Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
De mégsem,az autó tengerben az a fehér furgon olyan ismerősnek tünt,vagy csak reméli hogy az az amire gondol?
 

katalinaballa

Állandó Tag
Állandó Tag
Kissé hűvös bőre megborzongatta. Honnan jöhetett? Odakinn legalább húsz fok van. Na és miért nedves? Hiszen nem is esik.
 

katalinaballa

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel kínálhatom meg? - Kérdezte kedvesen a hölgyet.
Talán egy kis vizet kérnék jéggel, hiszen elég meleg van itt. A férfi csendesen vizet töltött a kancsóból majd gondosan ügyelt arra, hogy a pohár átadásakor a nö ujjaihoz érjen.


Hűvös és nedves bőre megrémítette. Honnan jöhetett? Talán az északi sarkról- gondolta- Nem volna ujdonság egy ilyen lökött napon. Vagy én vagyok lökött, s csak álomodom? Mit itattak velem az éjszaka?
 

kukonyaöreglány

Állandó Tag
Állandó Tag
Gondolta és a szeme sarkából meg látta amit eddig hiányolt.egy kisöreg bácsit aki a zsákját cipelte a hátán.föntről ép ugy nézet ki mint egy mikulás.fel derült az arca és be szaladt a szobába hogy szóljon a gyerekeknek.
 

efro

Állandó Tag
Állandó Tag
Majd rájött a szomorú valóságra hiszen neki nincsennek is gyerekei,szívét őszinte fájdalom járta át...
 

atiliani

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán egy óra hosszat töprengett, amíg rávette magát, hogy a volt szeretőjének a bátyját fölhívja, s megkérdezze, náluk milyen az idő.
 

Titke

Állandó Tag
Állandó Tag
"A hívott szám jelenleg foglalt, kérjük ismételje meg hívását később" - hallatszott a készülékből.
 

mrttb

Állandó Tag
Állandó Tag
Ehh - sóhajtott, majd kiment a konyhába egy kis süteményért.
Vagy az az író lett volna?
Közben egy nótát dúdolgatott: "Kutya, cica, mérési hiba...", aztán rájött, hogy ő ezt nem is ismeri. Begyújtotta a kandallót, majd - mivel a huzat a szobába tolta a füstöt - rágyújtott. Így két dolgot csinálhatott egy füst alatt.
Az első slukk után rádöbbent, hogy nem is dohányzik, ellenben asztmás. Abban a pillanatban nekiállt fulladozva köhögni. Riadt gondolatok borították el agyát:
"Mi történik velem? Ki vagyok? Ki van bennem?"
 

Titke

Állandó Tag
Állandó Tag
Válaszkeresés közben úgy érezte, átesett a szóba önthetőség határán. Felállt, de mosolya ülve maradt...tekintete a kandalló párkányán lévő képre meredt.
 

Bereg Mária

Állandó Tag
Állandó Tag
A süteményből egy férfikéz nyúlt felé. Ő egykedvüen hagyta, nem reagált az érintésre. Épp olyan, mint minden pasi-gondolta- zsákmánynak néz. A kép megmozdulni látszott.
 

Titke

Állandó Tag
Állandó Tag
- "Izé", nézd csak...te is látod? - Izé, aki korábban az Adams családnál volt izé, a süteményből kiujjantva* heves mutogatásba kezdett...
- Ne hadarj kérlek, mert így nem értem...most akkor lassabban:
- Titi__tá__tá__tá - kopogta le Izé, amit hősünk úgy fordított le, hogy:

(*kiujjantva = izé szemtelen, mármint nem úgy szemtelen!...csak amúgy szemtelen :) kikukkantani így nem tud a süteményhalomból, csak kiujjantani :D Teccik érteni???)
 

gipsi queen

Állandó Tag
Állandó Tag
Nincs karacsonyi.....szeretett nelkul.Es odafigyeles is kell es.....egy kis dios-makos kalacs.Es mikor erre gondolok akkor.....mar ott van az ....unnep,az aldot karacsonyi.
 

efro

Állandó Tag
Állandó Tag
A kórházi szoba ahol magához tért megijesztette hátáról folyt a veríték ez a sok
őrűlt gondolat ...majd egy rendőr lépett be az ajtón...
 

fincike

Új tag
vizet iszom

Figyeljetek rám és bámuljatok, mert nem mindennapi, amit most hallotok.E dolgon magam is nagyon csodálkozom.DE mégis szent igaz.,vizet iszom, vizet bizony.................
 
Oldal tetejére