Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

geregm

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindeközben a Föld túlsó felén Micuko immár negyedik alkalommal nézett szét a K2 csúcsáról.
 

Amerigo Gal

Állandó Tag
Állandó Tag
Basszus,gondolta Micuko 2 perccel később,vagy a reklám hazudott,vagy tulságosan olyanra programozták,mint egy igazi férfit."Hehehe,de legalább a szemetet nem vitette ki velem"-vihogott fel..Viszont selypitve sört kért és megköszönte magának.Mégiscsak megnézetem egy szakemberrel..
 

Emoto

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy régi hacker barátja, még a főiskolán ismerkedtek össze, ő majd segít neki kijavítani a hibát...úgy is Micuko hozta össze jelenlegi barátnőjével, jön neki eggyel...
 

geregm

Állandó Tag
Állandó Tag
Micuko titkon gyengéd érzelmeket táplált a hekker iránt, aki viszont az öreg király szerelmére vágyott.
 

geregm

Állandó Tag
Állandó Tag
A hecker 2 évvel ezelőtt került az udvarba, amikor is az első nagy számháborúban az öreg király zászlaja alatt harcolt.hősünk a döntő csatában jobb lábára megsántult.
 

tegi

Állandó Tag
Állandó Tag
Sántán, felmentést kapott a további szolgálat alól, haza mehetett, befejezte orvosi tanulmányait. Ezek után végre valóra válthatta nagy álmát, gyakorlónak jelentkezett egy bizonyos New Jersey oktató kórházba, de valami félreértés folyamán osztályvezetőnek vették fel!
 

geregm

Állandó Tag
Állandó Tag
A kollégái nagyon kedvelték, mert boldogan vállalta az ügyeletet bárki helyett, és szorgalmasan szabadította meg betegeit -számára feleslegesnek vélt- testrészeiktől. Két évre rá Alabamában megalapította a Landmine-szektát.
 

kisindi

Állandó Tag
Állandó Tag
Boldogan teltek a Landmine szekta híveinek napjai.... Fagyizgattak, nézegették a hacker kórházi felvételeit és az öreg királynak írogattak kedves e-maileket.
 

Jetvana

Állandó Tag
Állandó Tag
Mert amidőn felhangzik a rémes ostoba nóta, a haptákba vágódó extrém patrióta fundamentalista nacionalisták mindig kis lábujjának a tyúkszemére lépnek. Szemmel nem tudta eme egyetlen gyenge pontjával, a felettébb kellemetlen tyúkszemmel mitévő legyen. Rettegett a sebészi beavatkozástól. A páciensek testrészeit levágni az smafu, semmibe se telt, de önnön pöttöm bőrkinövését végzetesen ki-be-le-fel-átvágni a Csomolungma csonkolásával ért volna fel.
A lézertől is félt mint a rosseb, Szemmel a fagyasztásnak már a gondolatára is libabőrös lett. Nem maradt hát más lehetőség, csak a homeopátia.
 
Oldal tetejére