Gyermek és ifjúsági könyvek IV.

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Nógrádi Gábor - Papa, ne már!
mobi

1662009280084.png

Samu szereti Papát. Szereti, ha háromszáz kilométerre van tőle, de megőrül, ha csak három méterre. Mert a Papát nem lehet kibírni. A Papa mindenbe beleszól. A Papa mindent jobban tud. A Papa fontoskodik. A Papa vénember létére csajozik. A Papa egyszerűen CIKI! Mióta a Papa Samuékhoz költözött, szerencsétlen Samunak egyetlen nyugodt pillanata sincsen. Még a fürdőszobában sem. Ezt nem lehet kibírni! Segítség, a Papa jön… A Papa itt van… És itt marad örökre. Papa, ne már!
2010

 

Csatolások

 • Nógrádi Gábor - Papa, ne már!.rar
  1.1 MB · Olvasás: 145

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Nógrádi Gábor - Nem vagyok Samu!

1662009503672.png


Én úgy szeretném szeretni a Papát! Miért nem hagyja? Ha egyedül akarok lenni, tuti, hogy rám száll. Ha nem akarok vele mászkálni, tuti, hogy elvisz magával. Úszni tanít, miközben félek a víztől. Rokonokhoz cipel, mikor a hátam is borsódzik tőlük. Beleszól, ha Eszternek verset írok, vagy unatkozom, vagy sírok… És amin csak röhögni lehet: fel akar világosítani! Ő! Engem! No, de már közeleg a szabadság napja, mert az én Papám nősülni akar! Hurrá! Éljen! Éljen! Vagy mégsem?!
2011
 

Csatolások

 • Nógrádi Gábor - Nem vagyok Samu!.epub
  935.7 KB · Olvasás: 144

barern

Állandó Tag
Állandó Tag
Keresek pár Walt Disney- s klasszikus könyvet. Régen fent voltak itt egy pár db, de most már nem találom sehol sem. A címük: Eszeveszett birodalom, Toy Stori 1, 2, 3, Volt, Fel!, Macskarisztokraták, Szörny RT, A Dzsungel könyve 1, 2, Pocahontas, Lecso, A hihetetlen család, Hófehérke és a Hét törpe, Dínó, Atlantisz, A róka és a vadászkutya. Ha megvannak ezek a könyvek valakinek, akkor nagyon kérem, hogy töltse már fel, de ha lehet PDF- formátumba. Előre is nagyon szépen köszönöm.
Walt Disney - Volt
Walt Disney - Aranyhaj és a nagy gubanc
 

Csatolások

 • Volt.pdf
  22.7 MB · Olvasás: 127
 • Aranyhaj és a nagy gubanc.pdf
  18.9 MB · Olvasás: 126
Utoljára módosítva:

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Lorelei Savaryn - Az ellopott álmok cirkusza

1662091927201.png

Öccse három évvel korábbi titokzatos eltűnése teljesen feldúlta Andrea és családja életét. A széthullóban lévő családjától és az őt gyötrő rémálmoktól menekülni vágyó lány örömmel kap az alkalmon, amikor egy titokzatos sátortábor jelenik meg az otthonuk közelében levő erdőben. Ábránd, az Álmok Földje a gondoktól való szabadulást és csodálatos álmokat ígér, mindezért cserébe pedig csak egy emléket kér Andreától. A fénnyel, derűvel és valóra vált vágyálmokkal teli Ábránd mélyén azonban sötétebb álmok bújnak meg, és amikor Andrea az egyik sátorban öccse, Francis legfélelmetesebb rémálmára bukkan, rá kell döbbennie, hogy Ábránd nem a menekülést jelenti, hanem végzetes csapdát. Vajon van-e menekvés Az ellopott álmok cirkuszából Andrea és Francis számára?

