Jart-e ember a holdon?

gravovin

Állandó Tag
Állandó Tag
Mult honapban lattam egy nagyon erdekes musort a Space csatornan, ami avval foglalkozott, hogy vajon jart-e ember a holdon. Nagyon erdekes volt es miutan megneztem es meghallgattam az erveket azt kell, hogy mondjam: szerintem nem.
Azt allitottak, hogy a NASA csak kitalalta az egeszet, es allitolag az Area 51-ben vettek fel a holdraszallast.
Erveik: eloszor is kezdjunk az alapoknal: ha egy ember messzebbre elhagyja a foldet tehat itt nem azokra az astronautakra gondolok akik a fold korul az urallomason tartozkodnak, hanem akik allitolag a holdra mentek, na ott olyan radioaktiv sugarzas erne oket, hogy azt egy emberi test nem birja ki kulonosen azokban a kezdetleges ruhakban amik akkor voltak. Elemeztek is a ruhakat, bemutattak minden reteget. Masodszor a fenykepeken eszre lehet venni, hogy a holdkomp alatt a leszallasnal nem keletkezett krater. Ez vajon hogy lehetseges? Harmadszor az atmoszfera nelkuli ovezetben lengett a zaszlo. Egy szakerto szerint azokkal a kamerakkal nem lehetett volna olyan minosegu felveteleket kesziteni amilyeneket mi lattunk.
Otodszor pedig elemeztek az 'urhajosok' holdon torteno mozgasat. Ezt ugy magyaraztak, hogy a normalis mozgast egyszeruen lelassitottak es ugy jatszottak le nekunk. Na, mit szoltok az egeszhez? A NASA termeszetesen mindent tagad.

Esetleg nem tudja valaki, hol lehetne ezt a műsort megtekinteni, illetve letölteni?
 

gravovin

Állandó Tag
Állandó Tag
És amúgy is elég sok gyanú kering a Holdra szállás körül, hogy miért is hallgatott el a közvetítés a leszállást követően nem sokkal? Vajon, ha jártak ott, akkor mit láthattak? És pár Holdra szállást követően miért is maradt abba az oda utazás, és miért fordultak a Mars irányába? Sok fura kérdést lehetne még feltenni, de az igazság, mint tudjuk, odaát van! :)
 

FelixJaeger

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán sose tudjuk meg,hogy mi az igazság.
Sajna a hidegháború korában ez lehetett akár csalás is,hogy az USA felülkerekedjen a Szovjetunión.
 

Heikigou

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem tutira járt ember a Holdon. De ki tudja mit találtak, vagy találtak-e egyáltalán bármit is. El tudom képzelni, sőt gyanítom, hogy sok dolgot elhallgattak előlünk, De szerintem maga azutazás megtörtént... :-D
 

naivbalek

Állandó Tag
Állandó Tag
Most megy sorozat a NGC-n Gépek a Holdon címmel. Többek között a holdjáró és a holdkomp történetéről. Minek csinálták volna ezeket a filmeket is ha nem jártak fenn?
 
Oldal tetejére