Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
A férfi eszébe jutott a hiányzó darab, ami kellemetlenül érintette és ezért gyorsan összegyűrte a fényképet és lenyomta var-ánusz torkán,az meg jóízűen megette, majd még mielőtt beértek volna a templom udvarára , böffentett egyet, és ezzel lezárult egy korszak.
 

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
Megkönnyebbült és közben az eseménysor mögött megbújó valódi okokat kereste: templom-esküvő-menekülés-felismerés-aztán menekülés a múlt démonaitól-önfelmentés és végül gyónás a templomon kívül , hogy 'tisztán' léphessek az Úr színe elé, és eközben bűnösebbnek érezte magát, mint előtte. A lelkemben dúló háború teljesen felőröl , felemészti minden energiámat , nincs menekvés, nincs gyógyír, ha pedig elfogadom ,maga alá teper.
 

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
A férfi ránézett a cipőjére, makulátlanul csillogott a napfényben, lassan, megfontoltan , fokonként haladt a templom lépcsőjén fölfelé, aztán benézett a templomba, az oltárnál sorakozott a násznép egyfajta kupaktanácsot tartottak,és sokkal inkább úgy tűnt, hogy a násznép átváltozott gyásznéppé. Most mi legyen, még nem vették észre, hogy a férfi már látja őket, egyébként is csak a leendő feleségét kereste, de sajnos nem látta, belépett és dinamikus léptekkel odasietett a válságstábhoz és így szólt: be kellett hoznom a hüllőjét ,elfelejtettem, hogy hidegvérű és ha még tíz percig odakint marad a kocsiban, hát hűlt helye lenne az élők között. De hol van a menyasszonyom? Látni sem akar , vérig sértetted. Azt kérdeztem hol van, nem azt mit érez! Az első padban ül és zokog. A férfi átvágta magát ezeken a képmutató álnokokon és odaült szíve választottja mellé.
Tudom, hogy furcsa lesz , amit mondok, de a var-ánuszt ottfelejtettem a tűző napon, és mivel neked nagyon sokat jelent, nem akartam, hogy ezen a gyönyörű napon valami katasztrófa is történjen, bármi ami kicsit is beárnyékolhatná. A nő elképedve bámult a férfire, hát itt van? Igen, épp most itta ki a szenteltvíz tartót , rábíztam a kántorra, ott van fent vele a kakasülőn, ha eddig nem ette meg. Szóval, hozzám jössz, kedves- kérdezte a férfi a nőt.
Nem is tudom, olyan furcsa volt ez az egész.
Tudom mit akarsz mondani- vágott közbe a férfi, de ez volt a házasság előtti életem utolsó szabad perce, mindent jól át kellett gondolnom, most ha emiatt kétségeid támadnának , azt megértem, hisz nekem is voltak. Ami viszont visszahozott ide ,az nem a felelősség volt, hanem a szívem, mert szeretlek és nekem ennél több nem kell.
Tudom, de...mondta volna a nő, és akkor a leendő férj megcsókolta és amint megcsókolta úgy száradtak fel a nő könnyei is.
Csoda történt, ordította egy bigott vallásos ,123 éves vak asszony, látom a házunkat mondta és kirohant a templomból lángoló fejjel. Mindig is sejtettem, hogy valami nincs rendben a kertszomszédunkkal -mondta a nő. Ez nem volt semmi , megyek és megkeresem a papot, szóval mi a válaszod? Azt szeretném mondani, kezdte Éva, hogy........
 

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
az első pillanattól kezdve szeretlek, de ha még egyszer teszel valami hasonlót, se szó , se beszéd ,faképnél hagylak!
 

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
Alig pár perce tartott a szertartás, amikor szörnyű dolog történt, a pap lángba borult és elevenen elégett, a templomi padsorok megremegtek,a gyertyák pislákoló fénye hatalmas lángcsóvává változott, az oltár vérezni kezdett , a padsorok pedig a levegőbe emelkedtek, násznépestől. Te rendelted ezt a show-t- kérdezte a menyasszony. Én ugyan, nem , biztos anyádék érdeme, azért ez már durva!
 

Petrolking

Állandó Tag
Állandó Tag
Ugyan - ugyan ez csak egy szinpadi show... egy utolsó koncert erejéig újra összeáll Zámbó Jimmy...
Tudod ő a mama kedvence !
 

linda561

Állandó Tag
Állandó Tag
És Zámbo Árpi is és Zámbo Mariann is és minden Zámbó. És eléneklik Jimmy hangján: Anyuci fogjál nekem békát cimű örök slágért
 

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
A templom is lángra kapott azoktól a fejből kipattant szikráktól, amelyet idegességében a var-ánusz lövellt ki magából, Isten háza pokollá változott és ekkor történt valami , valami ami tovább rontotta eme esemény fényes napját.........
 

Petrolking

Állandó Tag
Állandó Tag
Megjelent Tünde a maga teljes metafizikai valójában..... Tünde a Kiszel ! Ennél nincs rémesebb, mit a halandó elme felfoghat !
 

Genialis

Állandó Tag
Állandó Tag
És ha mindez még nem lenne elég, megjelent egy kopaszodó úriember egy hozzá nem illő, vörös hajú nő oldalán gyuri bácsi hóna alatt egy magnóval amit a templom karzatára felvitt és bekapcsolt ,majd pedig fergeteges pléjbekbe kezdett eme kivételes tehetségű házaspár: ma-ma-ma-ma-ma-mamiamammmama. Így változott ez a menyegző fenséges napja egy hedonista, apokaliptikus dark-goth-retro-nihil-antihumán-debil-rave partivá, ahol élők és halottak egyaránt mulattak! Drágám, ez fertelmes mondta a férfi!
 

linda561

Állandó Tag
Állandó Tag
Miután a nő haja és az arcát fedő menyasszonyi fátyol is távozott a férfi a nőre pillantva felkiáltott: Úristen te Gábor Zsazsa vagy!!!!!
 
Oldal tetejére