Lorerei Savaryn első meseregénye csodálatosan elbűvölő és hátborzongató olvasmány.
2021
 

Csatolások

 • Lorelei Savaryn - Az ellopott álmok cirkusza.epub
  631.9 KB · Olvasás: 121

konyveleva

Aktív tag
Jane Ayres "Póni" könyvek:
Jane Ayres - A szökevény pej
Jane Ayres - A titokzatos telivérek
Jane Ayres - Két jómadár
Jane Ayres - Örökké a szívemben élsz 1. Örökké a szívemben élsz
Jane Ayres - Örökké a szívemben élsz 2. A bosszú
Jane Ayres - Póni az erkélyen
Jane Ayres - Változások
 

Csatolások

 • Jane Ayres - A szökevény pej.pdf
  498.6 KB · Olvasás: 81
 • Jane Ayres - A titokzatos telivérek.pdf
  464.4 KB · Olvasás: 69
 • Jane Ayres - Két jómadár.pdf
  499.2 KB · Olvasás: 68
 • Jane Ayres - Örökké a szívemben élsz 1. Örökké a szívemben élsz.pdf
  516.1 KB · Olvasás: 73
 • Jane Ayres - Örökké a szívemben élsz 2. A bosszú.pdf
  438.8 KB · Olvasás: 69
 • Jane Ayres - Póni az erkélyen.pdf
  452 KB · Olvasás: 69
 • Jane Ayres - Változások.pdf
  495.2 KB · Olvasás: 70

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
John Stephens - A Smaragd Atlasz

1662850560997.png

Havas téli éjszaka. Három kisgyereket űznek ki otthonukból a sötétség irgalmatlan erői. Tíz évvel később Kate, Michael és Emma semmivel sem tud többet arról, mi szakította el őket a családjuktól. A válasz egy bűvös atlaszban található. Az atlasz varázshatalma egy olyan világba ragadja el a gyerekeket, ahol a lélektelen Süvöltők hadserege biztosítja az aranyhajú Grófnő uralmát. Kate és testvérei hamarosan elképesztő kalandokba bonyolódnak, amelyekben vannak rab gyerekek, váratlan szövetségesek, vérszomjas farkasok, föld alatti ütközetek, egy ragyogó, kísérteties gömb, kardforgató óriások, és három hihetetlen erejű varázskönyv, amelyeket meg kell találni. Az akcióban, humorban és érzelmekben gazdag A Smaragd Atlasz csak az első szakasza Kate, Michael és Emma utazásának különös, veszedelmes tájakra és önmagukba: három gyerek története, akik eredetileg a családjukat akarták megtalálni, de végül az egész világot kell megmenteniük.
2012
 

Csatolások

 • John Stephens - A Smaragd Atlasz.epub
  868.8 KB · Olvasás: 123

manyoc

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Keresem Fabian Lenk 1000 veszély sorozatát. Előre is köszönöm ha valaki megosztja velem!
Fabian Lenk - A kerekasztal lovagjai 1000 veszély közt
4111582_4.jpg

 

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Fiala Borcsa - Kalandok az erdő mélyén

1663219499560.png


Ez itt életed legjobb nyarának receptje!
Hozzávalók:
2,5 hónap dögunalmasnak ígérkező nyári szünet
2 db szigorú nagyszülő
1 db elviselhetetlennek tűnő unokatesó
1 db cserfes, vagány lány
Elkészítés:
Fogd a hozzávalókat, keverd össze őket, és fűszerezd meg egy igazi filmcsillag felbukkanásával, házi kedvencek eltűnésével és egy szerelmi bájital készítésével. Adj hozzá néhány furcsa eseményt a régi óvodánál, és szórd meg a tetejét egy igazán, de tényleg igazán felejthetetlen esküvővel! Már tálalhatod is, jó étvágyat hozzá!
A két gyerek ijedten nézett össze. Georges idő előtt hazaért a forgatásról! Ráadásul döngő léptekkel az emeletre tart!
– Mit csináljunk, Jancsi? – suttogta halálra váltan Blanka.
Az unokatesója azonban fogta magát, és kiugrott az ablakon. Blanka döbbenten nézte, de csak egy pillanatig hezitált, aztán vakon utána ugrott. Igaza van a kuzinjának, a Georges előtt való megszégyenülésnél még a halál is jobb! Jancsi persze pontosan tudta, hogy a hálószoba ablaka alá benyúlik egy hatalmas almafa.
A betörés második számú aranyszabálya ugyanis: a fejedben milliméterre pontos mentális térkép legyen a helyszínről! A hármas számú aranyszabály pedig: ne pánikolj. Így Jancsi sztoikus nyugalommal mászott le a fáról. Igazán kár, hogy Blanka erről a szabályról még életében nem hallott, így reszkető inakkal és szaggató lélegzettel kecmergett le róla.
2021 

