Új vagyok, bemutatkozom.

yvette

Állandó Tag
Állandó Tag
Bemutatkozom nektek:
Anikó a nevem. Bp.-en élek. Egy kedves barátnőm ajánlotta két nappal ezelőtt ezt az oldalt. Akkor nem volt időm, ma volt, regisztráltam.
Férjem, 3 gyönyörű gyermekem, /ebből 2 lány, Katalin, és Henriett, ill. 1 fiam, Gyula /és boldog nagyija vagyok Rebeka / 10 év /és Levente /4 hónapos / unokáimnak. Hobbim a versírás, és a MLM munka, melyet szeretettel csinálok, tiszteletben tartva a " MÁsikat". Az Embert.
52 évemmel 30-nak érzem magam, és tele vagyok pozitív jövőkép tervezgetésével.

Gyűjtöm a bölcsességeket. Párat már bedolgoztam magamnak a hétköznapjaimba.
Türelmes vagyok, mert megtapasztaltam jótékony voltát. Elfogadó, és megbocsájtó, mert: " Békülj ki a világgal, s az kibékül veled!" Baranyai F.
Agykontrollt, Kineziológiát, I-II; Reiki I-II; Pránanadi I-II; Csikung I.-es tanfolyamot végeztem el. Mellette Számmisztika, és Tarot kártya tanfolyamokat.
Gyakran álmodom magam Amerikába, valamiért mindig Torontóban élem álmomban is, hétköznapjaimat. Erre szeretnék valami kézzel foghatóbb magyarázatot lelni.
Szia! :..:Érezd jól magad közöttünk!:pTalálsz pár igazán "neked való" topicot.Gyere minden nap!
 

tentus

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én Budapesten élek, egyébként szegedi vagyok. Agykontrollos anyagokat keresgélve jutottam el erre az oldalra. Nagyon jó látni, hogy így összetartanak a kinnt élő magyarok, és nagyon hasznosnak tartom ezt az oldalt!:)
 

böbike

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én Budapesten élek, egyébként szegedi vagyok. Agykontrollos anyagokat keresgélve jutottam el erre az oldalra. Nagyon jó látni, hogy így összetartanak a kinnt élő magyarok, és nagyon hasznosnak tartom ezt az oldalt!:)
Szia :)
érezd jól magad, itt...biztosan megtalálod, amit keresel :)
 

feherika

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok.
Tudom, hogy először magamról kellene írni, de ami ennél is fontosabb, hogy el vagyok ájulva tőletek. Köszönöm, hogy vagytok. Itt és így. Ennyi pozitív dolgot még nem láttam egy helyen.
Tehát Erika vagyok, 35 éves Kelebián élek, ami a szerb határ mellett fekvő ~3000 lelkes település Szeged-Baja között kb. középen. Szabadka tőlünk csak 10 km. 16 éve vagyok házas, van egy 15 éves fiam, másfél éve próbálkozunk a kistesóval, sajnos nem sok eredménnyel (úgyhogy egy kis "gyógyító" energiát szívesen elfogadok). Köztisztviselőként a község költségvetésével foglalkozom - na nem szerelemből, csak valamiből meg kell élni. Aki még kíváncsi valamire kérdezzen vagy nézze meg a hotdog-os oldalamat, teszek ide linket hozzá: http://www.hotdog.hu/user_profile.hot?user_id=521023.
Igyekszem rendes tag lenni. Szép napot, hetet, hónapot, évet, életet mindannyiótoknak.
 

