Új vagyok, bemutatkozom.

ghiottone

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Üdvözlöm az újjakat,
De halkan megjegyezném, hogy ez nem a beszélgető topic, hanem az új vagyok, bemutatkozom!
Itt -ha lehet- nem kellene 3 szavas hozzászólásokat írogatni.
:kaboom: :) :4:
 

Ila1

Állandó Tag
Állandó Tag
Ancsa, Nenu, Pocka, Zsazsik, Laurácska, Astinka, Ebaline, Roliybl és a többi friss tag!

Üdvözzöllek benneteket szeretettel, érezzétek jól magatokat. Remélem aktív állandó tagokká válltok mindannyian!
 

Chi-tri

Új tag
Sziasztok! Judit vagyok az 'őshazából' :) 18 éves vagyok, szeretek sportolni, túrázni, fotózni, zenét hallgatni, érdekel az ezoterika, és igazság szerint ezáltal is kerültem ide... :)
örülök hogy rátaláltam erre a honlapra, bevallom nagyon tetszik:)
köszöntök minden régi és új tagot!
hajrá magyarok!
:)
 

turbán

Új tag
sziasztok attila vagyok 32 éves zentán élek,és véletlen találtam rá erre a hon lapra,miközben egy cserháti számot kerestem.üdv mindenkinek
 

Ivettke

Új tag
Sziasztok!
Ivett vagyok, 37eves Bpen elek,de Erdelyben szulettem Marosvasarhelyen,szeretek motorozni,festeni,zenet hallgatni.Orvendek,h ratalaltam erre a honlapra...udv. mindenkinek
 

szarkaneaniko

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.
Én már régebben regisztráltam, de még csak most lett otthon is nett, úgyhogy most tudok fórumozni is. Egyébként harminc éves anyuka vagyok. Mivel keresztyén vagyok minden ezzel kapcsolatos téma érdekel. Az oldal kezelését még meg kell tanulnom. Egyenlőre ennyi
 

papcsabi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Engem szintén a google vezetett idáig Scorpins mp3 keresés közben.
A nejemmel Scorpionsra táncoltunk először egymással és azóta is tart a boldogság, három gyeremekünkkel együtt.
 

eys

Új tag
Üdv Mindenkinek,
Eys vagyok 34 éves nő, Száron /Fejér megyében/ élek, Budaörsön dolgozom egy reklám cégnél. Zenét kerestem, így akadtam erre a lapra. 2 lányom van 11 és 13 évesek, szívesen kötnék új ismerettségeket. Hogy mi érdekel? Semmi extra, jó dalok, jó könyvek, jó tanácsok, vagy csak egy kis beszélgetés néha ................... Pl.nagyon érdekel, hogy élnek más országokban magyarok.
 

Lacus54

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves "Mindenki" !

Nagy örömöre szolgált, hogy rátaláltam erre az oldalra!
52 éves Magyarországon élő férfi vagyok és van egy 21 éves jogi egyetemre járó lányom. Az Ő álma Canada, szeretne ott dolgozni élni. Én már öreg "cserkész" vagyok, de szívesen kikisérném, és élnék ott, mert nincsenek kötöttségeim, mindenhol jól érzem magam.
Szerencsejátékkal (totó-lottó-kenó-puttó-tipmix..stb.) foglalkozó könyveket írok és adok ki (eddig 17 könyvem jelent meg). A Canadai szerencsejátékokról nincsenek információim. Ha valaki kedvet érez és leírná nekem, azt örömmel venném és segítenék neki az ottani játékban. Ha a lányom végez, akkor megyünk ki és mi is játszunk!

Üdv.:
Lacus54
 

EneBalazs

Új tag
Üdv Mindenkinek,
53 éves nő, vagyok házasságban Szolnok városban élek és ott is dolgozom a magyar olajcégnél. A férjemmel jól megvagyunk, csak az a baj, hogy ő nem nagyon szeret barátkozni, vagyis eléggé magának való, en viszont nagyon szeretek beszélgetni csak sokszor nem nagyon van kivel. Tudom itt magyaroszágon nem túl sok ilyen korú nő internetezik de én szivesen foglalkozom vele. Zenét kerestem, így akadtam erre a lapra. 2 lányom van 21 és 28 évesek, szívesen kötnék új ismerettségeket. Hogy mi érdekel? Semmi extra, jó dalok, jó tanácsok, szeretek beszélgetni, ismerkedni. Pl.nagyon érdekel, hogy élnek más országokban magyarok, és hogy érzik ott magukat.

Üdv. mindenkinek
Icus (EneBalazs)
<!-- / message -->
 

turbán

Új tag
szia eys!én vajdaságról tudnék pár szót mesélni,és az itteni emberekről,kérdezz bátran!Én pl dolgoztam Pesten egy évet de utána haza jöttem mert a családom nagyon hiányzott,nem minden a pénz!Van két fiam 7 és tiz évesek.üdv neked és mindenkinek!
 
Oldal tetejére