Hírek Egy ebéd árával húzta le a londoni Citibankot egy ott dolgozó magyar bankár, kirúgták

Megnyerte a brit Citibank azt a munkaügyi pert, amelyet kirúgott dolgozója, a gyanúsan magyar nevű F. Szabolcs indított a cég ellen .

F. egy amszterdami üzleti úton két kávét, két szendvicset és két tésztát evett, amire költségtérítést kért a cégtől. Később azonban kiderült, hogy ennek a felét nem ő, hanem a párja ette meg, így kirúgták.

F. tavaly július harmadika és ötödike között volt üzleti úton Amszterdamban. Miután hazatért, benyújtott egy számlát a banknak az úton történt fogyasztásáról, ami egyébként kisebb volt, mint a bank napi 100 eurós étkezési kerete. Mikor a menedzsere megkérdezte, hogy mindent ő fogyasztott-e el, F. azt mondta, hogy igen, és azért ivott két kávét, mert azok nagyon kicsik voltak.

Az ügy a cég biztonsági szolgálatához került, akik megint megkérdezték F. Szabolcsot, hogy a pesztós és a bolognai tésztát nem együtt ette-e meg a partnerével. F. először tagadta, hogy ez így történt volna, később azonban bevallotta, hogy a párja is evett valamennyit a céges számlára vásárolt kajából.
A bank ezért kirúgta F.-et, aki később tisztességtelen elbocsátás és jogellenes elbocsátás miatt beperelte e Citit.

A munkaügyi pert most a Citi nyerte meg, a bíró szerint ez az ügy nem a pénzösszegről, hanem a felperes magatartásáról szólt. Szerinte számít, hogy F. egy globális pénzintézetnél bizalmi pozícióban dolgozott.

Weiler Vilmos

1697485603590.jpeg


 
Már 19-nél tart!
Az jó, akkor már csak 1 híján 20! :D

u.i: Beka, most direkt rákerestem arra a topicra, és rájöttem, aki nem tudja, hogy ilyen is létezik, az meg sem találja. Nem lehetne a főoldalra kihozni, ahol az újak könnyen rátalálnak?
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Kostenszky Valéria wrote on Olaszné Kovács Andrea's profile.
Helló! (Gábor vagyok.)
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást

Statisztikák

Témák
38,177
Üzenet
4,812,936
Tagok
616,385
Legújabb tagunk
dvg
Oldal tetejére