Finom Italok, Barbecue

tigrisbia

Állandó Tag
Állandó Tag
szerintem ha igazán ütőst akarsz inni igyál zombit az tuti pia.öcsém 2után ko volt.tényleg úgy ment mint a zombi.és másnap semmire sem emlékezett.csak annyit mondott hogy ilyet többet nem iszik.
 

boomonk

Állandó Tag
Állandó Tag
és ott a jó öreg James Bond klasszikus, a vodka-martini, amit én és felebarátaim nemes egyszerűséggel csak "a felhozópia"-ként emlegetünk, mert ha vki késik 3-4 órát, 1-2 ilyen, és már utol is ért mindenkit...:)

én ilyesmit már nem fogyasztok, viszont aki szereti a finomat, és véletlenül találkozik a Tatransky Caj nevű gyöngyszemmel, bánjon vele óvatosan, mert roppant mód csalóka, ám a kóstolása a kötelező kategóriába tartozik:)
 

Scarbantia

Állandó Tag
Állandó Tag
Óvakodjunk a Bacardi Kóla rendelésétől. Ez az ital több országban is jelzés értékű. Angliában ez a homoszexuális emberek zöld lámpája.
 

boomonk

Állandó Tag
Állandó Tag
a Tatransky 52, és 72%-os verzióját ismerem. édeskés- gyógynövényes, és nagyon finom. a (jó) szilvapálesz is nagyon finom, de más.

ez esetben nem látom értelmét a jó- jobb megítélésének. az olyan lenne, mint a sör a jobb, vagy a bor kérdésköre, ami inkább ízlés dolga, mint ízek harca
 

rizzo76

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálunk gyerekkoromban a telekszomszédok azon versenyeztek, hogy kinek van erősebb pálinkája. Volt, hogy háromszor, négyszer is átfőzték a ringlópálinkát, és elég "hatékony" lett az eredmény, valahol 80% alkoholtartalom környékén. Gyerekként én csak beleszagolhattam, nagyon finom illata volt.
Ha tehetitek, kóstoljatok ringlópálinkát!
 
Oldal tetejére