Vass László

Állandó Tag
Állandó Tag
Jo napot mindenkinek!
Nicknevem az igazi nevem.
Veletlenul akadtam e site-ra.
Ekezet nelkulirok ,m gondolom nincs mindenkinek magyar keyboard-ja.
Sosem jartam Kanadaban, bar az USA-ban tobbszor voltam.
Az ocsem az egyik vancouver-i tiszteletbeli magyar konzul.
Talan igy megturtkent itt lehetek.
thnx in advance anyway
Best rgds to everyone
Laszlo Vass
 

Bözse

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretettel üdvözöllek Sándor.
Szivesen fogadjuk a kellemes társalogni vágyókat.
Nézz körül portánkon és érezd jól magad.
 
olaszorszag

uj vagyok es en is szertetnek bemutatkozni krisztina vagyok olaszorszagbol szeretnek uj baratokat talalni mert sajnos itt nekem nincsenek :88:
 

zizi98

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy a véletlen ebbe a kedves kis közösségbe csöppentett. Keresgéltem egy agykontrolos fogyúkúrás cd-t és itt kötöttem ki. 43 éves vagyok, Kiskunfélegyházán élek, van egy 20 éves lányom és egy 7 éves fiam. Itt napokat el lehet tölteni a régebbi "csemegék" olvasgatásával. Úgy látom a határainkon kívül élő magyarok jobban összetartanak mint mi... példát vehetnénk rólatok.
Sok sikert a lapotkhoz, nagyon tetszik.
 

kohotto

Állandó Tag
Állandó Tag
Szevasztok!
Bemutatkozás? Hát az hosszú lenne ....
Az alapok:
Név: Kőhalmi Ottó
Szül hely / év : Katymár (HU) /1957
Végzettség: Tanár- népművelői diploma Szeged
Foglalkozás: Logisztikai manager - sztem targoncás
Kapcsolat: Elvált, élettársi kapcsolatban
Gyerekek : Egy lány három unokámmal és egy fiú
Lakhely : Magyarország, Csorna

Röviden ennyi.

Szóval - köszöntöm a csapatot!
 

nolcsi122

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!

Nevem:nolcsi122.
új vagyok, csak ma léptem be ide.
Sok jót hallottam a barátaimtól erről a fórumról, s azért gondoltam,
hogy kiváncsiságból olvasgtatok, majd irogatok is amennyire az
időm engedi.
Szeretem a tiszta, rendes, udvarias beszédstilust.
 

laucska

Új tag
Sziasztok!

Sziasztok!
Én Laura vagyok,16 éves,Budapestről.Tanulok még jelenleg.Szeretek moziba járni,színházba járni,dvdzni.
Remélem sok új embert megismerek majd itt.
Puszillak titeket!
 

Elneroth

Új tag
Sziasztok! Amennyiben lehet, bemutatkoznék. Ádámnak hívnak, 16 éves vagyok, Debrecenben lakom. Nem tudom mennyire fogtok befogadni, vagy fogok beolvadni, majd meglátjuk. Dióhájban mondjuk annyit, hogy szeretek biciklizni, ping-pongozni, szeretem a filmeket, zenét -a zene nagyon fontos, mert közelebb hozza az embereket egymáshoz- a sportokat, a focit, úgy általában a labdajátékokat, a Forma-1 et, és -még ide is vág- a jégkorongot. A animéket, a fantasy témájú műveket (rajz, íromány, film). legalább még ennyi mindent szeretnék megismerni itt is meg máshol is. :) Egyszóval: Sziasztok!
 

Csillagvirag

Állandó Tag
Állandó Tag
Mar haromhete kovetem a canadahun temait, es meglepodve fedeztem fel nehany hozzaszolas utan az allandotag megtisztelo megjelolest a valasztott nevem mellett. Kolozsvarrol irok. Fiatal anyuka vagyok, babszinesz, magyar-finnszakos tanar.Ket iranybol is vezetett ut ide hozzatok. A templomos lovagrend tortenetere kerestem ra,es Karsay Istvan honlapjan keresztul talaltam Klaus Matefi irasaira. Aztan Th. Dethlefsen a A sors mint esely c. konyvet kerestem.Szamomra ertekes, es melyen bolcs gondolatokra, fantasztikus emberekre talaltam itt...Jo olvasni titeket! Az is jo, ahogyan figyelni tudtok egymasra.Kulonosen az ezoterikaval kapcsolatos temak erdekelnek. De Csipkebogyo segitseget es remek otleteit is ertekelem. Hat mindenkit szeretettel udvozlok! Kilepve az ismeretlensegbol Csillagvirag
 
Oldal tetejére