Csatolások

 • Fiala Borcsa - Kalandok az erdő mélyén.epub
  272.3 KB · Olvasás: 137

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Adrienne Marcus - Amikor felhangzik a vízesés dala

1663219964214.png


A Green testvérek élete kerekestül felfordult – és ez csak fokozódik.
Brian oszlopos tagja lett a csapatnak, mint a lányok Őrangyala. Brian, Nora és Mia megértették és elfogadták az eseményeket. Igyekeznek eleget tenni feladatuknak, komolyan veszik, hogy a világ és az emberiség sorsa rajtuk múlik.
Alyssa azonban ellen áll, egyre távolabb sodródik tőlük. Küzd mindezek ellen, nem akar részese lenni a világ megmentésének, nem akar Őrző lenni.
Vajon meddig képes elmenni, hogy megtagadja a Teremtő döntését? Mit tudnak tenni ez ügyben a testvérei és Brian?
2021
 

Csatolások

 • Adrienne Marcus - Amikor felhangzik a vízesés dala.rar
  228.8 KB · Olvasás: 65

bumbayo

Állandó Tag
Állandó Tag
(Grimm) A kásásfazék
Hol volt, hol nem volt... sorozat

lPMi7aW.png
Különös Grimm-kötetet kap kézhez az olvasó. Nem találja benne sem a Hófehérkét, sem a Hamupipőkét, de még a Piroska és a farkast vagy a Hüvelyk Matyit sem. Pedig ezeket aztán a legszebb Grimm-mesék között tartja számon jó száz esztendeje a világ. A Móra Kiadó is számos formában és sok kiadásban jelentette meg a Grimm-meséket. De nem az óvodásoknak! Egyre köztudottabbá válik, hogy az óvodáskorúak befogadókészségét, képzeletvilágát meghaladják ezek a bonyolult, gyakran félelmetes momentumokat is kiszínező mesék. A Móra Kiadó a kisgyerekes szülőknek és az óvónőknek szeretne segíteni a fenti kiadvánnyal, melyben - a nagy gyűjteményű, tréfás hangvételű mese szerepel, olyanok, melyek valóban az óvodásoknak valók. Róna Emy játékos, színes rajzai ezt a világot hozzák közel a kicsinyekhez a "Hol volt, hol nem volt" sorozatban megjelenő kötettel.
 

Csatolások

 • Grimm - A kásásfazék.epub
  2 MB · Olvasás: 111

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
John Stephens - A tűz krónikája

1663488004783.png

Elmúlt a viharosan mozgalmas tél. Kate, Michael és Emma szeretnének tovább kutatni eltűnt szüleik után, ám a fenyegető veszély miatt Stanislaus Pym, a varázsló elrejti őket a Reménytelen és Javíthatatlan Árvák Edgar Allan Poe Otthonában, mert dr. Pym azt gondolja, hogy ott majd biztonságban lesznek.Óriási tévedés!
Ellenségeik hamarosan rábukkannak a gyerekek nyomára. Elkezdődik a hajtóvadászat, amely Kate-et száz évvel visszaküldi a múltba, New York veszedelmes és varázslatos városába. Miközben a testvéreihez próbál visszajutni, találkozik egy titokzatos fiúval, akinek a sorsa szorosan – és vészjóslóan – fonódik össze a lányéval.
Közben Michael és Emma meg akarják keresni a Kezdet Könyveinek második kötetét. A nyomokat követve eljutnak egy rejtett világba, ahol el kell viselniük félelmetes sarki viharokat, fel kell kutatniuk egy ősi, harcos rendet, szembe kell szállniuk rettenetes szörnyetegekkel. Megtalálja-e Michael és Emma a Tűz legendás krónikáját, megtanulnak-e élni a könyv hatalmával, még mielőtt örökre elveszítenék Kate-et?
2012

 

Csatolások

 • John Stephens - A tűz krónikája.epub
  1 MB · Olvasás: 118
Oldal tetejére