még ott, de tetszik, hogy van egy oldal, amelyik így összefogja azokat, akik ott élnek. Ez tetszik!:D
 

Salandi78

Új tag
Tiszaföldváron érettségiztem, volt ott egy osztálytársam, aki azóta Kanadában él. Simon Melindának hívják. Tud valaki valamit róla?
 

elvira00

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Elvira vagyok, Budapesten lakom és dolgozom! Igazából nagyon sok dolog érdekel. Előre Elnézést kérek hogy nem vagyok Kanadában de bele olvastam a forumokba és eszméletlen kedves itt mindenki, szóval gondoltam hogy én is belépek ebbe a kis közösségbe, merrt nagyon szimpatikus! Ami legfőképp érdekel pillanatnyilag, az ezoterikus dolgok! Nem rég végeztem el a pránanadi első fokozatát és csak jó tapasztalataim vannak! kivéve az első nap utáni eszméletlen fejfájást! :D Szóval köszönöm, hogy nyitottatok egy ilyen helyet!
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlünk közöttünk Elvira!

Mindannyiunk nevében köszönöm értékelő soraidat, de fórumunk olyan, amilyenné mi magunk tesszük, és most már ebbe beleértünk Téged is.
Reméljük aktív részvételeddel sokáig színesíted oldalainkat.

Külön üdvözlet festői lakhelyedért, mivel épp tegnap voltam Királyréten.
 

rafaelark11

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok.. attila vagyok.. örülök hogy itt vagyok... ''ahol vagyok, oda jöttem''.. (besenyő pistabácsi)..
.. szép napot mindenkinek...
 
Top